Ben Bittim Bittim Bittim :( En sağlam Kanalım Kapandı

senin gibi 24 saat forum mu takip ettigimi düşünüyorsun sana anında cevap vereyim

hı hı gündemi takip ederek özgün çalışıyorsun evet evet kullandıgın materyallere paramı veriyorsun hadi hepsini gecdik SEN HARAM YEMEZSİN BİLGİSAYARINDA kac tane lisanslı program var de bakım hele en basiti bilgisayarın windows lisansına kac dolar ödedin

Senin gibi helal haram ahkamı kesenlere deli oluyorum Haram olarak düşünüyorsan tası taragı topla bilgisayardan elini cek bu interneti kullanıyorsan o konuya girmeyeceksin orasını mevlam bilir herkesin sevabıda günahıda kendine

Sözün benim yazdıklarımaysa ben helal veya haram demiyorum zaten helale harama girmiyorum ben burada calışıyorsan interneti kullanıyorsan öylede böylede haram yiyoruz sadece Takıntı yapmıyorum bazıları gibi yok haram oldugu icin özgüne döndüm diyenlerden degilim

özgün diyor eminimki birilerinin materyallerini kullanıyorlar oda haram o kadar ayrıntıya girerseniz sadece burada haram dedilerimi işde degişiyor işler :)

Ben sana legal çalışıyorum benim yaptığım iş helal, bilgisayarımdaki programlar lisanslı dedim mi? Hayır bötyle bir şey söylemedim. O zaman kendine gel biraz. İyice coştun.

(bu arada windows 7 kullanıyorum ve lisanslı. Ayrıca çok program yok. Bu arada lisans gerekli tek program antivirüs. oda eset kullanıyorum ve lisanslı :) )

İnternete atılmış videoyu sen tekrar atıyorsun haramı bu işin yok bence

Ben sana legal çalışıyorum benim yaptığım iş helal, bilgisayarımdaki programlar lisanslı dedim mi? Hayır bötyle bir şey söylemedim. O zaman kendine gel biraz. İyice coştun.

(bu arada windows 7 kullanıyorum ve lisanslı. Ayrıca çok program yok. Bu arada lisans gerekli tek program antivirüs. oda eset kullanıyorum ve lisanslı :) )

Hoca bence sen git bir cay ic gel :) kendine gelirsin sana yazılmadı o kısım yazıyı iyi oku be 2 kişi alıntı yapıldı orada sana verilen cevap sadece bu kısım :))) yazıyı iyi oku

Sözün benim yazdıklarımaysa ben helal veya haram demiyorum zaten helale harama girmiyorum ben burada calışıyorsan interneti kullanıyorsan öylede böylede haram yiyoruz sadece Takıntı yapmıyorum bazıları gibi yok haram oldugu icin özgüne döndüm diyenlerd..

Hoca bence sen git bir cay ic gel :) kendine gelirsin sana yazılmadı o kısım yazıyı iyi oku be 2 kişi alıntı yapıldı orada sana verilen cevap sadece bu kısım :))) yazıyı iyi oku

Sözün benim yazdıklarımaysa ben helal veya haram demiyorum zaten helale harama girmiyorum ben burada calışıyorsan interneti kullanıyorsan öylede böylede haram yiyoruz sadece Takıntı yapmıyorum bazıları gibi yok haram oldugu icin özgüne döndüm diyenlerd..

son cümlene imzamı atıyoum. Haram biliyorum. Bilerek yapıyorum. Allah affetsin yapacak bir şey yok. Harama helal demekten çok daha iyidir bilerek yapmak.

Ne saçma tartışmalar olmuş yine boş verim haramı helali arkadaş bir derdini paylaşmış siz neler tartışıyorsunuz.

Son durum nedir kanal ne durumda var mı gelişme?

Bırakın bu işleri ya neresi haram ? YT içerik sahiplerine telif denen bişey vermiş onlarda içeriklerine sahip çıksınlar ve yüklenenleri anında teliflesinler . Onlarında işine geliyor aslında .

Haram helal muhabbetini bitirin arkadaşlar, günahsa da herkesin günahı kendine. Çok tartışıldı zaten, yeter. Herkesin kendi aklı var değerlendirsin ona göre yorumlasın.

spam finished fatality attı youtube geçmış olsun spam işi proflar hariç zor bu saaten sonra guncel calısarak anca kazanırsın oda partner vs vs olması lazım mortıngen sıtrayze yani geçmiş olsyn

tartışmanın alemi yok yaptığımız iş legal olsa youtube bu kadar kolay kanalımızı kapatamazdı. Kapansada açtırabilir açmazlarsa dava açardık seve seve açarlardı :) benimde dün milyonluk kanallar gitti. Bunun içinde dizide var amatör videolarda var sonuçta bizim değil biz çekmemişiz.. Youtube açıkça defolun gidin sistemimden diyor..
Ha bıraktımmı işi hayır o iş öyle kolay değil.. eskiden nasıl çalışıyorsam hala o şekilde çalışıyorum. İzlenim alanları bağlarsın partner yada adsensene ne gelirse kar.. Önceden 5-6 hane kazanıyorsak şimdi 4-5 hane kazanırız yeter diyorum.. Stres yapmanın alemi yok birbirinizle tartışıp birbirinizi üzmeninde alemi yok...

Son düzenleme:
Spam'dan para mı kazanılıyordu? Vay arkadaş niye söylemediniz!??!!!?!

Konu dışı yorumlardan kaçınalım:)

sürekli msj at youtube ye. resmen ağla. küçük emrah yap durmadan. bu şekilde sağlam 3 kanalımı açtırmıştım. ama sonra yine komple kapandı :)

<------- Bitti demeden bitmez (tavsiyem bu duruşdur sizlere)

Arkadaşlar, nasıl itiraz ediyorsunuz, İngilizce mi Türkçe mi, cevap verirseniz sevinirim

yaw şu bitti diyenler forumun sağ üst köşesindeki çıkış butoununa basıp çıksın gözünü seveyim YETER artık Bitti TAMAM BİTTİ .

reis benimde aylık 3 hane bırakan kanalım kapandı buraya geri dönmek zorunda kaldım :D

herkese geçmiş olsun benim kanalımın biri kapandı özgün olmasına rağmen 2013 yılında ve bende tek gmail alt kanal eklemeye devam ama baclink amaçlı kullanmaya başladım 2 yıl boyunca böyle devam ettim bıraktım, şimdi 1 aydır youtubeye devam ediyorum bir daha sorun yaşarsam uğraşmak istemiyorum artık eski işime yoğunluk verebilirim. herkese geçmiş olsun tekrar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri