Ben yapmam ama yaparsa çok kazanır, dediğiniz ( Özgün Çalışma )

Cagdaser

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar dediğim gibi hep çok kanal çok video diyoruz, hiç özgün çalışmayı düşünen projesi olan yok mu aklında. Ben saçmalamadan ama tutulacak bi özgün çalışma yöntemi bulsam bugün başlarım,

Şuan kafamda 1 tane var fıtness body işleri alakalı, dün arkadaşım söyledi youtubeda biraz araştırdım, Vücut geliştirme ile ilgili değişim videoları çok izleniyor ve iyi takipçisi var 100 günde her gün fotoğrafını çekip koymuş mesala bi elaman 3 milyona geçik izlenme almış ve arada çeşitli videolar antremanlar Salonda çekimler yapmış yabancı tabi ki türkçe daha denk gelmedim, biraz daha araştırıp böyle bi proje gerçekleştirebilirim kafamda. Bi salona kayıt olup günlük video yayınlıyacağım gibi bir şey olur herhalde bu olay.

Sonra : Muayı bilen biliyordur özgün çalışmada bu çocuğa bayılıyorum

MehmetUygarAksuVEVO - YouTube

Biraz beyin fırtınası yapalım sizinde, ben yapamam ama biri yapsa tutar dediğiniz paylaşmak istediğiniz projeler varsa paylaşalım lütfen.

özgün çalışma kişiye özel olur
ben yeni bir projeye başladım yurt dışında örnekleri var inşallah tutar ve yürür gideriz
inşallah sende bulursun yürür gidersin ...

Hocam sırf video çekme için salona başlıcaksın vay be azme bak sen :D Bu arada bende tavsiye ederim bilg. başında çok oturanların body,fitnes salonlarına gitmesini bende gidiyordum ramazan geldi diye bıraktım

MUA'yi yakin zamanda tanidim ve takipcisiyim.Bende tam bunun gibi bu isi yapabilirim aklim kesiyor ama kim ugrasacak duzeni kurmusuz.Bu isi yapan yeni kisilerde ciksa bence tutturur.

Farkli olarak,alirdim elime bi kamera ama su gercek habercilerin kameradan,sokaga cikardim bi arkadasla millete abuk sabuk sorular sorardim.Ve bu abuk sabuk sorularla ilgili bir kanal acip super takipci ceker hatta unlu bir kiside olabilirdim.Cok zor birsey degil bu gayetde basit ve mantikli ama iste dedigim gibi duzen kurulu.Bunu yapan 2 kisi 6 ayda Youtube'un en cok taninan Turkleri olur eminim..

Ornek verim :)
Kanalin Adini "HALKA SORDUK BIN PISMAN OLDUK" yapardim..

Cocukken At'dan dustunuzmu hic ?
Erkek arkadasinizi aldattinizmi ?
En nefret ettigin arkadasin kim ve neden ?
Topluluk icinde hic ossurdunuzmu ? :)
vs vs sacmalardim yani :)

MUA'yi yakin zamanda tanidim ve takipcisiyim.Bende tam bunun gibi bu isi yapabilirim aklim kesiyor ama kim ugrasacak duzeni kurmusuz.Bu isi yapan yeni kisilerde ciksa bence tutturur.

Farkli olarak,alirdim elime bi kamera ama su gercek habercilerin kameradan,sokaga cikardim bi arkadasla millete abuk sabuk sorular sorardim.Ve bu abuk sabuk sorularla ilgili bir kanal acip super takipci ceker hatta unlu bir kiside olabilirdim.Cok zor birsey degil bu gayetde basit ve mantikli ama iste dedigim gibi duzen kurulu.Bunu yapan 2 kisi 6 ayda Youtube'un en cok taninan Turkleri olur eminim..

Abi stressiz iş tek kanalla işi götürüyor tabi facebookta yaklaşık 280.000 yakın takipçisi cabası adam her hafta video da atmıyor 1 ayda ancak atıyor zaten anında 100.000 oluyor ama çocuk güldürüyo işte kitleye hitap ediyor yapabilsek çok iyi ama işte olmuyor

Abi stressiz iş tek kanalla işi götürüyor tabi facebookta yaklaşık 280.000 yakın takipçisi cabası adam her hafta video da atmıyor 1 ayda ancak atıyor zaten anında 100.000 oluyor ama çocuk güldürüyo işte kitleye hitap ediyor yapabilsek çok iyi ama işte olmuyor
Olur olur isteseniz hersey olurda ya cekingenlik var ya utangaclik yada cok sakiniz ondan olmuyor.isteseniz hersey olur inan bana.

İzledim çocuğu harbi komik :D

bende makina profesyonel o haberciler şeklinde sony ve canon olarak var abi ekipman olarak fotoğrafla falan ilgileniyorum zaten ondan çekim montaj da bi sorun yaşamam ama ahh o utangaçlık yok mu gerçi bi iki şeyden sonra açılırım gibi geliyor kendime iyi bi arkadaş bulacam şu raportaj işini deniyeceğim, Utan utan nereye kadar mua' dan yapmayı çok düşündümde sonra özenti adımız olup çıkar yoksa omegle ortamında ki videolar çok izleniyor tutulursun yani birazda komiklik ipnelik yaptın mı :D

MUA'butun omegle'deki milletle akraba olmus.Bi oluyo kanka ne yapiyon la nasil gidiyor vs muhabbetler basliyor biri istanbulda biri uzayda o kadar yani :)

Ozellikle ingilizce konusmasina dikkat,krizinde krizine giriyorum yok boyle bi dunya :) Helal olsun.
aynen hoam adam çözmüş işi bir deburak oyunda diye bir çocuk var oyun videoları felan çekiyor oynarken kendisinide çekiyo ayriyeten 60k abonesi var çocuğun 17 yaşında :D Oyun işinden anlayanlar da bu kategorilere de yöneleblir

ankaradayım röportajları ben yapabilirim, üniversitede çok yapıyoruz. kamera ve çekim elemanı olursa ben varım :D

Çocuk komik falan değil sırf küfür abuk sabuk küfürler başka yaptığı hiçbir şey yok. Ortada yaptığı birşey yok :) Boş boş videolar çekiyor.

bende bir tavsiye yazayım madem amaç paylaşmak :) motoru olan arkadaşlar gittiği yolları çekebilirler değişik turistik veya atv si uygun zamanı mekanı vs olanlar. Hem yeni şeyler görmüş olursunuz hem para kazanırsınız. Ayrıca izleyiciler sıkılmasın diye videoyu hızlandırabilir mizahınıza bağlı olarak çeşit çeşit efektler veya etkenler ekleyebilirsiniz

HTC One cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kanalı kapandı ya ben konuştum telif gelmiş ondan gitti bide üçüncü taraf çok yiyodu müziklerden dolayı öyle kanalı patladı şuan cevo var onda 20 k abone var her türlü gider sağlar o merak etmeyin .D

104 bin abone ben en yakın inşaattan çiviye takılıp düşüyorum

---------- Mesaj saat 21:11:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:09:19 civarında gönderildi. ----------

aklımda bir proje var aslında siyasetcilerin gaflarını bir araya toparlıyacaksın arayada remix serpiştirdinmi tamamdır

Bir projem yok fakat yorum yapmak istiyorum. Mua nun takipcisiyim. İnci sozluk altinda ureyen agzindan kifur dusmeyen ergenlerden degilim ve sirf bu yuzden inci sozlukten nefret eden biriyim. Ama mua adami gulduruyor ve arkasinda buyuk bir takipcisi var. (Yeni bir kanali/kanallari var, bilginize)

Cevo iyidir iyi ::D Türkiyede youtuberları görmek beni çok fazla sevindiriyor, Türkiyenin sonuçta özgün alanda gelişmesini sağladıklarını düşünüyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri