Aamir Khan'ın filmlerini tavsiye ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aamir Khan'ın filmlerini tavsiye ederim.
Bir ara indirmiştim ama çok uzun diye izlemeye üşenip izlemedim. Çok güzel olduğunu ben de duydum herkesten ama üşeniyorum onu izlemeye. Çok uzun be kardeşim.
hint filmlerini severim ama izledigim bi film degil bu,tr dublaj varsa nette bi bakayım![]()
Alt yazılı izlemenizi tavsiye ederim![]()
Öneren herkese teşekkürler hayatımda izlediğim en mükemmel filmlerden biriydi, çok farklı duyguları , çok şiddetli hissettirdi![]()
Ben söylemiştim sizlereAbi süper filmdi yaa aamir khan farkı hakkaten ağlatti
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende bakıyorum hemen.merak ettim.
Ben söylemiştim sizlere
Evet izlemelisiniz hocam .
Ben çok önceden izlemiştim yeni değil herkese oneriyorum
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aamir Khanın en iyi 3 filminden biridir.En az 10 kere izledim.Kalpana'nın ölüm sahnesinde ağladım.Kendi sevidiğim kızı onun yerine kendimi de Senjay'ın yerine koydum bir an için kalbim acıdı yemin ediyorum.Serkan abinin dediği gibi muhteşem bi seneryo.
[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] Fanaa'yı izlemediysen mutlaka izle,ghajiniden daha sağlam bi seneryosu vardır.Ayrıca bayan karakter kalpana'dan çok daha güzeldir.Özellikle sonu ağlatmıştır.Filmin mesajı ise ;
''Tanlış ve doğru arasında seçim yapmak kolaydır, zor olan iki doğru arasında daha doğru olanı seçmektir.''
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.