Beni Ağlatan Film "Ghajini"

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
İzlemeyenler için güncel.

Aamir'in şu iki filmini beğenmedim : Rang De Basanti , Talash
Lagaan'ı izlemek istiyorum izleyenler varsa bi yorumlasın.

film gerçekten çok etkiliyici. varmı arkadaşlar buna benzer filmler?

buna benzer bir film Memento'dur. Tabi aşk ve komedi o filmde bu kadar vurgulanmamış. Daha çok karanlık film-noir tarzını seviyorsan izlemeni tavsiye ederim. Kurgusu zaten ilk dakikadan seni senden alıyor

Arkadaşlar, dün bir film izledim sizinle paylaşmak istedim. Mükemmel ötesi bir filmdi. Aamir Khan'ı çoğunuz bilirsiniz onun filmiydi.

Filmde gözyaşlarımın sel olduğu sahne şu sahneydi :
Not filmi izleyeceğim diyenler izlemesin zevki kaçar sonra.

http://m.youtube.com/watch?v=XwLy5r2SUb4

İlk önce Ghajini denen alçağa biraz sövdüm ve sonra hüngür hüngür ağladım. Bu adam bir harika gerçekten. Hintlere ilgi duymaya başladım doğrusu.

İzleyin, beğeneceğinizi garanti edebilirim. Filmin konusuda çok zekice
Filmi izleyip tekrar ağlamak isteyen varsa
http://m.youtube.com/watch?v=KyDeXRwy4T8.

Edit: HD buldum. Ghajini izle Tek Parça 720p HD | Full izle, HD izle, Tek Parça izle, 720p HD izle

hıntı fılmı hayatımda seyretmedım

sacma gelıyo japon fılmı gıbı ,dıkkatımı cekmıyo yanı

Hintliler cidden çok iyi film yapıyor. Ne olumsuz örnek bulursun ne çıplaklık.. Sonu gerçekten çok güzeldi filmin kesinlikle izlenmesi gerek.

947incim3099413.jpg

Arkadaş günlerdir bu filmin TR Dublajlı torrentini arıyorum bulamadım. Elinde olan varsa bi pm atsın bi zahmet.

geçen yıl izlemiştim bence gerçekten güzel bir film ama şu dövüş sahneleri biraz daha etkileyici olabilirmiş. Tek eksiği bu bence filmin.

Hintliler cidden çok iyi film yapıyor. Ne olumsuz örnek bulursun ne çıplaklık.. Sonu gerçekten çok güzeldi filmin kesinlikle izlenmesi gerek.

947incim3099413.jpg

Çıplaklık diyince aklıma geldi dün The wolf of wall street filmini izledim Martin Scorses ayıptır söylemesi resmen +18 film yapmış.2 0 dk. da bir malum sahneler çıkıyor. hollywoodun ağır abileri bile artık cozuttu.. Bollywood da bu devirde bir seçenek olabilir ama daha iyisi bağımsız sinema..

---------- Mesaj saat 22:43:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:42:40 civarında gönderildi. ----------

Arkadaş günlerdir bu filmin TR Dublajlı torrentini arıyorum bulamadım. Elinde olan varsa bi pm atsın bi zahmet.

hocam dublajı boşverin en iyisi orjinal dilinde izlemektir :cool:

Vay be 1 sene olmuş hatta geçmiş :)

Konu canlandırmış gibi olacak ama, bu gece sıkılmadan 3 saat izledim cidden. Çok sardı ve insan ağlamamak için zor tuttu be! Ah ah.... :(

herkese tavsiye ederim....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri