Belki çok sıradan olacak ama ben Emin (teknoemin) ve...

• Kullanıcı teknoemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

teknoemin

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknoemin.com
Merhaba arkadaşlar,

Konu başlığı biraz garip mi oldu? Neyse olsun. İçimden bu şekilde başlamak geldi. Blog sahibi olduğumdan ve makaleler yazdığımdan dolayı az da olsa konuya nasıl giriş yapmam gerektiğini, nasıl devam etmem gerektiğini ve nasıl sonlandırmam gerektiğini biliyorum.

Öncelikle kendimi tanıtayım ve derdimi dillendireyim istiyorum. Ben Emin. Nam-ı diğer teknoemin. Google emmime sorabilirsiniz beni. eminozturk.com.tr isimli kişisel günlüğümde kendimce bilişim teknolojileri ağırlıklı makaleler, anlatımlar ve incelemelerde bulunurum. Şu anda özel bir kaç nedenden dolayı günlüğümü yenilemeye çalışıyorum. Bu nedenle erişemeyebilirsiniz. Ben profesyonel bir web sayfa tasarımcısı ve web programcısıyım. 10 seneden bu yana profesyonel olarak bu işi yapmaktayım. Uzmanlık alanlarıma ek olarak çok iyi derede donanım bilgisine ve ağ sistemleri bilgisine sahibim. Güncel teknolojileri takip eder, inceler, sorunlara çözüm bulur ve bunları amme hizmeti sorumluluğu bilincinde insanlara yazılı ve görsel olarak sunarım. Son yaptığım General Mobile Discovery cihazı detaylı inceleme ve kutu açılımı videosu buna örnek gösterilebilir. youtube.com/teknoemin adresli özgün youtube kanalının sahibiyim. Google ve Youtube hem medya açısından hem de programcı olmam vesilesi ile teknik açılardan çok iyi tanıyorum. 2005'den bu yana web için Adsense sistemini kullandım ve Adsense sistemini iyi tanıyorum. Bende bir çok arkadaşım gibi Youtube için adsense sisteminde bir çok kanalımı kaybettim ve tecrübeliyim. Binlerce dolar birikmiş olan hesapların acı şekillerde kapatılmasını çok iyi biliyorum. Bu yüzden 2006 yılından bu yana kullanıyorum olduğum ve hiç bir şaibeye karışmamış özgün kanalım ile tamamen şeffaf bir şekilde bu yola girmek istedim aylar önce. Başladım ve devam ediyorum. Şu anda kazançlarım ve izlenme oranlarım çok komik. Günde 50 kuruş 1 lira civarında kazanç, 300 - 500 arasında izlenme mevcut. Kanalıma tamamen özgün ve kendi çektiğim videoları yüklüyorum. Genelde de sorun çözüm ve tanıtım videoları ağırlıklı.

Şu aşamada bu kadar yazdıktan sonra sizlerden rehberlik talep ediyorum. Öğrenmenin yaşı ve zamanı olmadığını biliyorum. Teknolojinin çekirdeğinden yetiştim ve tecrübeli arkadaşlarımızın bilgilerime birşeyler katmasına ihtiyacım var. Şunun da garantisini verebilirim ki leb demeden Çorum'u bilirim ve anlarım.

Amacım boş geçtiğini düşündüğüm zamanlarımı değerlendirerek hepinizin yaptığı gibi cebime birşeylerin girmesini sağlamak. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Saygılarımla

Okudum, akıcı bir anlatım, hayran kaldım, helal olsun :D
Başınız sıkıştıkça bana veya diğer arkadaşlarıma mesaj atabilirsiniz. Arkadaşlarımın ve benim bilgi haznemizin içinde olan bir sıkıntı olursa herzaman yardımcı olmaya çalışacağız hocam.

Hocam forumda herkesin size tavsiye edebileceği tek şey var, forumu iyice araştırmak, denemeler yapmak ve tecrübe edinmektir.Leb demeden Çorumu anlayabiliyorsanız 1 haftada bu işin uzmanı olursunuz burdakileri okuyarak.Saygılar..

Ben seni bir yerlerden hatırlıyorum ama hadi hayırlısı :)

Leb demeden kod yazdığını hatırlar gibiyim.Özgün mü spam mı takılacaksın?

Durumumuz yoktu Okuyamadım. . .
:cool:

Kardeşim güzel hoş anlatmışsında ne istediğinden bahsetmemişsin yani rehberlik demişsin ama "başlık altında" ne istiyorsun sen? Senin teknolojı tecrubenden yola çıkarak bi tavsiyemı beklıosun??

Leb demeden Tavşanlı'yı anlamalasın :D Noksanlık var emmioğlu!.. :D

hocam şu günlerde sadece okuyun uygulama işlerine şu ünlem muhabbetinden sonra başlayın serkan abinin konuları herkes için çok iyi bi başlangıçtır..

saygılar..

Öğüt vermek gibi olmasın dostum ama bu işten yeni para kazanmak isteyen arkadaşlara naçizane tavsiyem önce ellerine bir kağıt bir de kalem almaları (ciddiyim) sonra 1 hafta boyunca kendisine yararlı olabileceği konuları okumasıdır. Gerekirse bir konudaki tüm mesajları da dahil. Ondan sonra zaten kafanda ne yapman gerektiği şekillenecektir. Daha sonra az çok bilgi sahibi olacağından nokta atışı sorular sorabileceksin ve ona göre daha tatmin edici cevaplar alacaksın. Şimdiden kolay gelsin.

Evet senin bu sorunu farklı yollardan bende pekçok kez sordum ama doğru düzgün bi cevap alamazdım.Adam atıyorum günde 200 lira kazanıyor bende soruyorum nasıl kazanıyosun diye*Başka mesajımdan alıntı yapıyor konuyu şuraya buraya çekiyor sorum kısaca koybolup gidiyor kolay kolay kazanamazsın

Kardeşim kusura bakma ama biraz kırıcı yorum yapacağım. 10 yıllık web tasarımcısı olduğunu ima ediyorsun ve izlenim alamadığından yakınıyorsun ;) Bu biraz garip...

Makale yazdığın belli kendine olan öz güvenin zaten kalemine de yansımış. Lakin keşke kendini bu kadar uzun anlatmasaydın (bence). Yani direk üye olduğun bir siteye girip kendinden uzunca bahsedip bana rehberlik yapar mısınız diye gelmek biraz hazırcılığa konmak gibi gelir insanlara.

Şahsen bana da öyle gelir. Ama içinden samimiyet ile yazdığına inanıyorum. Forumdan birisi çıkıp da size Emin al bunları yükle günlük 100 $ kazan demez. Yine bana sorarsanız da dememeli. Diğer arkadaşlara haksızlık olur diye düşünüyorum.

Foruma üye olduğunuza göre sizde bu aileden sayılırsınız bence Serkan abinin konularını ve diğer arkadaşlarımın kazanç paylaşımlarını, konularını okumaya başlayabilirsiniz.

Zaten binlerce $ kazanıp kaybettiğinize göre ve aylarca uğraştığınıza göre bu işi az çok biliyorsunuz. Bu duruma göre Kazanç paylaşım konularını takip etmenizdir.

İyi Akşamlar... Bu arada hoş geldin..

Özgüven fışkırıyor maşallah, leb demeden Çorumu anlıyorsan forumda biraz araştırma yaparak neden izlenim alamadığını da anlarsın.

Ya hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İnanın samimiyetle açtım bu konuyu. Yapıcı eleştirileriniz ve düşünceleriniz için müteşekkirim. Bütün yorumları tek tek okudum. Kimisinde ciddi moda, kimisinde de gülme kirizi moduna girdim. Yazılanların tümünü dikkate alacağımı, Serkan arkadaşımın paylaşımlarını okumaya başladığımı, bu yollardan para kazanıldığını yıllardır bildiğim halde nedense bulaşmak istemediğimi, kağıt ve kalem mevzusunu, Kaanbulut kardeşimin söylediklerini, durumu olmayıp okuyamayan kardeşimin mesajını dikkate aldığımı ve Çeliğin söylediklerini bir bir kafama yazdığımı belirtmek isterim :-). Yavaş yavaş kanal açmaya ve telifsiz videolar temin etmeye başladım. Bundan sonrası için sanırım soracağım sorular netleşmeye başlar.

Saygılarımla

Özgüven fışkırıyor maşallah, leb demeden Çorumu anlıyorsan forumda biraz araştırma yaparak neden izlenim alamadığını da anlarsın.

bende oraya takılmıştım konuyu ilk okuduğumda, hatta arkadaş kimsenin yorum atmamasından yakınmış. Kırıcı bi yorum yapmak istememiştim. Yinede hoşgeldin diyelim.

Teşekkür ederim [MENTION=4957]Karacabey[/MENTION] kardeşim.

Bu arada arkadaşlar. Masum bir konu açtım. Eğer ki kural ihlali söz konusu ise; yönetici arkadaşlarım gereğini yapacaktır. Şayet yok ise; bir şeyleri bilmeniz bir şeyleri bilmeyen insanlara karşı kırıcı konuşmanızı gerektirmiyor ki. Hoşgörülü olmamız gerekmiyor mu? Yoksa ben yanlış mı biliyorum?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri