Belki Faydasi Olur,Kazanmak Adina..

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları
Arkadaşlar hepinize merhabalar yeniden.Şu an istanbuldayım Triqalx ve Fga ile birlikdeyiz dün geldiğimden beri.Tabi Canerimde yanımızdaydı [Strider] gece geç saatlere kadar.

Konudaki mesajlarınızda sordugunuz sorulara komple cevap vereceğim ancak şu an için mümkün olmayabilir bunu belirtmek istiyorum.Ben sadece konuda bu benim kanaldaki videoları alıp kendi kanallarına yükleyipde eşleşen alan arkadaşlar yanlış anlamasınlar diye bir ekran görüntüsü koymak istedim.

Türkiye dönüşü bu iş hakkında geniş ve hepinizin sorularına cevap olacak şekilde açıklamalar yaparak detaylı olarak anlatacağım merak etmeyin..

Saygılarımla.

Not- Resim ekleme sebebim biz yüklüyoruz eşleşen veriyor diye yazan arkadaşların hani muslera da eşleşen alıyordur gibi düşünceleri yok etmek içindir.

v10lx.png

hocam iyi güzel ekran görüntüsünü koymuşsunuz da konuda merak edilen durum aynı videoları aynı partner ve farklı partnerlerde yüklendiğinde eşleşen alıyor siz nasıl videoları sorunsuz okutmuşsunuz. 3.tarafları aşmak için yaptığınız ekstra bir işlem mi var?
konu için tekrar teşekkürler..

hocam iyi güzel ekran görüntüsünü koymuşsunuz da konuda merak edilen durum aynı videoları aynı partner ve farklı partnerlerde yüklendiğinde eşleşen alıyor siz nasıl videoları sorunsuz okutmuşsunuz. 3.tarafları aşmak için yaptığınız ekstra bir işlem mi var?
konu için tekrar teşekkürler..

Üstteki yazıyı okumadınız galiba dönüşte detaylıca anlatcam diyo serkan abi.

Hocam dönüşte umarım anlatırsınız ki gerçekten son derece meraktayım :)
hiçbir bilgi girmeden denedim 3. eşleşen, farklı bilgiler girdim 3. eşleşen,
partnerde girdim eşleşen, adsens li girdim eşleşen, adsenssiz hep eşleşen :)
kaç gündür bunla uğraşıyorum hırs oldu eşleşensiz çok zor 3-5 video var yok
bunun sonucunu herkes gibi bende merak ediyorum

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION]
Dönüşünüz ile birlikte cevaplarsanız sevinirim.Benimde film kanalım var ve izlenim alıyor.Fakat kazanç düşük hangi reklam türlerini aktif etmeliyim?

Hocam dönüşte umarım anlatırsınız ki gerçekten son derece meraktayım :)
hiçbir bilgi girmeden denedim 3. eşleşen, farklı bilgiler girdim 3. eşleşen,
partnerde girdim eşleşen, adsens li girdim eşleşen, adsenssiz hep eşleşen :)
kaç gündür bunla uğraşıyorum hırs oldu eşleşensiz çok zor 3-5 video var yok
bunun sonucunu herkes gibi bende merak ediyorum

Al benden de o kadar.

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] hocam bir filmde ( orjinal ses altyazılı film ) deneme yaptım bir gün olmadan 8k hit aldı ve sonra dünya geneli engeli verdi NBC Universal'dan şimdi bu 8k gösterimin kazancı benim hesabımda mı kalacak ve bu filmle ne yapmamı önerirsiniz silip unutayım mı yoksa aklıma gelmeyen başka birşey için kullanılabilir mi ?

işin ustaları buradayken partnerlikle ilgili bir sorum olacak;

partner kanalın para ışığı söner mi? son aylarda youtube bir kanalın ışığını söndürdüğünde tüm para kazanmalar devredışı kalıyordu partnerde oyle bir sıkıntı olur mu?

Arkadaslar merhaba..

Asagidaki verdigim kanal benim kanalimdir.Partner kanal olup sadece 1 gun icerisinde yuklenmis 4-5 video ile birakilan ve video yuklendigi tarihden bugune yani yaklasik 3 hafta sonucunda videolardaki izlenimler olsun kazanc olsun gercekden siradan bir arkadasimiz icin yani kazanmaya calisipda kazanamayanlar icin bence guzel fikirler cikmasina sebeb olur diye dusunuyorum.

Bu sebelede kanali paylasmakdaki amacim, bundan telif gelir,bundan gelmez diye dusunmeden her icerigi bizzat kendiniz deneyerek usenmeden test etmenizi istiyorum.10 farkli icerik deneseniz 2 tanesi tutsa uyari ihlal gelmese 2 ay suerdir benim icin.Cunki 2 ay acik kalan kanaldan ben yukumu vurmusumdur,odemesinide almisimdir.Ve o kanal kapansada o icerigin yine 2 ay beni ayakda tutacagina,odemesini alacagima inandigim icin her 2 aya bir o kanallardan iceriklerden atarim.

Yani uzun lafin kisasi amac burda,Kesfetmek,kesfettigin icerigi surekli guncellemek yeni kanallarla.

Benim size tavsiyem,yerli filmlerden uzak durun.Bizim sonradan gorme lisans sahipleri,sonradan gorme yapimcilar bi bokdan anlamadiklari gibi bu iste,attiklari yada atacaklari teliflede bir is yaptiklarini sanmakdalar.Bu sebeble yabanci calisin.

Ornek alin 1 partner kanal,30 tane yabanci ama Turkce dublaj isimli film yukleyin.Bekleyin 10 gun,hangisine uyari gelecek hangisien gelmeyecek,o kanal kapanana kadar inceleyin videolari takip edin.15-20 gun sonra telif gelen bellidir gelmeyende.Telif gelmeyenlerle sifirdan bir partner alip yukleyip yolunuza devam edin.Ha onlara gelmeyecek demek degil bu,ama telif gelme riskini daha aza indirmek.Bu sayede odeme almaya hak kazanmak..

Yani bu konuda yazacak cok sey varda,bence herseyi sizin bu yazilanlardan yola cikarak ustune koyacaginiz zenginliklerle gelistirmeniz iyi yada kotu bir gelir elde etmeniz lazim..

Verdigim kanalda,Ekledigim baslikdan,Etiketden,aciklamadan,kanal duzeninden,kanal resminden ki Ozellikle Filmin basliklarindan cok sey cikarmalisiniz kendinize.

Unutmadan kanalin 3 hafta sonucunda aldigi bu izlenimlerle biraktigi kazanc 500 kusur dolar civari.Kazandirdigi aboneleride cok iyi yerlerde depolayin,kacirmayin kanalalriniz kapansada cunki onlar en kiymetli varliklarimiz bu isde ;)

Saygilarimla.

Kanal linkim : https://www.youtube.com/user/HDFilmizleTv

Kazandırdığı aboneleri nasıl depolayalım hocam. öyle bir yöntem var mı yani bi kanaldaki aboneleri başka bi kanala aktarabilir miyiz ?

Ustad uzun uğraşlar sonra 30 tane telifsiz film ayarlayabildim. adsenseye bağladım bir kaç gün sonra da aweye basvurmayı düşünüyorum senin film kanalında awe bgbg ne kadar acaba merak ettim [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

Dediğiniz yöntemi uyguladım, Celal ile Ceren'i yükledim, videonun 00:37. saniyesinde bana telif gönderdi. Ne yapmalıyım, devam etmeli miyim? [MENTION=1]Muslera06[/MENTION];

Dediğiniz yöntemi uyguladım, Celal ile Ceren'i yükledim, videonun 00:37. saniyesinde bana telif gönderdi. Ne yapmalıyım, devam etmeli miyim? [MENTION=1]Muslera06[/MENTION];

37.saniyesinde ki telif değildir eşleşen içerik sanırım o telif değil ve o videodan para kazanamasın..

Bende dağ filmini indirmiştim müslüm gürsesin şarkısını söylüyor diye birisi eşleşen geldiydi. :D

Ustad uzun uğraşlar sonra 30 tane telifsiz film ayarlayabildim. adsenseye bağladım bir kaç gün sonra da aweye basvurmayı düşünüyorum senin film kanalında awe bgbg ne kadar acaba merak ettim [MENTION=1]Muslera06[/MENTION]

adsense`e neden baglıyorsun ki hocam?deneme yapıyorsun sonuçda.bu arada 3-5 lira adsense`e gelse ne gelmese ne...ama bi sorun çıkarsa adsense hesabı gider :)

arkadaşlar anime çalışıyorum çektiğim kanaldai videolara intro ve logoda ekledim ancak çektiğim tüm videolara dünya genelinde engellendi geliyor anlamadığım ise yükleyen kişi de sıradan normal biri ve ona hiç bir uyarı fln gelmior nasıl bir yöntem war anlayamadım gitti ya çıldırmak üzereyim

kanal 1 ay dayanmıs en az 2000 tl bırakmıstır diye tahmin ediyorum :) ne bıraktıysa o kar sonsuza kadar dayanmazdı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri