Ben Geldim :)

Zaten bu işi yapanlar ekip. En az 10 kişilik ekipler halinde organize çalışıyorlar ve kategoride başkalarını barındırmadıkları için tekel olmuşlar. Her gurubun bir kategorisi var kimse kimseye bulaşmaz ama aynı kategoride sen bir kanal yap anında indirirler. Tabi seni beni indiremezler de %99 indiriyorlar aşağı.

Ah şu vietnam savaşında bunların yanında olsaydık...bizi hiç sevmiyorlar ki...şu an ne para basardık ortak...bak bu forumda bile en az 100 vietnamlı vardır kesin...uyumuyorlar ..vardiyalı çalışıyorlar.. :) uyuya kalıyordum eskiden pc başında sabah kanal güm...baş edilmez yani...ne botlar yazdırdım...çıkan haberleri saniyesinde kanallara atan..adamların öyle bir grubu varki 1 saat içinde 10k flag atıyorlar...ağır milliyetçiler..

Ah şu vietnam savaşında bunların yanında olsaydık...bizi hiç sevmiyorlar ki...şu an ne para basardık ortak...bak bu forumda bile en az 100 vietnamlı vardır kesin...uyumuyorlar ..vardiyalı çalışıyorlar.. :) uyuya kalıyordum eskiden pc başında sabah kanal güm...baş edilmez yani...ne botlar yazdırdım...çıkan haberleri saniyesinde kanallara atan..adamların öyle bir grubu varki 1 saat içinde 10k flag atıyorlar...ağır milliyetçiler..

Aynen öyle barındırmazlar. Ben yatar iyi geceler abi.

Lan bunları okuyorsunuz biliyorum...olm amazonda çinliler yt de siz...bir zittirin lan...bizde ekmek peşindeyiz :)

---------- Spam Engelliyici 02:27 ---------- Önceki Mesaj 02:15 ----------

Son bir hikaye anlatayım burada eski tabi.... burada ruh kalmamış öylesine :)
ingiltere dizileri basıyorum botlarla renderlı falan.....eastenders falan yani...daha 1 dk geçmeden bitmesine dizinin yayında kanallarda günde 300-500 dolar basıyor her kanal...

vietnamlılar bunu bir keşfetti...adamlar dizileri 10k da bir atıp part 1 diye bir sonraki 10 dk part 2 diye ...40 kanala bastılar...adamlar genel kurul yapmıyorsa bende serkan değilim...günlük 100 dolar için gün içinde 10 kere planlama yapıyorlar bence:) ..kafaya bak adamlarda helal valla

---------- Spam Engelliyici 02:30 ---------- Önceki Mesaj 02:27 ----------

Aynen öyle barındırmazlar. Ben yatar iyi geceler abi.

kaçırmışım paylaşımını ..iyi gecler ;)

---------- Spam Engelliyici 02:48 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

Skype dönecez mecbur

Soru 1 : Daha önceki zamanlarda Hallmark dizileri atıp 4k saati 4 saate tamamlayın gibi bişey demiştin.atıyorum sıfır izlenme

Bu muhtemelen 2 yıldan ötedir...bence hala işler..sen bekleneni atmıyorsun muhtemelen..var onların yayın saatleri günü..zamanında at garanti..4k izlenimde ...videonun sonuna özgün bişeyler koyman upload etmen falan zaman alacaksa hiç girme ..botla basıyorduk biz...ellerimizi yıkıyorduk sabunla yalandan 2dk falan ...

---------- Spam Engelliyici 02:51 ---------- Önceki Mesaj 02:48 ----------

Soru 2: Amazonda ne satıyorsun.

FBA kozmetik sadece

---------- Spam Engelliyici 02:54 ---------- Önceki Mesaj 02:51 ----------

Soru 3: Reddit hesabı açtım abi tazzikli su yıkama kategorisine video attım kabul edilmedi

Yeni hesapsın ya...Karma puanın yetmemiştir....bakmam lazım

---------- Spam Engelliyici 03:07 ---------- Önceki Mesaj 02:54 ----------

Soru 4: 100k abone üstü kanalım var spam bu arada . Toplulukta paylaştığım diğer kanalın vİdeolarına sıfır izlenme gidiyor

2-3 Gün sadece anket yap...ucuz ucuz sorular sor..ne bileyim işte kaç yaş aralığındasınız...hangi ülkeden katıldınız cart curt geliştir işte..her beğenen her katılan ankete çerezlenecek sende...sonra trafik toparlanır

---------- Spam Engelliyici 03:11 ---------- Önceki Mesaj 03:07 ----------

Beyler gelen sorular hep aynı...çoğuna cevap verdim daha önce.. çalışmamda lazım bu arada benden bugünlük bu kadar...hayırlı geceler

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:11 ----------

Valla kıyamadım son bu artık bu gece..

Bu p.rnografik içerik kapak remi yapanlar para kazanıyor mu.yt her videoya reklam gösteriyor galiba bu sıralara.Reklamları açık mı bu kanalın mesela

Nesi p..rnografik ki...adam kapak resmine buzlayarak hatunu koymuş çıplak..videonun içeriğinde yapay zeka ile koreli bir kadın yapmış sürekli değişen...evet kazanıyor..ama o kapak resmini her 48 saatte bir değişiyor...ağır flag yiyordur muhtemelen...aldatıcı kapak resminden çözmüş adam...vietnamlı kesin..(zor değil takibe alın böyle kanalları zaten anlayacaksınız üç beş güne)

---------- Spam Engelliyici 03:36 ---------- Önceki Mesaj 03:29 ----------

Trafik verilen kanalın orjinali...biliyorum soracaksınız özelden...daha hard videolar ile başka kanallardan buna trafik çekiyorda...valla para kazanması açık mı kapalı mı bakamadım yorum sizin bayılmak üzereyim
https://www.youtube.com/@SophiaAILB/videos

artık vietnam ve hintlileri geride bırakıp spamda bir numara olmalıyız. Forumu canlandırıp :)

Lan bunları okuyorsunuz biliyorum...olm amazonda çinliler yt de siz...bir zittirin lan...bizde ekmek peşindeyiz :)

---------- Spam Engelliyici 02:27 ---------- Önceki Mesaj 02:15 ----------

Son bir hikaye anlatayım burada eski tabi.... burada ruh kalmamış öylesine :)
ingiltere dizileri basıyorum botlarla renderlı falan.....eastenders falan yani...daha 1 dk geçmeden bitmesine dizinin yayında kanallarda günde 300-500 dolar basıyor her kanal...

vietnamlılar bunu bir keşfetti...adamlar dizileri 10k da bir atıp part 1 diye bir sonraki 10 dk part 2 diye ...40 kanala bastılar...adamlar genel kurul yapmıyorsa bende serkan değilim...günlük 100 dolar için gün içinde 10 kere planlama yapıyorlar bence:) ..kafaya bak adamlarda helal valla

---------- Spam Engelliyici 02:30 ---------- Önceki Mesaj 02:27 ----------

kaçırmışım paylaşımını ..iyi gecler ;)

---------- Spam Engelliyici 02:48 ---------- Önceki Mesaj 02:30 ----------

Skype dönecez mecbur

Soru 1 : Daha önceki zamanlarda Hallmark dizileri atıp 4k saati 4 saate tamamlayın gibi bişey demiştin.atıyorum sıfır izlenme

Bu muhtemelen 2 yıldan ötedir...bence hala işler..sen bekleneni atmıyorsun muhtemelen..var onların yayın saatleri günü..zamanında at garanti..4k izlenimde ...videonun sonuna özgün bişeyler koyman upload etmen falan zaman alacaksa hiç girme ..botla basıyorduk biz...ellerimizi yıkıyorduk sabunla yalandan 2dk falan ...

---------- Spam Engelliyici 02:51 ---------- Önceki Mesaj 02:48 ----------

Soru 2: Amazonda ne satıyorsun.

FBA kozmetik sadece

---------- Spam Engelliyici 02:54 ---------- Önceki Mesaj 02:51 ----------

Soru 3: Reddit hesabı açtım abi tazzikli su yıkama kategorisine video attım kabul edilmedi

Yeni hesapsın ya...Karma puanın yetmemiştir....bakmam lazım

---------- Spam Engelliyici 03:07 ---------- Önceki Mesaj 02:54 ----------

Soru 4: 100k abone üstü kanalım var spam bu arada . Toplulukta paylaştığım diğer kanalın vİdeolarına sıfır izlenme gidiyor

2-3 Gün sadece anket yap...ucuz ucuz sorular sor..ne bileyim işte kaç yaş aralığındasınız...hangi ülkeden katıldınız cart curt geliştir işte..her beğenen her katılan ankete çerezlenecek sende...sonra trafik toparlanır

---------- Spam Engelliyici 03:11 ---------- Önceki Mesaj 03:07 ----------

Beyler gelen sorular hep aynı...çoğuna cevap verdim daha önce.. çalışmamda lazım bu arada benden bugünlük bu kadar...hayırlı geceler

---------- Spam Engelliyici 03:29 ---------- Önceki Mesaj 03:11 ----------

Valla kıyamadım son bu artık bu gece..

Bu p.rnografik içerik kapak remi yapanlar para kazanıyor mu.yt her videoya reklam gösteriyor galiba bu sıralara.Reklamları açık mı bu kanalın mesela

Nesi p..rnografik ki...adam kapak resmine buzlayarak hatunu koymuş çıplak..videonun içeriğinde yapay zeka ile koreli bir kadın yapmış sürekli değişen...evet kazanıyor..ama o kapak resmini her 48 saatte bir değişiyor...ağır flag yiyordur muhtemelen...aldatıcı kapak resminden çözmüş adam...vietnamlı kesin..(zor değil takibe alın böyle kanalları zaten anlayacaksınız üç beş güne)

---------- Spam Engelliyici 03:36 ---------- Önceki Mesaj 03:29 ----------

Trafik verilen kanalın orjinali...biliyorum soracaksınız özelden...daha hard videolar ile başka kanallardan buna trafik çekiyorda...valla para kazanması açık mı kapalı mı bakamadım yorum sizin bayılmak üzereyim
https://www.youtube.com/@SophiaAILB/videos

hocam yapay seste görseller ve metinler tamamen bana ait hiç bir yerden olan bir şeyi almadım bu şekilde kapanma ihtimali var mı?

Son düzenleme:
artık vietnam ve hintlileri geride bırakıp spamda bir numara olmalıyız. Forumu canlandırıp :)

Tabi selam bile almayan adamlar gelip burada bize yardımcı olur :D
Yardımcı olanlar var elinden geldiğince de, büyük bir dayanışma olması lazım. O da zaten zor artık özgüne kaydı herkes, kendi halinde.

Ek gelir kazancımız yok bu beni çok üzüyor çabalıyorum surekli ama elde var sıfır

hocam yapay seste görseller ve metinler tamamen bana ait hiç bir yerden olan bir şeyi almadım bu şekilde kapanma ihtimali var mı?

Yapay ses kronikleşmiş robotik bir ses değilse hiç sıkıntı yok.olsa da yok da hani sen belliki ince eleyip sık dokuyorsun....sesini klonla...ya da ece ünerin sesini falan ...nerden aldığını bilemediğim için genel yarum yaptım...ama bişey olmaz

---------- Spam Engelliyici 23:02 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------

Abi sesi geçemiyorum bir dizide.Para kazanması kapalı kanalın content id ile kazanıyorum.Var mı bir yöntemin

Tiz sesler ara yt de en basitinden camtasia da bir layer a koy ...en alçaktan başla..geçene kadar yükselt...video da dinlenebilir olsun tabi abartma

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

Abi sesi geçemiyorum bir dizide.Para kazanması kapalı kanalın content id ile kazanıyorum.Var mı bir yöntemin

Tiz sesler ara yt de en basitinden camtasia da bir layer a koy ...en alçaktan başla..geçene kadar yükselt...video da dinlenebilir olsun tabi abartma

Yapay ses kronikleşmiş robotik bir ses değilse hiç sıkıntı yok.olsa da yok da hani sen belliki ince eleyip sık dokuyorsun....sesini klonla...ya da ece ünerin sesini falan ...nerden aldığını bilemediğim için genel yarum yaptım...ama bişey olmaz

---------- Spam Engelliyici 23:02 ---------- Önceki Mesaj 22:03 ----------

---------- Spam Engelliyici 23:03 ---------- Önceki Mesaj 23:02 ----------

Ustad bu yapay zeka sesi kullanmak sorun yaratır mı?
Elevenlabs da bulunan bir ses.
Kanal bana ait değil.

https://youtube.com/shorts/mEduwVIQ9-c?si=p7lwIw40aD2Ew1Mj

Ustad bu yapay zeka sesi kullanmak sorun yaratır mı?
Elevenlabs da bulunan bir ses.
Kanal bana ait değil.

https://youtube.com/shorts/mEduwVIQ9-c?si=p7lwIw40aD2Ew1Mj

yok be abicim ...biliyorum çok jenerik bir ses bu ama şöyle düşün...adam fiverda bu işi yapan biri...seslendirme yani...yüzlerce türkçe bilmeyen afganistanlı (attım tabi) bu adama iş verip seslendirme satın alıyor...bişey olmaz yani...

Sese ses tonu veya dalgarıyla lisans alınmıyor...belli bir transkript veya metin ile alınıyor...sen farklı şeyler anlattıracağın için bişey olmaz

yok be abicim ...biliyorum çok jenerik bir ses bu ama şöyle düşün...adam fiverda bu işi yapan biri...seslendirme yani...yüzlerce türkçe bilmeyen afganistanlı (attım tabi) bu adama iş verip seslendirme satın alıyor...bişey olmaz yani...

Sese ses tonu veya dalgarıyla lisans alınmıyor...belli bir transkript veya metin ile alınıyor...sen farklı şeyler anlattıracağın için bişey olmaz

Değerli analiziniz için teşekkürler. Bende aynısını düşünüyorum.
Yinede sese %2 hızlandırma %4 kalınlık ekleyeceğim.

Değerli analiziniz için teşekkürler. Bende aynısını düşünüyorum.
Yinede sese %2 hızlandırma %4 kalınlık ekleyeceğim.

rica ederim..onu yaparsan kafan ekstra rahat eder ...

---------- Spam Engelliyici 23:51 ---------- Önceki Mesaj 23:46 ----------

Kanalıma trafik basabilir misiniz ? neyse ücreti öderim.

Yok basmam sizin kanala ile çok alakasız bendeki demografi...videolarınızın izlenme ortalaması düşer....anlamsız yani..kanalınız için iyi olmaz.. artık kanalları ilişkilendişriyorlar..olurda benim trafik gönderdiğim bir kanal kapanırsa sizin güzelim kanalda kapanır ...riskli

---------- Spam Engelliyici 12.05.2024 00:44 ---------- Önceki Mesaj 11.05.2024 23:51 ----------

Abi senin twitter a gelmen lazım acil :)

Biliyorum oradaki kazançları stribe hesabım var ...deniyoruz ufaktan da tatmin etmedi henüz

Bu da içip içip yada başka birşeyler kullanıp arada patlayıp buraya geliyor herşeyin yüzeyselinden bikaç kelam edip gidiyor, birşey de bildiği yok bunları zaten bilmeyen yok işler öyle eskisi gibi ordan burdan duyduğun okuduğun şeylerle dönmüyor bunun birşey kazandığı da yok patlıyor buraya geliyor. Bu arada içkisine falan bişey dediğim yok bizde içiyoruz anlıyorum kafa halini ama bunu okuyop gereksiz bi incelemeye de girmeyin lafları üzerine herşeyin köpüğünden biraz var. Para kazanılıyor ama bununki sırf dikkat çekme üstüne gereksiz lakırtılar, böyle kazanılmıyor.

vay be 17 yaşımda geldim şuraya şimdi 27 olacağım.....inanılmaz...

Bu da içip içip yada başka birşeyler kullanıp arada patlayıp buraya geliyor herşeyin yüzeyselinden bikaç kelam edip gidiyor, birşey de bildiği yok bunları zaten bilmeyen yok işler öyle eskisi gibi ordan burdan duyduğun okuduğun şeylerle dönmüyor bunun birşey kazandığı da yok patlıyor buraya geliyor. Bu arada içkisine falan bişey dediğim yok bizde içiyoruz anlıyorum kafa halini ama bunu okuyop gereksiz bi incelemeye de girmeyin lafları üzerine herşeyin köpüğünden biraz var. Para kazanılıyor ama bununki sırf dikkat çekme üstüne gereksiz lakırtılar, böyle kazanılmıyor.

Ahah harbi iyi analiz ..içip içip yazıyorum ..ama şıfır menfaat ..lan dötüm sen benim kazandığım paranın yüzde biri ile vergi müfettişleri ile istare etmemişsindir ..bilen bilir beni burada ..benim anlattıklarımın çeyeriğini anlattığını ispatla burada ..bir daha sittim sene girmem buraya

---------- Spam Engelliyici 03:03 ---------- Önceki Mesaj 02:59 ----------

Bu arada senin gibiler hiç bitmez ..kız gerek yok ters Manyele ..sor cevaplarım zaten ..sor yeterki ..kimi cevapsız bıraktım

---------- Spam Engelliyici 03:09 ---------- Önceki Mesaj 03:03 ----------

Bana açılan vergi cezası ihtarnamesini buraya atsam bir daha yüzün olmaz burada online olmaya ..ya sabır ..cevap vereceksin mecbur ..ben takıntılı adamım

---------- Spam Engelliyici 03:24 ---------- Önceki Mesaj 03:09 ----------

Vallahi ateş olur yağarım ..kim sin sen olm ..bir tane geçmişe dönük bu topluluğa faydalı bir paylaşımını tekrar paylaş ..

---------- Spam Engelliyici 03:38 ---------- Önceki Mesaj 03:24 ----------

Neyse sakinleştim ..dropshipping yapıyorsunuz hepiniz ..bütün ürünler benden ..kozmetik üzerine ..kargolar teslimatlar bana ait ..reklam çıkıyorsunuz Facebook insta TikTok falan ….stoksuz heppsini ben gönderecem ..sadece shopify sitesi kurup reklam açın ..alt yapı tamam (sarhoş olduğumdan değil he para kazanın diye ) baktınız iyi gidiyor bir kaç ürünün sarılı bana yazın private label yapmak istiyorum diye ..deneyin işte

Arkadaşa haksızlık ediyorsunuz. Şuan eski yt spammerler tek bilgi vermezken arkadaşın zaman ayırıp soruları cevaplaması yardımsever biri olduğunu gösteriyor.
Siz kendisinden daha yardımsever biri olduğunuzu düşünüyorsanız, forum parmaklarınızın ucunda, sizde konu açıp bildiklerinizi yazın ki sizin daha çok yardımsever biri olduğunuzu söyleyelim.

Bu arada başlık değiştirmek vs spam içerikte önerilen videolara girmesine yaramıyor. Büyük ihtimalle youtube artık her videoya görüntü ve sese göre kimlik veriyor. Attığınız içeriği sizden önce biri attıysa önerilen videoları unutun.

Bu arada başlık değiştirmek vs spam içerikte önerilen videolara girmesine yaramıyor. Büyük ihtimalle youtube artık her videoya görüntü ve sese göre kimlik veriyor. Attığınız içeriği sizden önce biri attıysa önerilen videoları unutun.

aynen öyle....attığınız videoyu sizden önce biri attıysa ki bu para kazanılan kanallar içinse cinayet zaten..he müzik eşleşeni ile kazanıyorsan ....sonuna herhangi bir twitch yayıncısınından canlı videoyu kaydet koy %30-%40 ek olarak yani...yine önerilen şansın olur...

---------- Spam Engelliyici 03:08 ---------- Önceki Mesaj 02:24 ----------

Arkadaşa haksızlık ediyorsunuz. Şuan eski yt spammerler tek bilgi vermezken arkadaşın zaman ayırıp soruları cevaplaması yardımsever biri olduğunu gösteriyor.
Siz kendisinden daha yardımsever biri olduğunuzu düşünüyorsanız, forum parmaklarınızın ucunda, sizde konu açıp bildiklerinizi yazın ki sizin daha çok yardımsever biri olduğunuzu söyleyelim.

Aslında bütün hikayenin özeti bu..teşekkürler..
İşin garibi zaten soru gelse cevaplayacam...ama sıkıntılı tarafı cevaplamam burada istenmiyor ..ulu orta yani :)

---------- Spam Engelliyici 03:19 ---------- Önceki Mesaj 03:08 ----------

Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 18 (5 üye ve 13 misafir) 2024
Şu an bu konuyu okuyan kişi sayısı: 2280 (2200 üye ve 80 misafir) di eskiden .....yt spamle savaşını yenmiş belliki

---------- Spam Engelliyici 03:28 ---------- Önceki Mesaj 03:19 ----------

Seni unutmadım o ayrı ...bir de bu arkadaşın yorumunu beğenen ..Karacabey, AOA ve kartel sizide maalesef..
bunları...beğenenler için diyorum...cevabını bildiğim herşeyi cevaplarım...bilemediğimi vietnamlılara sorar gene cevaplarım...illaki cevaplarım yani.

---------- Spam Engelliyici 04:03 ---------- Önceki Mesaj 03:28 ----------

yaw bak benden 2014 öncesi reddit hesapları öyle 2-3 bin dolara alazamasınız...teklif dahi etmeyin....hsrbi komik oluyor

---------- Spam Engelliyici 04:16 ---------- Önceki Mesaj 04:03 ----------

vallahi sıkıldım...hadi sıfırdan proje yapıyoruz sizle..1 ayda 1m nasıl kazanılır diye...tabi 150-200k sermaye ile..7-8 gün içinde burada bir marka ismi verecem onaylatıp sıfır
ıyani.bize özel olacak ..o marka üzerine ya bebeklere ya da kadınlara özgü ürün tassarlayacam..en çok para harcanan sektöre .reklam influencer anlaşmaları falan ürünleri hedefimiz doğrultusunda sattıracam...her gün paylaşacam kazançları..marketing rate i falan hesaplayıp..bana 1 hafta izin verin...yarın başlıyorum alt yapısına ..tabi keşke bu konu ..konu dışında açılmış olmasaydı..cümle alem okuyacak şimdi..neyse konu dışı düşünürüz sonrasında

---------- Spam Engelliyici 04:23 ---------- Önceki Mesaj 04:16 ----------

Beyler yapay zekanın size neler kazandırabilecğini anlatabilseydim keşke...influencerlar bile yapay zekadan oluşacak...

---------- Spam Engelliyici 04:30 ---------- Önceki Mesaj 04:23 ----------

Beynim hala senin yorumuna ve beğenen adamlarla zitişiyor...illaki çözecez bu durumu yoksa ya beni atacaklar buradan ya seni...

---------- Spam Engelliyici 04:57 ---------- Önceki Mesaj 04:30 ----------

1 hafta challenge yapacaz ...gün ve gün...1m kazanılıyor mu ...ilk etapta tiktok reklam gerisi influencer kızlar..vs..mecbur her 200k takipçili hatunlara 2k lık kozmetik hediye verecez reklam için

---------- Spam Engelliyici 04:59 ---------- Önceki Mesaj 04:57 ----------

2- yarın dötümden bir marka uyduracam

---------- Spam Engelliyici 05:00 ---------- Önceki Mesaj 04:59 ----------

3- trendlerde amazonda vs en çok satan ürün ne ise onun üzerine kurgu yapacaz

---------- Spam Engelliyici 05:01 ---------- Önceki Mesaj 05:00 ----------

4- buradan sorasını bu konu dışı sekmesinde yayıonlamasak iyi olur...mecbur yeni konu açacaz

---------- Spam Engelliyici 05:08 ---------- Önceki Mesaj 05:01 ----------

Hala kafam sende ....ya barışıp arkadaş olalım ...ya da birimizi engellesinler...yazacaklarımı yarım yamalak yazıyorum

---------- Spam Engelliyici 05:15 ---------- Önceki Mesaj 05:08 ----------

Baktım trend "collagen"...
Kolajen maske kolajen saç maskesi..kolagen cilt bakımı üzerine ürün yapıp reklam çıkacaz...mecbur :) hali hazırda satan bir sürü ürün var ama aralarıdan bir hiyake yazıp sıyrılacaz

---------- Spam Engelliyici 05:16 ---------- Önceki Mesaj 05:15 ----------

İlk minimal hedef haftada 1000 satmak

---------- Spam Engelliyici 05:22 ---------- Önceki Mesaj 05:16 ----------

Kendim yazıp kendim oynuyorum...en ufak projeye katkısı olan bir yorum olsa x2 kazanacaz belkide...

---------- Spam Engelliyici 05:32 ---------- Önceki Mesaj 05:22 ----------

Neyse yarın veya bir sonraki gün atarım buraya ilk reklama çıktığım videoları...paylaşan influencerları falan ..kademe kademe hep beraber yaşarız..size de feyz olur ..yt den konuşan yok...çeşit olsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri