Belli bir süre sonra para kazanmaya uygunluğunun reddedilmesi

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Paranı alırsın.

Daha önce yaşadım.

benim ki dizi değil o yüzden. [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]

beyler acil bi çözüm bulmalıyız buna ne yapabiliriz.. ünlemlerin sayısı gitgide artıyor.. bıkac kanalıma daha baktım nekadar cok izlenen var basmıslar unlemı.. nedir bu yaa..1 k ızlenen duruyor.195k unlm 20 k lık duruyor. 50 k ya unlem.. çifte sıtandart değil de ne bu.. madem öyle hepsine çak unlemi !!!

beyler acil bi çözüm bulmalıyız buna ne yapabiliriz.. ünlemlerin sayısı gitgide artıyor.. bıkac kanalıma daha baktım nekadar cok izlenen var basmıslar unlemı.. nedir bu yaa..1 k ızlenen duruyor.195k unlm 20 k lık duruyor. 50 k ya unlem.. çifte sıtandart değil de ne bu.. madem öyle hepsine çak unlemi !!!

Yapacak bişey yok kardeşim.Bu videolara zaten ünlem gelecekti.Biz HİLE yaptık.Açıklama,etiket silip para kazanmayı bir şekilde aktif yaptık.Bu da bu kadar sürdü dua edelim de bu zamana kadar aldıgımız parayı kesmesinler.

benim kanalda KISA SÜREDE ÇOK İZLENENLER de hep ünlem çıktı.
aynı sizinki gibi.
çoğu kanalımda ünlemler artıyor. acil bi çözüm lazım

valla kanıt sunacak durumda değilim para kazanmasını kapattım,video duruyor abone getiriyor en azından.İnşalah ileride telif gelmez :D

daha önce kanıt olarak yazı yazıp ta açtıran birileri vardı forumda çok iyi hatırlıyorum.
pes etmeyelim hemen (diziciler için emin değilim)

benim kanalda KISA SÜREDE ÇOK İZLENENLER de hep ünlem çıktı.
aynı sizinki gibi.
çoğu kanalımda ünlemler artıyor. acil bi çözüm lazım

Ben konuyu açmasam kimse kanallarına bakmayacak :D

---------- Mesaj saat 15:56:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:55:53 civarında gönderildi. ----------

valla kanıt sunacak durumda değilim para kazanmasını kapattım,video duruyor abone getiriyor en azından.İnşalah ileride telif gelmez :D

Benim kanalıma o diziden 6 dünya geneli geldiği için zaten silecektim.Ama ünlem gelmesi isabet oldu para kazanamadıgım videonun ne işi var kanalımda yerim getirdiği aboneyi.Onun getirdiği abone o diziyi izlemek için geliyor zaten :) Ben o diziyi daha yüklemeyeceğime göre gerek yok :)

daha önce kanıt olarak yazı yazıp ta açtıran birileri vardı forumda çok iyi hatırlıyorum.
pes etmeyelim hemen (diziciler için emin değilim)

Üstat nasıl kanıtlanır ,nasıl açtırılır bi fikrim yok, forumu araştır bakalım.Benim ki zaten dediğim gibi kanıtlanabilir cinsten bi video değil.Mantıken düşüncem şu;
Videonun sana ait olması lazım ki adamlara senin olduğuna dair kanıt sunarsın açılır.Sana ait olmadığı zaman nasıl açtırmayı düşünüyorsun ?

ortada çifte sıtandart var.bir dizinin farklı 3 bolumunu 2 farklı adsnseye bagla farklı yt kanallarına paylaşmıştım.. fragmanlarda vardu hepsii buuumm.. ama baska kanalları ınceledğimde para kazanması iptal olmayan bıcok kanal goruyorum.. madem belli bir dizinin belli bir bolumuyle alakalı temizlik yapıldı.. herkesın para kazanmasının iptal olması gerekmıyor mu?? milletin kazandıgında falan gözüm yok yanlış anlaşılmasın.. kazandıgımız 3 kurus kımın bıyerıne batıyor kı bızım para kazanmalar iptal oluyor da mılletınkı olmuyor anlamıs değilim !!

ortada çifte sıtandart var.bir dizinin farklı 3 bolumunu 2 farklı adsnseye bagla farklı yt kanallarına paylaşmıştım.. fragmanlarda vardu hepsii buuumm.. ama baska kanalları ınceledğimde para kazanması iptal olmayan bıcok kanal goruyorum.. madem belli bir dizinin belli bir bolumuyle alakalı temizlik yapıldı.. herkesın para kazanmasının iptal olması gerekmıyor mu?? milletin kazandıgında falan gözüm yok yanlış anlaşılmasın.. kazandıgımız 3 kurus kımın bıyerıne batıyor kı bızım para kazanmalar iptal oluyor da mılletınkı olmuyor anlamıs değilim !!

Evet benimle aynı bölümü yükleyen adam ben 80k izlenmişim o 25 30 k izlenmiş benim videoma ünlem geliyor.Onun ki kalıyor !

Üstat nasıl kanıtlanır ,nasıl açtırılır bi fikrim yok, forumu araştır bakalım.Benim ki zaten dediğim gibi kanıtlanabilir cinsten bi video değil.Mantıken düşüncem şu;
Videonun sana ait olması lazım ki adamlara senin olduğuna dair kanıt sunarsın açılır.Sana ait olmadığı zaman nasıl açtırmayı düşünüyorsun ?

forumda açtıran olmuştu. :(

---------- Mesaj saat 16:10:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:09:11 civarında gönderildi. ----------

sen konuyu açmasan ben açacaktım [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]
şimdi görür görmez kanaldaki ! leri hemen buraya koştum :D :D

forumda açtıran olmuştu. :(

---------- Mesaj saat 16:10:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:09:11 civarında gönderildi. ----------

sen konuyu açmasan ben açacaktım [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]
şimdi görür görmez kanaldaki ! leri hemen buraya koştum :D :D

Ünlemler yaktı bizi :) Neyse yarın bi kazançlar kesinleşsinde rahatlayalım yav.

Ulan youtube bir rahat dur be ! 2 aya kadar hiçbir sıkıntı yoktu şimdi hergün bir sıkıntı yaratıyor herifler kanalın yarısı ünlem işaretiyle dolmuş gelde çıldırma

Ulan youtube bir rahat dur be ! 2 aya kadar hiçbir sıkıntı yoktu şimdi hergün bir sıkıntı yaratıyor herifler kanalın yarısı ünlem işaretiyle dolmuş gelde çıldırma

Bi sen eksiktin valla :D severall nerde kaldı onda sıkıntı yok heralde diyordum :D Benim başıma ne gelse senin başına da geliyor :D Ha birde [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] var.Bakalım o ne durumda :)

akşama bu konu fullll dolar. daha çoğu arkadaşlar kanallarını bile kontrol etmemiştir
fark edince bu günü yas ilan edecekler :(
! işareti gelmemiş 1 tane bile kanalım kalmamış.

Benim de tek videoma geldi. Hayırlısı diyelim artık.

video yukleme sayfasındada değişklikler var. yt bırgun uslu dur bee.. surekli yenilik sürekli sorun!! zaten uzerımızden tonla para kazanıyorsun az insaff bee.. yt ciler için yas günüdür bugun :((((

akşama bu konu fullll dolar. daha çoğu arkadaşlar kanallarını bile kontrol etmemiştir
fark edince bu günü yas ilan edecekler :(
! işareti gelmemiş 1 tane bile kanalım kalmamış.

Benim ünlem gelen videolarımın hepsinde zatene inceleniyor yazıyordu.Ben başlık etiket hilesi yaparak onu aştım.Ve belli bi süre para kazandım.Şimdi ünlem vermiş canı sağolsun.Ama Vine kanalımda attığım gibi hiç ellemedim para kazanmasını felan otomatik yandı bir kaç saat içerisinde.O kanalımdan tek videoya bile ! gelmemiş :)

---------- Mesaj saat 16:42:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:41:02 civarında gönderildi. ----------

video yukleme sayfasındada değişklikler var. yt bırgun uslu dur bee.. surekli yenilik sürekli sorun!! zaten uzerımızden tonla para kazanıyorsun az insaff bee.. yt ciler için yas günüdür bugun :((((

Hocam durmak yok yola devam 14 bölüm indirdim şimdi teker teker yüklüyorum pes etmek yok.Youtube'u pes ettirene kadar ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri