Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Paranı alırsın.
Daha önce yaşadım.
benim ki dizi değil o yüzden. [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]
beyler acil bi çözüm bulmalıyız buna ne yapabiliriz.. ünlemlerin sayısı gitgide artıyor.. bıkac kanalıma daha baktım nekadar cok izlenen var basmıslar unlemı.. nedir bu yaa..1 k ızlenen duruyor.195k unlm 20 k lık duruyor. 50 k ya unlem.. çifte sıtandart değil de ne bu.. madem öyle hepsine çak unlemi !!!
beyler acil bi çözüm bulmalıyız buna ne yapabiliriz.. ünlemlerin sayısı gitgide artıyor.. bıkac kanalıma daha baktım nekadar cok izlenen var basmıslar unlemı.. nedir bu yaa..1 k ızlenen duruyor.195k unlm 20 k lık duruyor. 50 k ya unlem.. çifte sıtandart değil de ne bu.. madem öyle hepsine çak unlemi !!!
bu ! işareti yere tıklayıp nasıl bi kanıt sunabiliriz
[MENTION=725]yumi[/MENTION] üstad daha önce açtırmıştı sanırım.
valla kanıt sunacak durumda değilim para kazanmasını kapattım,video duruyor abone getiriyor en azından.İnşalah ileride telif gelmez![]()
benim kanalda KISA SÜREDE ÇOK İZLENENLER de hep ünlem çıktı.
aynı sizinki gibi.
çoğu kanalımda ünlemler artıyor. acil bi çözüm lazım
valla kanıt sunacak durumda değilim para kazanmasını kapattım,video duruyor abone getiriyor en azından.İnşalah ileride telif gelmez![]()
daha önce kanıt olarak yazı yazıp ta açtıran birileri vardı forumda çok iyi hatırlıyorum.
pes etmeyelim hemen (diziciler için emin değilim)
ortada çifte sıtandart var.bir dizinin farklı 3 bolumunu 2 farklı adsnseye bagla farklı yt kanallarına paylaşmıştım.. fragmanlarda vardu hepsii buuumm.. ama baska kanalları ınceledğimde para kazanması iptal olmayan bıcok kanal goruyorum.. madem belli bir dizinin belli bir bolumuyle alakalı temizlik yapıldı.. herkesın para kazanmasının iptal olması gerekmıyor mu?? milletin kazandıgında falan gözüm yok yanlış anlaşılmasın.. kazandıgımız 3 kurus kımın bıyerıne batıyor kı bızım para kazanmalar iptal oluyor da mılletınkı olmuyor anlamıs değilim !!
Üstat nasıl kanıtlanır ,nasıl açtırılır bi fikrim yok, forumu araştır bakalım.Benim ki zaten dediğim gibi kanıtlanabilir cinsten bi video değil.Mantıken düşüncem şu;
Videonun sana ait olması lazım ki adamlara senin olduğuna dair kanıt sunarsın açılır.Sana ait olmadığı zaman nasıl açtırmayı düşünüyorsun ?
forumda açtıran olmuştu.
---------- Mesaj saat 16:10:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:09:11 civarında gönderildi. ----------
sen konuyu açmasan ben açacaktım [MENTION=3096]Bonna[/MENTION]
şimdi görür görmez kanaldaki ! leri hemen buraya koştum![]()
![]()
Ulan youtube bir rahat dur be ! 2 aya kadar hiçbir sıkıntı yoktu şimdi hergün bir sıkıntı yaratıyor herifler kanalın yarısı ünlem işaretiyle dolmuş gelde çıldırma
akşama bu konu fullll dolar. daha çoğu arkadaşlar kanallarını bile kontrol etmemiştir
fark edince bu günü yas ilan edecekler
! işareti gelmemiş 1 tane bile kanalım kalmamış.
video yukleme sayfasındada değişklikler var. yt bırgun uslu dur bee.. surekli yenilik sürekli sorun!! zaten uzerımızden tonla para kazanıyorsun az insaff bee.. yt ciler için yas günüdür bugun(((
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.