Ben Zaten Özgündüm'de (: Her Telden Fikirlere ihtiyacım var

bomba yapılış videolarından uzak durmanı öneririm, evinden kaçırırlar valla.

Dünyanın bir bölgesi açlıktan ölürken, meyve ve sebze gibi şeylerin patlatılmasına karşıyım.

hocam büyük çaplı bombalar yapabilirsen görüşebiliriz patlatmak istediğim yerler var:D

Hocam bende bomba taraftarıyım :D Ben izlerim yani yaparsanız :D İçine birde Counter Strike dan sesler koyarsınız ne biliyim c4 sesi "Bomb has been planted " :D falan eğlenceli olur
yapılabilir hocam :) değerli yorumunuz içi teşekkür ederim
karpuza kavuna bomba koy kolaya koy patlat yiğido bak o zaman neler oluyor :D
kavuna karpuza koymam da usta kaptı çanaktı çömlekti şeyler gibi olabilir :) ALLAH razı olsun
Bombayı böyle yapabilirsen tutabilir :

yoksa sokak çocukları gibi patlatırsan birşey olmaz :D :D
yok hocam böyle şeyler için imkanım var :) süper slow motion şeklinde videolar yapabilirim güzel fikir çok teşekkür ederim :)

bomba yapılış videolarından uzak durmanı öneririm, evinden kaçırırlar valla.
işid felan kaçırıyomuş :D yok hocam yapılışını gösteripte o sorumluluğu alamam , çoluk çocuk için büyük sıkıntı olur , saolun hocam
Dünyanın bir bölgesi açlıktan ölürken, meyve ve sebze gibi şeylerin patlatılmasına karşıyım.
Aynen hocam , zaten öyle meyve sebze alıcak lüksüm yok alabilsem yerim hocam patlatmam :D :D
hocam büyük çaplı bombalar yapabilirsen görüşebiliriz patlatmak istediğim yerler var:D
yok hocam o kadarını yapamam :D :D ama istersen babamla görüşebilirim :D :D

Slow motion iyi bir kamera ile farklı farklı nesleri bombayla patlatabilirsin güzel olur..

Kürşad benden sana bir abi tavsiyesi nükler işine gir .. Atom bombası filan çok tutulursun dünyada kırmızı bülten olarak aranirsin

Bence al bi 2.ci el hurdacıdan televizyon git araziye patlat o kameranlada full HD cekim yap etiketi başlığı güzelcene gir ufaktanda reklam ver youtube yavaş yavaş otursun kanalın

Gece sabaha karşı 4:00 sularında alırlar evinden seni bomba filan uzak dur.
herkes baya sardı bomba olayına :D eğer yapacak olursam zaten öyle illegal şekilde yapmam hocam tavsiyeniz için saolun :)

Ben kazanamadım bari ailem zengin olsun dersen değişik şekillerde intahar edilebilir.Şu sıralar böyle sapık durumlar olmaya başlicak iice.Artık

kanalında izleriz.
kardeş amacın ne ? ben sana fikirlerimi sundum sen bana değişik bi şekilde cevap veriyon ALLAH'ın bana bahşettiği can o kadar ucuz mu ? şu düşüncelerden uzak dur sana tavsiye ediyorum gerçek hayatta benim gibi sinirli birine denk gelirsin yazık olur.
Kürşad benden sana bir abi tavsiyesi nükler işine gir .. Atom bombası filan çok tutulursun dünyada kırmızı bülten olarak aranirsin
abi natıl ettin öyle :D :D havaya uçuracan bizi :D eyvAllah abi :)
Bence al bi 2.ci el hurdacıdan televizyon git araziye patlat o kameranlada full HD cekim yap etiketi başlığı güzelcene gir ufaktanda reklam ver youtube yavaş yavaş otursun kanalın
bu fikir baya hoşuma gitti [MENTION=12367]ArtigmA[/MENTION] abimde söyledi :) not aldım ALLAH razı olsun :)

Eğer bomba yapımı hakkında videolar çekersen hiç üşenmem şikayet ederim her videoyu tek tek. :) Bomba yapımı diyorsun sanki oyun hamurundan bahseder gibi. Onun dısındaki kategoriler denenebilir kolay gelsin.

Eğer bomba yapımı hakkında videolar çekersen hiç üşenmem şikayet ederim her videoyu tek tek. :) Bomba yapımı diyorsun sanki oyun hamurundan bahseder gibi. Onun dısındaki kategoriler denenebilir kolay gelsin.

haci dayı güneş gözlüğü ile okuma lütfen bir daha :)
bombanın yapılışını değilde ne kullanılıp nasıl patladığını video olarak çekebilirim.

ALLAH razı olsun hocam öyle bir sorumluluğu alamam zaten :)

herkes baya sardı bomba olayına :D eğer yapacak olursam zaten öyle illegal şekilde yapmam hocam tavsiyeniz için saolun :)

kardeş amacın ne ? ben sana fikirlerimi sundum sen bana değişik bi şekilde cevap veriyon ALLAH'ın bana bahşettiği can o kadar ucuz mu ? şu düşüncelerden uzak dur sana tavsiye ediyorum gerçek hayatta benim gibi sinirli birine denk gelirsin yazık olur.

abi natıl ettin öyle :D :D havaya uçuracan bizi :D eyvAllah abi :)

bu fikir baya hoşuma gitti @ArtigmA abimde söyledi :) not aldım ALLAH razı olsun :)

Dostum lafı nerden nasıl anladın bende anlamadım. Kamu spotu niyetine ortaya laf atmıştım ben . Bendemi bir sorun var sendemi anlamak güç?

İntahar edenler olduğunu ve bu tür sapık olayların arttığını söyledim ve bunu sana mizahla ilettim.Mizah ve duygu yetin daha gelişmemiş ve hemen kabadayılaşmışsın. Lafı ortaya attım direk alınmışsın bukadar sabit olmayın, Bana kalırsa konunun çözümü burda yani kalıplaşmış bakış açısı ile bakarsan youtubede işin zor.

2.si,konuyu okumamıştım 2.sayfada üye girişi yaptım senin mesajın nedir onuda bilmiyorum zaten lafı ortaya attığım için gerek duymadım mesajlara göre uydurdum.

Bu mesajıda tam çözümleyemessin diye açıklim;isg uzmanıyım ve ailesi para kazansın diye kendini yaralayan ve hatta ölen işçiler olduğunu biliyorum.En son medyada ölümünü paylaştı birisi.Para için flag telif atan bir sürü insa var özellikle bu forumda birkaçı var mutlaka geziniyordur bu tür insanlar ruhunu satan insalara laf atmıştım aslında,Belki duyarlar bi fikir oluşur kafalarında.

Türkiyede Popüler kanalına atıfta bulunmuştum Cehennemde popüler diye.Ordan izleriz dedim. O silinmiş yada çıkmamış belki ondan anlaman güçleşti.Bu yazıları yazarken 1 kanal açıp kazanç arttırabilirdim peh,demekki dolaylı mesajda yazamicaz yoksa döverler bizi

Dostum lafı nerden nasıl anladın bende anlamadım. Kamu spotu niyetine ortaya laf atmıştım ben . Bendemi bir sorun var sendemi anlamak güç?

İntahar edenler olduğunu ve bu tür sapık olayların arttığını söyledim ve bunu sana mizahla ilettim.Mizah ve duygu yetin daha gelişmemiş ve hemen kabadayılaşmışsın. Lafı ortaya attım direk alınmışsın bukadar sabit olmayın, Bana kalırsa konunun çözümü burda yani kalıplaşmış bakış açısı ile bakarsan youtubede işin zor.

2.si,konuyu okumamıştım 2.sayfada üye girişi yaptım senin mesajın nedir onuda bilmiyorum zaten lafı ortaya attığım için gerek duymadım mesajlara göre uydurdum.

Bu mesajıda tam çözümleyemessin diye açıklim;isg uzmanıyım ve ailesi para kazansın diye kendini yaralayan ve hatta ölen işçiler olduğunu biliyorum.En son medyada ölümünü paylaştı birisi.Para için flag telif atan bir sürü insa var özellikle bu forumda birkaçı var mutlaka geziniyordur bu tür insanlar ruhunu satan insalara laf atmıştım aslında,Belki duyarlar bi fikir oluşur kafalarında.

Türkiyede Popüler kanalına atıfta bulunmuştum Cehennemde popüler diye.Ordan izleriz dedim. O silinmiş yada çıkmamış belki ondan anlaman güçleşti.Bu yazıları yazarken 1 kanal açıp kazanç arttırabilirdim peh,demekki dolaylı mesajda yazamicaz yoksa döverler bizi

tamamda haci abi konuyu okumadan direk öyle mesaj yazmak ne demek , mesajı ortaya attım diyosun laf direk bana , bi yanlış anlaşılma oldu abi özür dilerim hakkını helal et

tamamda haci abi konuyu okumadan direk öyle mesaj yazmak ne demek , mesajı ortaya attım diyosun laf direk bana , bi yanlış anlaşılma oldu abi özür dilerim hakkını helal et

Haklısın dostum senin mesajını bilmeden direk sana itafen söyledim o biraz ağır dolaylı oldu, benim hatam. Helal olsun tabi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri