Belçika'da art arda Bombalı Saldırılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konu kapatılıp tekrarmı açıldı banamı öyle geliyor?

Sevindim desem habere yanlış olur.sevinmedim.masum insanlar öldü suçu olmayan..
Üzüldüm desem yine yanlış olur.tek aklıma ülkemizdeki bu olayların ne zaman biteceğini düşündüm ve sadece bitsin diye başka masum canlara birşey olmasın diye dua ettim kendi kendime.
Sene 2016.Hangi ülke başka ülkeyi,hangi dindeki farklı bir dindekinin hakkını koruyup gözetir olmuş ki ? Keşke masum insanlar birşey olmasaydı dini dili ırkı ne olursa olsun ama yas tutacak bir olay olduğunu sanmıyorum bu yurtdışındaki patlama için..
Eğer burada bunca insan birşey yapmak istiyorsa kendi içinde çatışmak yerine;güzelce bir abdest alıp Kur'an-ı Kerim okuyup namazını kılıp duasını etsin.Müslüman toplum olduğumuz unutmayıp yapabileceğimiz en basit ve en etkili şeyi yapabiliriz..

daha demin arkadaşın attıgı haber The Guardian Can Alıcı Soruyu Sordu, Okuyucuları Cevapladı: Neden Ankara Olmadınız? - onedio.com

yabancı insanlarda bizim hakkımızda ne düşündüğünü görebilirsin. Ben şahsen bu yazılanları okuduktan sonra şok geçirdim bunlara bakıp düşünürsek sevinen insanlara bir şey deme hakkımız bulunmuyor gibi geldi bana üzücü bir durum

o yorumlar ozenle secilmis olanlar. normalde insanlar cok daha kotu yorumlarda bulunuyorlar bizim icin. ana avrat dumduz giden cok yani

sen bence bakıs acını degistirmelisin. terorun sebebi ne ? kimler destekliyor ? ulkemizin onune kim duvar oruyor ? osmanlı nasıl parcalandı ? Bizde sehitler olurken ve bombalar patlarken bu bombaları kim verdi ? kim egitim verdi teroristlere ? gibi soruların cevabını ver sonra ister uzul ister sevinme gerisi sana kalmıs.

ben sevinmedimde uzulmedimde, lakin bu bombalı saldırı yine bize bela olucaktır orasından eminim.

birde soyle sorayım sana buna cevap verirsen sevinirim. bizde bombalar patlayıp insanlar olurken modern avrupalılar sevindimi ? yoksa sevinmedimi ?

dipnot: avrupa basınınında cıkan haberlerin halk yorumlarını gunluk olarak yakınen takip ediyorum!

Soruna ilişkin cevap vereyim...

Bugün senin ülkenin almış olduğu kötü kararlar neticesinde topraklarında yaşayan vatandaşların ölümüne neden olan saldırıları nasıl değerlendirirsin?

Böyle birşey var demiyorum, fakat ne olursa olsun Yöneticilerin suçunu kesinlikle halk canı ile ödememeli, bunu kendi ülkemde ne kadar istemez isem bir başka ülkede de o kadar istemem...

Bu gün orada ölen insanların çoğu ülkelerinin destek verdiği terör örgütlerinin isimlerini dahi bilmiyorlardır...

Olaya taraf olmadan, görüş olmadan, terör maduru bir ülkenin vatandaşı olmadan sadece İNSAN olarak bakmak bu kadar zor olmamalı...

Ek olarak, Avrupa toplumunun doğu ülkelerinde yaşanan terör saldırılarına sevinmeleri yada üzülmeleri tamamen onların İNSAN'lığı ile ilgili...

Ben kendi İnsanlığımı bilirim...

o yorumlar ozenle secilmis olanlar. normalde insanlar cok daha kotu yorumlarda bulunuyorlar bizim icin. ana avrat dumduz giden cok yani

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION]

Knight Online'ın yabancı PvP serverlarına girin 1.5-2k userli yabancı Myko tabanlı serverlar var bilen var bilmeyen var bundan yazıyorum yada benim size vereceğim herhangi bir servera girin birine pm atın deyin ki oyuna yeni başladım Türküm yalnız girdim nerelerde kendi karakterimi geliştirebilirim yardımcı olur musunuz yazın İngilizce alacağınız cevap %99 Atatürk'e Allah'a küfür olacaktır. sonra sevinme?

Bence konu direk kapatılmalı . Konunun ilk cümlesinden kin nefret olduğu belli. İnsanlık bu değil !

Soruna ilişkin cevap vereyim...

Bugün senin ülkenin almış olduğu kötü kararlar neticesinde topraklarında yaşayan vatandaşların ölümüne neden olan saldırıları nasıl değerlendirirsin?

Böyle birşey var demiyorum, fakat ne olursa olsun Yöneticilerin suçunu kesinlikle halk canı ile ödememeli, bunu kendi ülkemde ne kadar istemez isem bir başka ülkede de o kadar istemem...

Bu gün orada ölen insanların çoğu ülkelerinin destek verdiği terör örgütlerinin isimlerini dahi bilmiyorlardır...

Olaya taraf olmadan, görüş olmadan, terör maduru bir ülkenin vatandaşı olmadan sadece İNSAN olarak bakmak bu kadar zor olmamalı...

Ek olarak, Avrupa toplumunun doğu ülkelerinde yaşanan terör saldırılarına sevinmeleri yada üzülmeleri tamamen onların İNSAN'lığı ile ilgili...

Ben kendi İnsanlığımı bilirim...

sen soylediklerime nazaran bir cevap vermemissin maalesef. hemen olayı hukumete baglamıssın. hem avrupada hemde ırak ve suriyede teror kamplarında teroristleri egitenler kimler ? lojistik destek verenler kimler ? ajanları cirit atanlar kimler ? hic kusurabakma ne bu devlet nede bu hukumet yapıyor bu saydıklarımı. ben enayilik derken artık uykudan uyanmamız gerek diyorum. biz onlar icin uzulurken, onlar bizi maddi ve manevi cokertiyolar. ilk yorumumda da yazdıgım gibi cok fazla sey yazabilirim ama gerek yok. artık tek olması gerek sey sadece kendimizi degistirmek.

ben tum masum canlıların olumune yada yaranlanmasına vb karsıyım. masumların olumune sevinmem. ama birileri seviniyorsa, ne sen nede bir baskası degil bunun hesabını soracak

Benim acımı yaşamayanların ben acısını hiç yaşamam
beter olsun adiler...
burada gelip avrupa seviciliği yapıp millete şirin görünenler var ona tek diyeceğim HADİ İŞİNE BAKKKK....

Bence konu direk kapatılmalı . Konunun ilk cümlesinden kin nefret olduğu belli. İnsanlık bu değil !

Turkey: Most Hated Countries | TheTopTens.com İngilizceniz varsa okuyun ve ondan sonra gelin bu adamlar bizi çok seviyor ya hakkımızda vampirler pislikler falan diye düşünüyorlar ve biz bunları seveceğiz okullarında Türkleri düşman millet olarak gösteriyorlar çocuklara biz ise bunlara insan gözüyle bakacağız onlar bize kinle ve en ufak bir boşlukta tepeleyecekler sizin düşüncenizle olunursa. Bizim başımıza bir şey gelse göbek atıyor adamlar okuyacağın üzere sen hala neyin derdindesin bu Belçika patlamasını düşündüğünüz kadar kendi ülkenizi düşünseniz keşke.

Turkey: Most Hated Countries | TheTopTens.com İngilizceniz varsa okuyun ve ondan sonra gelin bu adamlar bizi çok seviyor ya hakkımızda vampirler pislikler falan diye düşünüyorlar ve biz bunları seveceğiz okullarında Türkleri düşman millet olarak gösteriyorlar çocuklara biz ise bunlara insan gözüyle bakacağız onlar bize kinle ve en ufak bir boşlukta tepeleyecekler sizin düşüncenizle olunursa.

Peki sorayım o zaman onlar bize kin , düşmanlık besliyorlar demişsin. Senin şu anda yaptığın ne acaba ?

Peki sorayım o zaman onlar bize kin , düşmanlık besliyorlar demişsin. Senin şu anda yaptığın ne acaba ?

onlar bize asırlardır yapıyorlar bunu yeni değil 3 asırdır bu adamlar besliyor bunu zaten ve icraatını da yapıyorlar tüm Dünya'da dışlandığının farkında değilsiniz galiba Türkiye'nin biz onları dost olarak görüp dost gibi davranırsak gelişemeyiz zaten milletçe dostumuzu düşmanımızı bilip ona göre kin veya sevgi besleyeceğiz ki bir yerlere gelebilelim. Türkiye 60 yıl önce AB 7 ülkeyken başvuru yapan 2. ülke biziz bakınız AB 28 ülke oldu Türkiye hala yetersiz? ve biz bunları seveceğiz beni sevmiyor adamlar 60 yıldır ben neden seveyim 61. yılda sevecekler mi sanki? beni sevmeyeni istemeyeni benim acıma sevineni ben hiç sevmem acısına sevinirim.

Üzülmeye çalışıyorum onlar da insan diye, sonra aklıma 300 küsür vatandaşımızın ölümü geliyor ŞEHİTLERİMİZ geliyor Ü-Z-Ü-L-E-M-İ-Y-O-R-U-M ..

burdaki insanlık mesajlarınızı gidin sehitlerin anne ve babalarına, eslerine, kardeslerine, kundakta yetim kalan anne babasını hic goremiyecek olanlara anlatın.

Üzülmeye çalışıyorum onlar da insan diye, sonra aklıma 300 küsür vatandaşımızın ölümü geliyor ŞEHİTLERİMİZ geliyor Ü-Z-Ü-L-E-M-İ-Y-O-R-U-M ..

işte bunu avrupa sevicileri biz insancılız biz iyiyiz diye konuda yazanlar okusunlar
önce kendi vatandaşımıza ve kendi şehitlerimize üzülsünler, Zaman kalırsa avrupaya üzülürler...

onlar bize asırlardır yapıyorlar bunu yeni değil 3 asırdır bu adamlar besliyor bunu zaten ve icraatını da yapıyorlar tüm Dünya'da dışlandığının farkında değilsiniz galiba Türkiye'nin biz onları dost olarak görüp dost gibi davranırsak gelişemeyiz zaten milletçe dostumuzu düşmanımızı bilip ona göre kin veya sevgi besleyeceğiz ki bir yerlere gelebilelim. Türkiye 60 yıl önce AB 7 ülkeyken başvuru yapan 2. ülke biziz bakınız AB 28 ülke oldu Türkiye hala yetersiz? ve biz bunları seveceğiz beni sevmiyor adamlar 60 yıldır ben neden seveyim 61. yılda sevecekler mi sanki? beni sevmeyeni istemeyeni benim acıma sevineni ben hiç sevmem acısına sevinirim.

Bize düşmanlık vb. beslediklerinin bende farkındayım , Onlarla dost olunda demiyorum ancak "Yaratılanı severim, Yaradan'dan ötürü" dememiş mi Yunus Emre !

Bize düşmanlık vb. beslediklerinin bende farkındayım , Onlarla dost olunda demiyorum ancak "Yaratılanı severim, Yaradan'dan ötürü" dememiş mi Yunus Emre !

O Yunus Emre'nin zamanındaydı bakınız şuan toplumun haline bunu Hz. Muhammed Sav 'ın zamanından örnekleyeceğim. O zaman toplumda zina yoktu alkol kullanan yoktu yani şöyle yoktu toplumun %10'u alkol kullanıp zina yaparsa yapıyordu anlatılan rivayetlerden hocalardan yola çıkılarak onlar da toplumdan dışlanıyordu bu gün zina yapmayanı alkol içmeyeni dışlayan bir toplumdayız toplumun %90'ı alkol içiyor zina yapıyor %10'u insan gibi yaşıyor adam kendi zamanına göre söylemiş o sözü bu zamanda geçerliliği yok maalesef toplum değişti Ahir zamandayız.

Hala ısrarla banlanmak isteyenler var, konuyu kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri