Belli bir süre sonra para kazanmaya uygunluğunun reddedilmesi

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Bi sen eksiktin valla :D severall nerde kaldı onda sıkıntı yok heralde diyordum :D Benim başıma ne gelse senin başına da geliyor :D Ha birde [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] var.Bakalım o ne durumda :)

Hiç sorma açtığın her başlık benide etkiliyor Yalnız bende durum çok fena yarısı gitmiş videoların :( kazanç çook düşecek

Bi sen eksiktin valla :D severall nerde kaldı onda sıkıntı yok heralde diyordum :D Benim başıma ne gelse senin başına da geliyor :D Ha birde [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] var.Bakalım o ne durumda :)

adsense nin kesinleşmeden önceki son çırpınışları-nerden ne kesersem kar mantığı var adamlarda :mad: bende var çok kazanan bazı videolarımda ünlem :mad:

adsense nin kesinleşmeden önceki son çırpınışları-nerden ne kesersem kar mantığı var adamlarda :mad: bende var çok kazanan bazı videolarımda ünlem :mad:

Tamam olduk işte. [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] , [MENTION=2236]severall[/MENTION] , [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] :)

Şaka bi yana biz Kazançların kesinleşmesini beklerken şimdi de ünlem muhabbeti canımızı sıktı.Belki bu kesinleşme de bi cacık olmayacak ama.Bu ay o videolardan para kazanamazsak kasımda ödeme eşiğini zor geçeriz :)

---------- Mesaj saat 16:47:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:46:13 civarında gönderildi. ----------

Hiç sorma açtığın her başlık benide etkiliyor Yalnız bende durum çok fena yarısı gitmiş videoların :( kazanç çook düşecek

O videolardan sen yine kazanıyorsun kardeşim.Ünlem geldikten sonra kazanamıyorsun yani bu ay 11 gün kazandık 19 gün kazanamayacagız.

Tamam olduk işte. [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] , [MENTION=2236]severall[/MENTION] , [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] :)

Şaka bi yana biz Kazançların kesinleşmesini beklerken şimdi de ünlem muhabbeti canımızı sıktı.Belki bu kesinleşme de bi cacık olmayacak ama.Bu ay o videolardan para kazanamazsak kasımda ödeme eşiğini zor geçeriz :)

---------- Mesaj saat 16:47:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:46:13 civarında gönderildi. ----------

O videolardan sen yine kazanıyorsun kardeşim.Ünlem geldikten sonra kazanamıyorsun yani bu ay 11 gün kazandık 19 gün kazanamayacagız.

Bu konuda hiç tecrübe etmedim ama parayı alamama ihtimalide kuvvetli zaten parayı aldıktan sonra umrumda olmaz sen tecrübe ettin mi ? Paraları alabiliyor muyuz emin misin ? alırsak hiç sıkıntı yok

Benim ünlem gelen videolarımın hepsinde zatene inceleniyor yazıyordu.Ben başlık etiket hilesi yaparak onu aştım.Ve belli bi süre para kazandım.Şimdi ünlem vermiş canı sağolsun.Ama Vine kanalımda attığım gibi hiç ellemedim para kazanmasını felan otomatik yandı bir kaç saat içerisinde.O kanalımdan tek videoya bile ! gelmemiş :)

---------- Mesaj saat 16:42:11 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:41:02 civarında gönderildi. ----------

Hocam durmak yok yola devam 14 bölüm indirdim şimdi teker teker yüklüyorum pes etmek yok.Youtube'u pes ettirene kadar ;)

eyw dstum pes etmek yok tabikide.. moral için sagol ama misal bi fragman atmıstım 198bın izlenmiş.. ufak ufak da artıyodu. onu bıdaha atsam zaten 20den fazla yuklenmiştir ki sacma olur.dizi bölümü dıyosan yıne unlem glecektr.napacaz nası olacak hiçbilmiyorum.. tam da elimi eteğimi çekiyordum.. su saate kadar 10$ olmus kazanç...çok canım sıkıldı :(

Bu konuda hiç tecrübe etmedim ama parayı alamama ihtimalide kuvvetli zaten parayı aldıktan sonra umrumda olmaz sen tecrübe ettin mi ? Paraları alabiliyor muyuz emin misin ? alırsak hiç sıkıntı yok

Dostum valla arkadaşlar alabileceğimizi söylüyor.Ayrıca ben videoları sildiğim halde analytics ve adsense'de sıkıntı yok demek ki kesinti söz konusu olmayacak.Benim Eylül ayı kazancımdan ne kadar kesildiğini yarın yazarım zaten bu konuya. %20den fazlaysa demek ki ünlem videolarından para alamadık.Ama normalde alabiliyoruz diye biliyorum.Ki üstte bi arkadaş da almış.

bu ! işareti yere tıklayıp nasıl bi kanıt sunabiliriz
[MENTION=725]yumi[/MENTION] üstad daha önce açtırmıştı sanırım.

Para kazanmayı kapatıp tekrar açın sonuç alamazsanız bu linkten google'a yazın

resimdeki gibi url'deki kimlik yerine kendi videonuzun kimliğinizi yazıp enter yapın gelen ekrandaki bilgileri yaratıcı bir şekilde doldurup yollayın

ekran görüntüsü e-book'tan alınmıştır :)

https://support.google.com/youtube/contact/revenue_share?v=S9qx5Ge1q3c&hl=tr-TR

eyw dstum pes etmek yok tabikide.. moral için sagol ama misal bi fragman atmıstım 198bın izlenmiş.. ufak ufak da artıyodu. onu bıdaha atsam zaten 20den fazla yuklenmiştir ki sacma olur.dizi bölümü dıyosan yıne unlem glecektr.napacaz nası olacak hiçbilmiyorum.. tam da elimi eteğimi çekiyordum.. su saate kadar 10$ olmus kazanç...çok canım sıkıldı :(

Aynen ben hernün 30-40k arası günlük görüntülenme alırken bugün 10k olmadı bu saate kadar o videolardan para kazanma gidince adsense'e yansımadı haliyle.Sağlık olsun hocam.Günlük 3.33 Doların altına düşmeyelim de(Ödeme alabilmek adına) Gerisini bi şekilde hallederiz.

---------- Mesaj saat 17:00:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:59:49 civarında gönderildi. ----------

Para kazanmayı kapatıp tekrar açın sonuç alamazsanız bu linkten google'a yazın

resimdeki gibi url'deki kimlik yerine kendi videonuzun kimliğinizi yazıp enter yapın gelen ekrandaki bilgileri yaratıcı bir şekilde doldurup yollayın

ekran görüntüsü e-book'tan alınmıştır :)

https://support.google.com/youtube/contact/revenue_share?v=S9qx5Ge1q3c&hl=tr-TR

Dizi videolarında bunu yapmak mantıksız olur sanırım :D

Aynen ben hernün 30-40k arası günlük görüntülenme alırken bugün 10k olmadı bu saate kadar o videolardan para kazanma gidince adsense'e yansımadı haliyle.Sağlık olsun hocam.Günlük 3.33 Doların altına düşmeyelim de(Ödeme alabilmek adına) Gerisini bi şekilde hallederiz.

---------- Mesaj saat 17:00:56 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:59:49 civarında gönderildi. ----------

Dizi videolarında bunu yapmak mantıksız olur sanırım :D

denemekte fayda var illede açılacak diye bir şey yok ben denedim 300 binlik videolar açıldı işinize yarayabilir.

evet ben bu konuyu takip etmeye başladım yabancı forumlarda sitelerde felan adsenseye yansıyan para hesabına geçen para oluyormuş... ama sen gidip de topluluk ihtarı yapar +18 ler sonucu kapananlar deıl. onları reklam verenlerle yapılan anlaşma gereği reklam veren ödemediğinden youtube gelir elde edemiyormuş... özetle: reklam veren koşul ve şartları var +18 lerde çıakrtma reklamımı, cinayet haberlerinde çıkartma reklamımı gibi.. bunları youtube sonradan fark eder, sonradan haliyle silebilir, adsenseye yansısada... o bakımdan normal koşullarda sıkıntı çıkmaz...

akşama kadarmı :) 1 hafta içinde gelirse iyi

onu demek istemedim.
bugün daha ne sorunlar çıkıcak bi bakıyım. senin verdiğin linkten kanıt için yazı
yazmadım daha. bekliyorum akşam yazacam..

---------- Mesaj saat 17:29:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:29:21 civarında gönderildi. ----------

Ben de senin sonuca göre denerim.Dizilerde olacağını sanmam ama hadi bakalım.

sonucunu yazarım yapınca.

arkadaslar bu ünleme care yok mu şimdi.ünlem cıkan videoları silmemiz mi lazım yoksa para aktif olmadan kalsın mı.?

---------- Mesaj saat 19:30:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:32:03 civarında gönderildi. ----------

Ünlem çıkan videolarda para kazanma aktif olmadığı için herhangi bir kazanç getirmiyor zaten ?

ünlem işareti cıkan videoları para kazanmayı devre dısı bırakıp silmesek bir sorun olur mu

arkadaslar bu ünleme care yok mu şimdi.ünlem cıkan videoları silmemiz mi lazım yoksa para aktif olmadan kalsın mı.?

---------- Mesaj saat 19:30:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:32:03 civarında gönderildi. ----------

ünlem işareti cıkan videoları para kazanmayı devre dısı bırakıp silmesek bir sorun olur mu

para kazanmayı devre dısı bırakma diye bişey yok ki..ünlem devr dısı bırakıyor zaten. ! e tıkladıgında kanıt istiyor dostum..ve bnce videoların kalması herhangibi durum teskil etmez.. ama bence.. kesin bişe olmaz demıyorum bnm fıkrım.yanlış anlşasılmasın..

evet yeni başladı bu özellik. akıllıca bir iş yapmışlar. özellikle dizi sektöründe vurgun

Kanala bir zararı olacağını zannetmiyorum sonuçta para kazanmasın izlenmesi dursun, ama tam bilgi yok bu konuda daha önceden yaşayanlar yazarsa daha iyi olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri