Beni Yıldıramazsın @Muslera06 :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen katılıyorum.Her şakada konu açılcaksa.

ulen ne adamsınız bu kategori muhabbet kategorisi , işten kafamız bunalınca açar gır gır-muhabbet ederiz iş güç konuşmak istiyorsan üst taraflardaki forum konularına girecen dostum.....şurda bi kafa dağıtacaz gelip kafaımızı ağrıtmayın lütfen....

Muslera hocam şu beyto ya konu başlığı konusunda bi çeki düzen ver istersen :D
Youtube yıldıramazsın koçum, şimdi de sana sardı :D
beyto üstada bence ban yerine kazanç artırma konusunda makale yazma cezası verilmesi taraftarıyım :)

ulen ne adamsınız bu kategori muhabbet kategorisi , işten kafamız bunalınca açar gır gır-muhabbet ederiz iş güç konuşmak istiyorsan üst taraflardaki forum konularına girecen dostum.....şurda bi kafa dağıtacaz gelip kafaımızı ağrıtmayın lütfen....

Hocam farkındaysan son 1 kaç haftadır forumda bence bu benim fikrim düzgün paylaşım yok para kazanma ile ilgili yazılar var ama hepsi genel insanı harekete geçiricek yazılar değil.Böyle konuları görünce de insan ister istemez tepki gösteryir anlatabildimmi.

Muslera hocam şu beyto ya konu başlığı konusunda bi çeki düzen ver istersen :D
Youtube yıldıramazsın koçum, şimdi de sana sardı :D
beyto üstada bence ban yerine kazanç artırma konusunda makale yazma cezası verilmesi taraftarıyım :)

bi türlü gelmedi aga :)

---------- Mesaj saat 15:12:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:10:03 civarında gönderildi. ----------

Hocam farkındaysan son 1 kaç haftadır forumda bence bu benim fikrim düzgün paylaşım yok para kazanma ile ilgili yazılar var ama hepsi genel insanı harekete geçiricek yazılar değil.Böyle konuları görünce de insan ister istemez tepki gösteryir anlatabildimmi.

Dediğinde doğru tabi ama bu forumda binlerce $ kazanacak tüm bilgiler paylaşıldı yeni bir gelişme (şahsen bende ) yok...bu forumdaki paylaştığımız bilgilerle kazanıyorum....her kategoride sabitlenmiş konuları okuyun derim arkadaşlar....

Bu Kategoride ise işten güçten kafa yoruluyor , kafa dağıtmak için uhabbet etmek için geliyoruz.....bunuda unutmayalım....

bi türlü gelmedi aga :)

---------- Mesaj saat 15:12:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:10:03 civarında gönderildi. ----------

Dediğinde doğru tabi ama bu forumda binlerce $ kazanacak tüm bilgiler paylaşıldı yeni bir gelişme (şahsen bende ) yok...bu forumdaki paylaştığımız bilgilerle kazanıyorum....her kategoride sabitlenmiş konuları okuyun derim arkadaşlar....

Bu Kategoride ise işten güçten kafa yoruluyor , kafa dağıtmak için uhabbet etmek için geliyoruz.....bunuda unutmayalım....

Hocam siz mesela muslera hocam la yakınsınız illaki insanın kendine göre taktikleri olabilirde.Ben merak ediyorum sizin taktiğiniz çok video şeklindemiydi yazmıştınız önceden çok kanalım var demiştiniz .Kaç kanalınız var merak ediyorum.Yanlış anlaşılmasın ben bunu kendime hedef alma açısından soruyorum.Mesela şu akdar kanal açarsam şu akdar kazanabilirim gibisinden.

Hocam siz mesela muslera hocam la yakınsınız illaki insanın kendine göre taktikleri olabilirde.Ben merak ediyorum sizin taktiğiniz çok video şeklindemiydi yazmıştınız önceden çok kanalım var demiştiniz .Kaç kanalınız var merak ediyorum.Yanlış anlaşılmasın ben bunu kendime hedef alma açısından soruyorum.Mesela şu akdar kanal açarsam şu akdar kazanabilirim gibisinden.

dstum sayısnı bilmiyom ama 100 civarı hergün 5 yeni kanal açıp bağlayıp devam ediyom içine 500 videoa tıp her bir kanal 0,50 cent getirse yeter benim amntığım budur...la git şu konudada iş konuşturma bana :D

dstum sayısnı bilmiyom ama 100 civarı hergün 5 yeni kanal açıp bağlayıp devam ediyom içine 500 videoa tıp her bir kanal 0,50 cent getirse yeter benim amntığım budur...la git şu konudada iş konuşturma bana :D

oke aynı benim taktik :D tmm işbitmiştir

yola devam beyto,yanlız son zamanlar benim kanallarada dadandın ayıp oluyor ama:)
valla kanal bırakmam bütün kanallarını çekerim,gerçi senin kanalları çekmeye günde 5 adam tutsak yetişemeyiz.olsun çekebildigimiz kadar:D

ytpara da trend topic beyto :D

:D:D yok yaw hocam :D:D

---------- Mesaj saat 16:04:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:04:11 civarında gönderildi. ----------

yola devam beyto,yanlız son zamanlar benim kanallarada dadandın ayıp oluyor ama:)
valla kanal bırakmam bütün kanallarını çekerim,gerçi senin kanalları çekmeye günde 5 adam tutsak yetişemeyiz.olsun çekebildigimiz kadar:D

Hocam yapacak bişi yok dayanamıyom kanal görünce :d babamın kanalı olsa gene sömürürüm :D:D

Nico Beyto'nun kanallari bana bildir isini kolaylastirayim senin :D

hayrınıza bize de bir iki tane kanal söyleyinde sivrisinek mode on yapalım

sen beni çok seviyon :D:D

Ihhhhhhh ben insan sevmiiiiiiiim , kanal seviiiiiiiiim :D

olur bildireyim:)yanlız senin kanallarda kendini çok belli ediyor haberin ola dayanamıyorum,şaka degil ha sen anladın :D

Benim kanallarimi bu forumda bilen 2-3 kisi var yok Nico :) Oda hepsini bilmezler zaten sormayiz birbirmize . Tr ise benim kanali bulman zor . Zira uzun zamandir tr icerik girmeyi biraktim. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri