Ben Azerbaycandanim ve yeniyim yardim -)

• Kullanıcı serchan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
Azerbeycanlıyım dedi kürt müyüm dedi? niye dalga geçiyosun?

Azerbaycanda H harfi yerine X kullanılır. Kirilden kalma olsa gerek.Onun dışında Azerice konuşmaya çalışmış yada konuşmuş bilmiyorum Azericeyi bilmiyorum tek ama bildiğim bişey varsada h sesi x olarak yazılır

Azerbeycanlıyım dedi kürt müyüm dedi? niye dalga geçiyosun?

kiril.png

Привет,
Добро пожаловать на сайт форум [MENTION=15187]serchan[/MENTION] :)

1 - работает на долгое видео.
2 - Если оригинал видео, делать оригинальные работы :)

En kötüsüde yazılanı okuyupta hiç birşey anlayamamk ya :D

Privet,Dobro pojalovat na cayt forum

1- rabotayet na dolgoye video
2- esloi original video, delat originalnıye rabotı :)

Sadece privetin merhaba olduğunu biliyorum onun dışında tırtt :D Alfabesini öğrenmek hem kolay hemde zevkli oldu gerçekten.İnşallah ileride rusçayıda öğrenebilirim.

---------- Spam Engelliyici 02:56 ---------- Önceki Mesaj 02:54 ----------

Azeriler bu alfabeyi kullanmıyor ama değil mi?Arada kullandıkları var diye biliyorum ama.

En kötüsüde yazılanı okuyupta hiç birşey anlayamamk ya :D

Privet,Dobro pojalovat na cayt forum

1- rabotayet na dolgoye video
2- esloi original video, delat originalnıye rabotı :)

Sadece privetin merhaba olduğunu biliyorum onun dışında tırtt :D Alfabesini öğrenmek hem kolay hemde zevkli oldu gerçekten.İnşallah ileride rusçayıda öğrenebilirim.

---------- Spam Engelliyici 02:56 ---------- Önceki Mesaj 02:54 ----------

Azeriler bu alfabeyi kullanmıyor ama değil mi?Arada kullandıkları var diye biliyorum ama.
Alfabesini 1 günde çözdüm ama dilini çözmek geçrketen çok ağır, ne ingilziceye benziyor ne türkçeye, bir nesneyi kadına göre fkarlı bir şekilde erkeğe göre farklı şekilde sölüyorsun nesne aynı nesne ama yazılışıda okunuşuda farklı :D

Edit , azeriler farklı diye biliyorum tam latin alfabesi ile kiril alfabesi arasında , rusça biliyorum dedği için tam kirl yazdım :)

Son düzenleme:
Alfabesini 1 günde çözdüm ama dilini çözmek geçrketen çok ağır, ne ingilziceye benziyor ne türkçeye, bir nesneyi kadına göre fkarlı bir şekilde erkeğe göre farklı şekilde sölüyorsun nesne aynı nesne ama yazılışıda okunuşuda farklı :D

Evet onu duydum kadına göre erkeğe göre değiştiğini.Hatta soyadlar bile aynı aile içinde kadınla erkekte farklı olabiliyor galiba ama o konuda yanılıyor olabilirim :) hatta hatırladığım kadarıyla suç ve cezada rodyon romanoviç raskolnikov'un ablası için avdotya romanova raskolnikova yazıyordu :D

Forumda ne cevherler varmış rusçalar azerbeycancalar vay be :D

Hoşgeldin kardeşim. :)

Evet onu duydum kadına göre erkeğe göre değiştiğini.Hatta soyadlar bile aynı aile içinde kadınla erkekte farklı olabiliyor galiba ama o konuda yanılıyor olabilirim :) hatta hatırladığım kadarıyla suç ve cezada rodyon romanoviç raskolnikov'un ablası için avdotya romanova raskolnikova yazıyordu :D

Olabilir hocam beklerim yani :D

konu dağılmış kardeşim benim sana birkaç tavsiyem olacak. bende aman aman çok profesyonel değilim bu işte, ama önerilerimi belirtmek isterim.

öncelikle azerbaycandan olman senin için daha iyi olacaktır. türkiyeden olsan rekabet daha fazla olacaktı. yt partnerleriği türkiyede bilmeyen kalmadı gibi... azerbaycan'da millet ne izliyor bunu bir araştır öncelikle. azeriler daha çok hangi tv kanallarını izliyor; show programları mı tutuyor, spor programları mı, yarışmalar mı, diziler mi izleniyor zaten az çok biliyorsundur. bunun dışında kanalların günlük reyting listelerine bak. sonra bunları ya kendi kaynağından(kanalın kendi sitesinden) ya da kendin kayıt yaparak upload et.

2- rusçan varmış sanırım. bu da senin için çok büyük bir fırsat değerlendirebilirsen. ben youtube'dan ilk para mı rusça bir videoyu sadece türkçe başlıkla yükleyerek kazanmıştım. rusça video paylaşımı yapılan çok güzel siteler var. mübalağa etmiyorum böyle paylaşım yapan türkçe siteler henüz yok bile. ayrıca ruslar torrent işinde de kendilerini aşmışlar. çok sağlam trackerler var. buralarda güncel olan şeyleri takip et. başlığını değiştirip kendi dilinde upload yapabilirsin. telif, ünlem verirse videoyu editleyip eşleşen geçebilirsin.

şuana kadar kazandığım paraların büyük kısmını rusça içeriklerden kazandım. kiev(kyiv'de) çıkan olaylar sonrası rusya-ukrayna ile ilgili ne haber videosu attıysam izlenim almıştım. yaptığım şey sadece kaynak bulup onları youtube'a aktarmaktı.

Son düzenleme:
vay arkadaş forumda kültür,kültür, kültür akıyo rusçalar azericeler,bulgarcalar biz daha türkçeyi dogru düzgün öğrenemedik anca sokak agzıyla... :)

[MENTION=15187]serchan[/MENTION] xosgeldin brat.2 yildir bu isle ugrasiyorum benden sana tavsiye yabanci içerik calismayi dene olmazsa Azerice calis çünkü Azerice çok katagori seçeneğin olmuyor maalesef.

Bu arada mesajlar bayaga komikti :D

hoşgeldin kareşim :) kısaca rusya çalış. TBM oranı yüksek yani daha cok para kazanırsın . ruscanı kullan!

Hoşgeldin dostum..

Hemen paraya ihtiyacın yoksa kesinlkle özgün videolar üret. Hem farklı dil yeteneğin de var. Aynı anda 3 kanal açıp, ürettiğin videoları bu 3 kanala farklı dillerde atabilirsin. Tabi hepsi farklı mail adresine bağlamalısın. Bir de bu kanallara gireceksen cclener vs tarzı programlarla temizleme yapmalısın bilgisyarını yoksa aynı ıp, çerez gibi şeylerden banlanırsın.

Hemen paraya ihtiyacın varsa o zaman haber videoları bir nebze sana para getirir. Onda da haber videoları aldığın yerdeki logo, yazı vs silmem gerekiyor.

Ama ben senin yerinde olsam kesinlikle özgün çalışırım. ünlü kişilerin biyografilerini, instagram videoları bir arya getiririm foto slayt tarzı şeyler yaparım.. bir de sesin güzelse seslendirme de ekleyerek 10 numara videolar yapar atarım... Aynı tekniği pek çok alanda kullanabilirsin..
Azeri kardeşim..

Dipnot; Rusça tbm çok iyi

Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar.Bu sabah uyandım yorumları okudum baya güldüm.
Opciga kardeşimizin dediyi gibi konu dağılmış baya ma yine de güzel olmuş.Konu dışı olucak ama yine bilgi için söyleyim dedim
1.Öncelikle azerice alfabe ayni türkce gibi sadece bir-iki harf var tükce alfabede olmayan.
2.Rus alfabesiyle ve konuşmasiyla hic bir benzerliyi yok azericenin.Sadece uzun yillar sovetler birliyinde olduğumuz için rusca bilenler cok.

Sizlerden bu işe yeni başlayan birisine en iyi tavsiyelerinizi bekliyorum .

---------- Spam Engelliyici 10:52 ---------- Önceki Mesaj 10:43 ----------

Ben şöyle düşünüyorum ancak sizin tavsiyenizle tabii.
Azerbaycanda internetden para kazanama konusu 0 %.gercekten öyle.Bilenler de cok fazla paylaşmaz.Bu konu ile ilgilie ne bir site ne bir forum ne deki youtube de video var.Ben rusca baya internetde para kazandiran yollari ve sistemleri biliyorum.Eskiden cok zamanım olmadığı
için uğraşmadım ama hepsi gerçek işler.İnternetde para kazanma ile ilgili bir site acsam ve kendim hazirladığım özgün videolari hem siteme hem de youtube kanalıma atsam ve böylece yavaş yavaş kitle toplasam .Sizce nasil fikir ?

Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar.Bu sabah uyandım yorumları okudum baya güldüm.
Opciga kardeşimizin dediyi gibi konu dağılmış baya ma yine de güzel olmuş.Konu dışı olucak ama yine bilgi için söyleyim dedim
1.Öncelikle azerice alfabe ayni türkce gibi sadece bir-iki harf var tükce alfabede olmayan.
2.Rus alfabesiyle ve konuşmasiyla hic bir benzerliyi yok azericenin.Sadece uzun yillar sovetler birliyinde olduğumuz için rusca bilenler cok.

Sizlerden bu işe yeni başlayan birisine en iyi tavsiyelerinizi bekliyorum .

---------- Spam Engelliyici 10:52 ---------- Önceki Mesaj 10:43 ----------

Ben şöyle düşünüyorum ancak sizin tavsiyenizle tabii.
Azerbaycanda internetden para kazanama konusu 0 %.gercekten öyle.Bilenler de cok fazla paylaşmaz.Bu konu ile ilgilie ne bir site ne bir forum ne deki youtube de video var.Ben rusca baya internetde para kazandiran yollari ve sistemleri biliyorum.Eskiden cok zamanım olmadığı
için uğraşmadım ama hepsi gerçek işler.İnternetde para kazanma ile ilgili bir site acsam ve kendim hazirladığım özgün videolari hem siteme hem de youtube kanalıma atsam ve böylece yavaş yavaş kitle toplasam .Sizce nasil fikir ?
youtube la uğraşan yeterince azeri kardeşimiz var daha fazlasını başımıza toplama :D ayrıca tutmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri