Ben Kimim ?

• Kullanıcı ceyo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

ceyo

Yasaklanmış
Böylebir başlık görünce kendimi tanıtayım dedim. Sanırım başlarsam baya uzun yazacağım hadi hayırlısı.

Adım : Taner; Bilgisayar ile tanışmam, 1999 yılında oldu. Tabi o bilgisayarı öğrenmek için, bozup bozum tekrar yaptım. Donanım olarak o zamandan bu yana her parçasını a dan z ye kadar bilmekteyim. Yazılımsal olarak, başlarda Dream viever üzerinden web siteleri yapmaya başlamıştım. İlk 1 senem tamamen PC donanımı ve yazılımları hakkında bilgilerden ibaretti. Daha sonra web site yapma programlarını ve daha sonrada program yazmak için programları aramaya başladım. Tabi program yazmak için ingilizcenizinde iyi olması laızm. Başta ufak kendi çapımda programlar yazdım. Daha sonra şirketlerin kullanabileceği bazı programlara yöneldim. Bunlar hep kendimi geliştirme aşaması oldu.

2002 yıllarında kendimi hack işine verdim. Başta msn hesaplarıyla ilgilendim. Fake maillerle, daha sonra botlarla derken kendimi hack grubunun ortasında buldum. Beraber birkaç operasyon yaptık. 1-2 sene bu şekilde devam etti. Sonraki yıllarda pcnet forum adminlerinden olduğumuz için, Ayyıldız Tim grubundan teklif aldım. Teklifi değerlendirdim. Fakat daha sonraları özel hayatımı tehdit ettiği ve aile yapımı bozduğu için uzaklaşmak istedim. En son yaptığımız yurtdışı operasyonunda, sana siber ordu görevinde, bazı nedenlerden ve yasalardan dolayı açığa alındık. Bütün kadroyu o dönemlerde değiştirdiler. Yeni yönetim ve kadro atadılar. Daha sonra oyun siteleri yapmaya başladım. Birkaç oyun sitesi yaptım geliri aylık 1-2 kaya çıkmıştı. Daha sonra moda siteleri derken web site tecrübelerimide geliştirerek belli bir seviyeye geldim. Daha sonraki yıllarda askere gidince, yakın bir arkadaşımdan kazık yiyerek, askerdeyken web site gelirlerim hepsini el koyan arkadaşımdan dolayı bütün sitelerimi satmak zorunda kaldım. Tekrardan sıfırdan yapım aşamasına gitmek yerine hazır web siteleri alıp geliştirerek satmaya başladım. Bu seviyede dahada iyi bir kazanç elde ettim. En son olarak youtubenin google'ye geçmesinden sonra elimde hiç web sitesi bırakmadım hep sattım. Ve şuanda 1-2 yıla aşkındır youtube işindeyim. Gerek video seosu, gerek kanal hazırlama olsun hepsini yaptım. Sonradanda kazançlar sabitlenince. Artık sadece kanal satın almaya başladım ve halen devam etmekteyim.

Dinlediğiniz için teşekkürler....

Son düzenleme:
Böylebir başlık görünce kendimi tanıtayım dedim. Sanırım başlarsam baya uzun yazacağım hadi hayırlısı.

Adım : Taner; Bilgisayar ile tanışmam, 1999 yılında oldu. Tabi o bilgisayarı öğrenmek için, bozup bozum tekrar yaptım. Donanım olarak o zamandan bu yana her parçasını a dan z ye kadar bilmekteyim. Yazılımsal olarak, başlarda Dream viever üzerinden web siteleri yapmaya başlamıştım. İlk 1 senem tamamen PC donanımı ve yazılımları hakkında bilgilerden ibaretti. Daha sonra web site yapma programlarını ve daha sonrada program yazmak için programları aramaya başladım. Tabi program yazmak için ingilizcenizinde iyi olması laızm. Başta ufak kendi çapımda programlar yazdım. Daha sonra şirketlerin kullanabileceği bazı programlara yöneldim. Bunlar hep kendimi geliştirme aşaması oldu.

2002 yıllarında kendimi hack işine verdim. Başta msn hesaplarıyla ilgilendim. Fake maillerle, daha sonra botlarla derken kendimi hack grubunun ortasında buldum. Beraber birkaç operasyon yaptık. 1-2 sene bu şekilde devam etti. Sonraki yıllarda pcnet forum adminlerinden olduğumuz için, Ayyıldız Tim grubundan teklif aldım. Teklifi değerlendirdim. Fakat daha sonraları özel hayatımı tehdit ettiği ve aile yapımı bozduğu için uzaklaşmak istedim. En son yaptığımız yurtdışı operasyonunda, sana siber ordu görevinde, bazı nedenlerden ve yasalardan dolayı açığa alındık. Bütün kadroyu o dönemlerde değiştirdiler. Yeni yönetim ve kadro atadılar. Daha sonra oyun siteleri yapmaya başladım. Birkaç oyun sitesi yaptım geliri aylık 1-2 kaya çıkmıştı. Daha sonra moda siteleri derken web site tecrübelerimide geliştirerek belli bir seviyeye geldim. Daha sonraki yıllarda askere gidince, yakın bir arkadaşımdan kazık yiyerek, askerdeyken web site gelirlerim hepsini el koyan arkadaşımdan dolayı bütün sitelerimi satmak zorunda kaldım. Tekrardan sıfırdan yapım aşamasına gitmek yerine hazır web siteleri alıp geliştirerek satmaya başladım. Bu seviyede dahada iyi bir kazanç elde ettim. En son olarak youtubenin google'ye geçmesinden sonra elimde hiç web sitesi bırakmadım hep sattım. Ve şuanda 1-2 yıla aşkındır youtube işindeyim. Gerek video seosu, gerek kanal hazırlama olsun hepsini yaptım. Sonradanda kazançlar sabitlenince. Artık sadece kanal satın almaya başladım ve halen devam etmekteyim.

Dinlediğiniz için teşekkürler....
hocam nerelisiniz?

Yeni uyandım günaydın :) Hala yatakta uyanmaya çalışırken neden tamamını okudum bilmiyorum :)

Tanıştığıma memnun oldum :)

Taner abim beni belki hatırlamaz ama gerçekten çok iyi bir abidir :)
Hack işlerine bende fazla meraklıydım bi aralar ne hikmetse hep facebook hesaplarıyla uğraştım :D

Hepsini denedim hic birini basaramadim. Size basarilar:))

Kanal Takip programı yazıp foruma hediye edebilirsiniz bu kadar işin üstüne güzel olur

bende elazığlıyım,fakat gerçek hack ile bilgiye sahip insanlar bu konuda hiç bir zaman açık konuşmaz

Kanal Takip programı yazıp foruma hediye edebilirsiniz bu kadar işin üstüne güzel olur

Evet olabilir ama şuanda 3D modelleme ve animasyon işleriyle meşgulum.

---------- Spam Engelliyici 13:28 ---------- Önceki Mesaj 13:26 ----------

bende elazığlıyım,fakat gerçek hack ile bilgiye sahip insanlar bu konuda hiç bir zaman açık konuşmaz

Evvel zaman içine girdik artık bir önemi yok.

şu kazancı sabitleme işini bende yapayım bırakıcam işi falan filan.Her ay bir mebla geliyor.Ancak kanalları sürkeli rutine bağlayıp açıp birkaç ay 4 haneli kazandımmı gerisi gelir zaten az kaldı bunada inş.

Hangi dilleri biliyorsun web sitesi yapmışsın program yazmışsın vs vs vs

Bilgisayar Programcılığı okuyorum daha bi tane kod bilmiyorum . Bilgisayarı tamir etmeyi seviyorum arızalarla ugrasmayı seviyorum ama bu program yazma işi bana çok uzak sanırım o heves bilgisayarla ilk tanışırken geliyor . ben hilf life counter gta vice city dönemlerinde tanıştım bilgisayarla haliyle oyuncu olduk :D

Hangi dilleri biliyorsun web sitesi yapmışsın program yazmışsın vs vs vs

Oyuntr, En yeni oyunlar, Oyun Oyna , 3D Oyunlar , Bedava Flash Oyunlar, Ben 10 yapıldı ve satıldı sahibi o yıl 30 k falan kazandı.

Moda - Abiye ve Gelinlik Modelleri hazır tema alındı sonra satıldı.

Gelinlik Modelleri - Abiye Modelleri - Nişanlık Modelleri hazır tema ve üzerine eklemeler yapıldı sonra satıldı.

2015 Abiye Modelleri , Elbise Modelleri , Yeni Abiye Modelleri satıldı.

www.pepeoyna.gen.tr satıldı.

Cetaoyun.com - Friv,Pepe,Ben10,3D oyun,Transformers oyunları Oyna script ve site satıldı.

Friv Oyunları Friv Oyunu sitesi satıldı.

Account Suspended satıldı.

daha aklıma gelmiyor valla. Birkaç tane de özel tasarımlar var onlar özel olduğu için yazmıyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri