beni mahkemeye vereçeklermiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baştan başa yalanlarla dolu bir şey...
Geçen gün bu şahıstan ben de bildirim aldım. Üstelikte Warner den alakası olmayan videolardan. Bahsi geçen bayana ben de mesaj attım. Kendine göre haklı olduğun falan yazmışta, sonunda bir de hakaret edip dava açabileceğini söylemiş. Bir de beni engellediğini söylemiş. Kişiye eğer dava açarsanız ben de dava dosyanızın üzerinden dava açabilirim ve daha ciddi yaptırımlar uygulatırız. Gerçek şirket olsa bile kimseye hakaret etme hakkı yok. SELİN YILMAZER'in ve [email protected]

ozamansa resmi biçimde o kişi ispatlasın gerçek eser sahibi oldugunu ? yer gelen maile %100 resmi yazı diye hareket edersek yandık yani.. nereden bilelim gerçek eser sahibi ve gerçek devlet yetkisi verilen bir avukat olduğunu?? versin baro no sunu gidicem adliyeye sorgulatıcam, gerçekten o kişi siz iseniz dediğinizi yapıcam demek vatandaşlık hakkı sanırım!!!! gerçekten eser sahibi ise özür diler , af dileriz.. ama her mailede avukatdan gelıyor demek doğru deıl. bir isim soy isim talimat veriyor :D saçmalık yahuu...

Koskoca Warner Bros şirketi YouTube Content ID hakkı alamayacak kadar düşmedi herhalde :D Warner Bros ayaklarına yatıyor bir de ya.

hocam ben 3-tarafa karsi itirazda bulunmadim bana telif atmisdilar bende isimlerinden dolayi karsi bildirimde bulundum onu yaziyo

Dostum aynı şey telife karşı bildirimde bulunurken de geçerli yani video gerçekten onlarınsa ve karşı bildirimde bulunmuşsan dava açılabilir. Yalnız video onların değilse bu pokerdeki gibi bir blöften öte gidemez. Karşı taraf dava korkusunu kamçılayarak maddi dolandırıcılık ne bileyim para falan talep edebilirler bu korkudan faydalanarak. Ancak tekrar söylemek istiyorum video gerçekten onlarınsa restinizi gördüklerinde zararlı çıkarsınız. Bana düzmece gibi geldi bu vaka, ama temkinli olmakta da fayda var ;)

mektupu
birde
serverinizin
Bakü 'ye
tebliğat
YouTube 'a
tebliğatını
Bakü 'ye konumunda
İş şirketimizin sorumluluğundan çıkarak İLS şirketine gönderildi.
İLS en kısa zamanda dava tebliğatını yerel mahkemenize gönderilerek davanız görülecektir.

Altı satırlık bir yazıda; yedi tane imla hatası, üç tane bariz anlatım bozukluğu yapılmış bir metni mi resmi yazıya benzettiniz, ey ahali? Hata olmadığını iddia eden varsa açıklamasını da yapabilirim.

Ona, en içten sevgi sözcüklerini söyleyebilirsiniz.
Hakkınızı kesinlikle arayın bence, ibretlik olsun ama... :)

Sayın ***************

"Bu kanaldan gelecek parayı bekliyorum" şeklinde yazmış olduğunuz bu mektup delil olarak işleme alındı. Bu konuda YouTube Telif Hakları Merkezine bilgilendirme mektupu gönderildi. Telif haklarımızı ihlal ederek birde video içeriğimizden para kazandığınızı söylemeniz bile mahkemeye başvurmamız için yeterli. Yarın bu konuyla ilgili şirketimizde toplantı yapılacak. Sunum olarak serverinizin Azerbaycan Bakü 'ye konumunda olduğunu tespit ettik. International Licensing Service şirketi ile temase geçilecek ve yerel bakanlığınıza (Azərbaycan Müəllif Hüquqları Agentliyi) tebliğat gönderilecektir. Açılacak olan davayı daha önceden YouTube 'a bildiri göndererek kabul etmiş bulunmaktasınız. İş şirketimizin sorumluluğundan çıkarak İLS şirketine gönderildi. İLS en kısa zamanda dava tebliğatını yerel mahkemenize gönderilerek davanız görülecektir.

Teşekkürler,
Selin Yılmazer / ILS , UIP , Warner Bros Pictures
isin komik tarafi videodan 3-taraf icerigi almam :D avukatimdan oyrendim her sey benim tarafimda bana iftira atdilar yani simdi ben suc duyurusunda bulunacagim :cool:

skype'dan iletişime geçebilirmisin hocam ?

mektupu
birde
serverinizin
Bakü 'ye
tebliğat
YouTube 'a
tebliğatını
Bakü 'ye konumunda
İLS en kısa zamanda dava tebliğatını yerel mahkemenize gönderilerek davanız görülecektir.

Altı satırlık bir yazıda; yedi tane imla hatası, üç tane bariz anlatım bozukluğu yapılmış bir metni mi resmi yazıya benzettiniz, ey ahali? Hata olmadığını iddia eden varsa açıklamasını da yapabilirim.

Ona, en içten sevgi sözcüklerini söyleyebilirsiniz.
Hakkınızı kesinlikle arayın bence, ibretlik olsun ama... :)

mektubu
bir de
serverınızın
Bakü'ye
tebligat
YouTube'a
tebligatını
Bakü konumunda
İLS en kısa zamanda dava tebligatını yerel mahkemenize göndererek davanız görecektir.

arkadaşlar içeri giren olursa mahkeme-telif-vb... . yol mapusa düşerse adres verir herhalde yt uyesi arkadaş.... :D

iç çamaşır,don ,gömlek, sigara ,yiyecek, çorap ,çay, şaban donu vb.. kargo yapar gondeririz :D eeee kazanıyoruz be abi az biraz.. bakarız içeri kimin yolu düşerse ;)

Akıllıca yazılmaya çalışılmış amatör yazı :) Aldırma kardeşim bu işler öyle kolay değil.

Şahsın kanalı da bu: Selin Yılmazer - YouTube

Herkes şikayet etsin de kanalı kapattıralım. Sahte telifleri de kanalı aracılığı ile atıyor zaten. Herkes şikayet etsin arkadaşlar.

ben 100 kanalimin hepsinden girib tek tek sikayet etdim hocam

---------- Mesaj saat 08:37:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:27:39 civarında gönderildi. ----------

Dostum aynı şey telife karşı bildirimde bulunurken de geçerli yani video gerçekten onlarınsa ve karşı bildirimde bulunmuşsan dava açılabilir. Yalnız video onların değilse bu pokerdeki gibi bir blöften öte gidemez. Karşı taraf dava korkusunu kamçılayarak maddi dolandırıcılık ne bileyim para falan talep edebilirler bu korkudan faydalanarak. Ancak tekrar söylemek istiyorum video gerçekten onlarınsa restinizi gördüklerinde zararlı çıkarsınız. Bana düzmece gibi geldi bu vaka, ama temkinli olmakta da fayda var ;)

hocam videoya j'plan produksuyon tarafindan telif gelmis,tamam onlarin ola bilir ama beni videodan para aldiniz diye iftira atdilar gercek sirket bile olsa yine ben hakli durumdayim ister avukat olsun ister dolandirici olsun bana iftira atdi bu durum suc duyurusunda buluna bilmem icin eterli :)

---------- Mesaj saat 08:59:09 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:37:59 civarında gönderildi. ----------

skype'dan iletişime geçebilirmisin hocam ?

hocam siz bende ekliydiniz galiba ama adresinizi bulamadim siz mesaj yazarmisiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri