Benim Adım Fethi Sekin

• Kullanıcı Tahir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
En fazla tabut kısmına kadar izleyebildim çocuklarının tabut başında ağlama sahnelerine kadar. Rabbim bu vatan için en ufak bi kötülük düşüneni Kahar ismiyle kahreylesin..

ALLAH kimseye bu acıyı yaşatmasın, Kahraman Polisimiz sayesinde katliam önlendi bir çok insan evine sağ gitti, ALLAH rahmet eylesin..

Vatan aşkınin bayrak aşkınin evlattan anadan babadan daha büyük olduğunu bize gösteren vefalı abim Allah rahmet eylesin senin ve diğer şehitlerimiz hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum ama emin ol emanetlerin başımızın tacı

Yeraltından yazıyor

Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i... Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? "Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın. Ey şehid oğlu şehid, isteme benden makber, Sana âguşunu açmış duruyor Peygamber.
- Mehmet Akif Ersoy

Allah razı olsun bu ADAMdan ya yazacak hiç bir şey bulamıyorum kelimelerle anlatılmıyor yaptıgı

Rabbim Ömer Halis Demir ve Fethi Sekin gibi vatan aşkı ile şehadete yürüyen kahramanları vatanımızdan eksik etmesin

çok şey demek istiyorum aslında da şimdi durduk yere ban yemek istemiyorum. rabbim şehadetini kabul eylesin.umarım çocuklarını ailesini devlet sahiplenir.

Aynen katılıyorum videoyu izlerken tüylerim diken diken oldu

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koca Yürekli İnsan Hemşerim olduğun için gurur duyuyorum. Analar Böyle yiğitlerde doğuruyor.Benim kardeşim De Şu anda operasyonda bu karda dağın başında Allah yardımcıları olsun Vatanı milleti Böldürmeyeceğiz.Allah şaadetini kabul etsin geride kalan ailesine yetimlerine sabır versin.

Allah rahmet eylesin. Türkiye'de yasalar adeta teröristi koruyor, polisin silah kullanma yetkisi o kadar kısıtlı ki teröriste bile sıkarken çekiniyor bu yasaların acilen değiştirilmesi lazım elinde silah olan teröriste teslim ol demenin, ilk ateşi teröristten beklemenin izahını kimse yapamaz (özellikle de dağ operasyonlarında) bu yüzden terörle mücadele yasasının sıfırdan tekrar yapılması ve yapılırkende AB denilen zıkkımın kökü kriterlere uyulmaması lazım.

İşte gerçek bir şehit. Şehit gibi şehit. Öleceksek bu şekilde ölelim bizde. Adam gibi. Korkaklar gibi değil. Allah Fethi abimize rahmetiyle muamele eylesin. Şehadetini kabul eylesin. Ailesine sabır versin.
Fethi abimizde bir kürttü. Şunu bilsinler bütün vatan hainleri ve provakatörler, Türk Kürt kardeştir. Bu vatan hepimizin vatanı. Hep birlikte, kol kola canımızı veririz ama vatanı asla bırakmayız. Kürt Türk kavgasından ümitlerini kestiler belli ki. Şimdi ise LAikçi - Dinci kavgasını çıkarmaya çalışıyorlar. Sözde başörtülü bayanlar İzmirde neden patlama olmuyor diyorlar ve ardından patlama gerçekleşiyor. Bu oyuna ancak kargalar inanır. Laikçisiyle de dincisiylede biz hepimiz kardeşiz. Aksini söyleyen vatan haini provakatörlerdir.

Milletin umurunda değil herkes lay lay lom... parti disko , entel dantel kıçını yıkamayan ,ama konuşunca ben yüksek lisans yapıyorum elinde 2 bira........ yok efendim ben eve kız attım diğer taraftan sakal uzatarak kendilerini Hacı hoca sanan şekil yapan ama gel gelelim, namazda sûre okumayan tipler. hergun orada burda önüne gelene veren kaşarlar ,sonra da bunu ben özgürüm bedenime dokunma diyen asalaklar . sanki ortada bedenin kalmış ulannn bu kadar serefsiz yaşasin diye şehit olabilmek çok büyük bir fedakarlık helal olsun anca okur geçersiniz

Yeraltından yazıyor

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri