Arkadaşlar konu hakkına araştırma yaptım fakat bir sonuç bulamadım. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi? Teşekkürler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardes zor kullanmak söyle karsı taraf taraf zor kullanır görev basındaki memura mukavemet gösterir ve olaylar çıkar ister istemez, tezgahını falan toplama hakkı var bunu soruyorsan satıcıda tezgahını vermek zorunda çünkü kaçak çalışıyor
çok genis görev alanına sahip zabıtalar amma içerikleri nedir tam olaram bilemiyorum malum anayasamızın ve kanunların en büyük sıkıntısı bir çok maddenin yoruma açık olması. Önce insan olmalıyız önce bunu öğrenmeliyiz bu tür seyler sadece bizim ülkedemi ; hayır, her yerde var malesef dün haber izliyorum ABD de polis otobanda kaçan adaam sok tabancası sıktı adam anında yere düstü o adam orda ezilebilirdide, dediğim insan olmayı öğrenmeliyiz hep birlikteküçüklüğümden hatırlıyorum hiç unutmam bizim evin birkaç sokak ilerisinde yerde tezgah açmış bir japon ya da çinli bir arkadaş çakmak, dürbün vs satıyordu. birkaç zabıta geldi adam ne olduğunu bile anlamadan mallarının üstüne bastılar kırmaya başladılar adam kurtarmaya çalışıyordu zaar adamların ne dediklerini bile anlamadı dayak yedi. etraftaki insanlar napıyorsun vs demişti o insanların üstüne yürüdüler. o zamandan beri hiç sevmem kendilerini. Elbette hepsi böyle değildir ama insan içinde bu şiddet olayı hiç hoş olmuyor üstelik bu adam türkçe'yi dahi bilmiyordu.
Arkadaşlar konu hakkına araştırma yaptım fakat bir sonuç bulamadım. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar cevaplayabilir mi? Teşekkürler.
hocam bu konudan mı bahsediyorsun
"Tatlıcı Ali"ye Müdahale Eden Zabıtalar Hakkında Soruşturma Başlatıldı
bu gün çıkan görüntüden rahatsız oldun galiba tatsız bir görüntü hen gün denetim olsa birini görmezden gelip diğerine bu yapılınca insanın canı sıklıyor yasa neyse onu yapcaksın herkese uygulayacaksın bugün çıkan görüntüde amcamız haklımı değil yasal olarak amma ; o işi yapmayada mecbur böyle tezatlıklar var malesef zengin fakir su bu demeden bu denetmiler yapılsa sigara satanlar sunu satan bunu satanlar sokaktan temizlense ama herekese uygulacaksın ayda bir defa değil her gün uygulama yapacaksın hiç kimseye kaçak birsey sattırmayacaksın kaçak çalıstırmayacaksın bu dediğim sadece sokak satıcıları için değil büyük küçük ölçekli isletmelerde var kaçak çalısan ruhsatsız çalısan kısacası 11 ay yatıp 1 ay denetim yaparsan sonuç malesef böyle üzücü oluyor
hocam bu konudan mı bahsediyorsun
"Tatlıcı Ali"ye Müdahale Eden Zabıtalar Hakkında Soruşturma Başlatıldı
Bu sabah bende izledim ve içim resmen cız etti.
Ulan dedim o zabıtaları elime bir verseler dedim
Ya arkadaş kimse kusura bakmasın, varsa zabıta tanıdığı olan üzerine alınmasın, işini hakkı ile yapana bir sözüm yok. Bulunduğum ildeki birçok zabıta noktası var günde 4 belki 6 sefer önünden geçerim, yazları nadir çalışırlar kışları resmen göbek büyütüyorlar. Ve bunların büyük çoğunluğu torpil ile alınan kesim. Böyle tiplere hakkım haram olsun.
İşte arada işleri çıkar bu şekilde gidip garibanlara kabadayılanırlar.
Ulan varya...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.