Bende Bir Patlama Yaşadım Ama..

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar dün gece bir patlama yaşadım fakat ilginç bir durumla daha karşı karşıyayım. paneller aşağıda görüldüğü gibi hadi diyelim hızlı izleme aldı ve sayılar panele yansımadı. fakat 4000 izleme olmasına rağmen bugün 1 dün 5 tık gösteriyor yanlış yaptığım bir şey mi var?

ptqkx.jpg

ptqmt.jpg

ptqn5.jpg

Aynı olayı ben 22 binlik bi videodam yaşamıştım ve paranın diğer günlere dağılarak geldiğini düşünerek kendimi teselli ettim, geçti 1 hafta sonra analyticde ki durum 3,5 dolar olarak yansıdı bir günde 22 bin izlenen videodan 1 hafta boyunca toplasan 6 dolar kazanmamıştım.

çok ilginç bir durum gerçekten video 10 dakikalık acaba bununla bir ilgili olur mu? veya para kazanmayı kapatıp açsam? (ya açamazsam?)

bende zannetimki 1 milyon izlenme olmuş 4 k izlenme patlamaysa demekki 1m atom bombası olur

1 günde 5k üzeri olan bir video "bence" patlamadır. insandan insana değişiklik gösterebilir ama konumuz bu değil :)

günlük 300 izleme olduğunda bile 10 kadar tık alıyordu şimdi 5k izlenim var 10 tık oldu. sizce nedendir?

1 günde 5k üzeri olan bir video "bence" patlamadır. insandan insana değişiklik gösterebilir ama konumuz bu değil :)

günlük 300 izleme olduğunda bile 10 kadar tık alıyordu şimdi 5k izlenim var 10 tık oldu. sizce nedendir?

benim şuan 600k videom var hergün 10-k 20k arası izleniyor demekki hergün patlama yaşıyor :D

benim şuan 600k videom var hergün 10-k 20k arası izleniyor demekki hergün patlama yaşıyor :D

peki tamam soruş şeklimi değiştiriyorum

istatistikler bu şekilde

puqwr.jpg

puqx2.jpg

panele neden yansımıyor? ve tık neden bu kadar az?

izleme 10k oldu ama raporda 300 izleme gösteriyor?

Hocam bunun bir çok nedeni olabilir.Kişiler adblock vs tarzı kullanıyodur, mobilden giriyordur ki çoğu telefonda da reklam çıkmıyor vs bu tip sorunlardan sebep yansımamışta olabilir.Birde almış olduğunuz izlenimler youtube panelinize 2 gün geç yansır.

Hocam bunun bir çok nedeni olabilir.Kişiler adblock vs tarzı kullanıyodur, mobilden giriyordur ki çoğu telefonda da reklam çıkmıyor vs bu tip sorunlardan sebep yansımamışta olabilir.Birde almış olduğunuz izlenimler youtube panelinize 2 gün geç yansır.

şuana kadar hiç geç yansıdığını görmedim ama mobil cihazları biliyorum yeni bi güncelleme gelsede android ve ios cihazlardada reklam çıksa hiç fena olmaz. sık sık takip ediyorum. 12k izlenim olmuş bugün 1 tık var :)

teşekkürler ilgin için..

video 19k oldu adsensede hala göstermiyor. bir türlü anlayamadım olayı? tıkda gelmiyor?

Hocam takılma tek video'ya. Bundan sonra yansırmı yansımazmı bilemem ama takılmayın zaten küçük rakam. :)

Hocam takılma tek video'ya. Bundan sonra yansırmı yansımazmı bilemem ama takılmayın zaten küçük rakam. :)

yok kardeş parasını falan geçtim ben. yanlış bir şeymi yaptım diye düşünür oldum. acaba tam bağlayamadım mı kanalı :)

yok kardeş parasını falan geçtim ben. yanlış bir şeymi yaptım diye düşünür oldum. acaba tam bağlayamadım mı kanalı :)

Yok hocam, şansınıza o videoda reklam çıklmıyodur, yani reklamverenler'in tercihi olmayabilir. Fazla takılmayın diye dedim.

Yok hocam, şansınıza o videoda reklam çıklmıyodur, yani reklamverenler'in tercihi olmayabilir. Fazla takılmayın diye dedim.

anladım hocam teşekkür ederim. bende en baştan videonun sağında solunda hemen diğer videoları çıkartıyorum "video içi programlama" ile.. bari trafik gelsin yeni videolara ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri