Benim Eşim Özgün bir Youtuber :)

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
valla benim hanımdan youtube konusunda hayır yok ...al bu kanala otomatik videolar gelecek arada bir cepten gir para kazanmalar açılmış mı eşleşen gelmiş mi bak diyorum,onu bile iki gün yapıyor üçüncü gün bırakıyor.nasıl olsa köpek gibi çalışan var burada,nasıl olsa para geliyor. :Dartık oğlanı game player olarak yetiştireceğiz başka yolu yok :D

valla benim hanımdan youtube konusunda hayır yok ...al bu kanala otomatik videolar gelecek arada bir cepten gir para kazanmalar açılmış mı eşleşen gelmiş mi bak diyorum,onu bile iki gün yapıyor üçüncü gün bırakıyor.nasıl olsa köpek gibi çalışan var burada,nasıl olsa para geliyor. :Dartık oğlanı game player olarak yetiştireceğiz başka yolu yok :D

Allah geçinden versin ama ölmek var dönmek yok diyorsunuz:)) ben olmadı hanım olmadı oğlan belki olur:)

Allah geçinden versin ama ölmek var dönmek yok diyorsunuz:)) ben olmadı hanım olmadı oğlan belki olur:)
ben oldum da tek başına zor oluyor bu işler :D
oyun oynamak da nette hiç sevmediğim tek olaydır
bana bir şey olursa da geriye pek bir şey bırakamayacağım,en azından yt işini öğreteyim:D

ben oldum da tek başına zor oluyor bu işler :D
oyun oynamak da nette hiç sevmediğim tek olaydır
bana bir şey olursa da geriye pek bir şey bırakamayacağım,en azından yt işini öğreteyim:D

Hakkınızda hayırlısı hocam:)

[MENTION=8651]acelik[/MENTION] video ortası reklamları açmamışsın videoda haberin olsun

Kesinlikle devam etmeniz lazim. Eminim cok guzel yerlere gelecek bu kanal.
Arapca yazilara bir anlam veremedim. Kanali yabancilar izleyecek oldugu icin eminimki buyuk bir kesimi bu arapca kelimelerden rahatsiz olacaktir.

yorumunuz için teşekkür ederim. aslında ilgilenebilecek her yabancıya yönelik bir şey olsun diye arapçalarını da çeviriden bulup eklemiştim :) belki başlıktan kaldırabilirim.

benim hanımla evdeki kavgaları koysam varya , usa sallanır allahıma :)

en azından özgün olur :D

eşinizin diksiyonu ve ingilizcesi gayet iyi ama kanal pek tutmamış sanırım.

bu en azından iyi bir tecrübe olmuştr, belki aklına farklı bir fikir gelir yeni bir kanal açar ve o tutar.başarılar.

yorumunuz için teşekkürler. Kanal aslında uzun süre yatıştaydı. Yeniden canlandırdık ve yaklaşık 1 ay oldu yeniden başlayalı. O süreçte abone sayısı 15 16'dan 83'e çıktı. özgün bir kanala göre çok hızlı değildir belki ama fena ilerlemiyor sanki. Facebook sayfası için reklam verdik ve iyi tuttu. önümüzdeki ay da youtube için bir reklam videosu hazırlayıp youtubeda reklam vermeyi planlıyoruz.

hocam , o en sonda yemegin suyunu da dökuyo ya ustune , dumanlar cikiyo, lavaş ekmeği banacan insan gibi yemiceksin ... iste orasi cok guzel olmus :)

:D eşim de tam o civarlarda ben bunun zaten yarısını bile yiyemem diyor. geriye kalan ne olmuştur tahmin edin artık :D

hocam ingilizce yemek videoları çeksin ama yemekler türk mutfagından olsun.. baya bi katkısı olacaktır emin olun

Bu giriş oldu. Bundan sonra da yemek, tatlı tarzı şeyler yapacak ve inşallah daha güzel olacak :)

Merhaba. Bu hatun pewdiepie nin kız arkadaşı mı eşi mi artık bilmiyorum. Ama kanalını incelemenizi ve değişik kategorileri araştırmanızı öneririm.

Öneri için teşekkürler. Bunun gibi yüzlerce kızı takip ediyor eşim. İçlerinde müslüman ve kapalı olup da yine milyonun üzerinde abonesi olan kanalları da izliyor. Bir yerde hep tıkanıyoruz ama. O tip kanallarda genelde ürün reklamı oluyormuş anladığım kadarıyla ve onlardan olursa daha çok kişiye hitap edebiliriz diyor. değişik kategori için de o konu üstünde bilgin olması lazım diye düşünüyorum. Yoksa konuşacak bir şey bulmakta zorlanır heralde.

:D biz de çocuk olursa inşallah doğuştan ingilizce öğretip sıfırdan kurulumunu yapacaz :D

[MENTION=8651]acelik[/MENTION] video ortası reklamları açmamışsın videoda haberin olsun

bana kalsa ilk kafadan reklamları hiç açmayacaktım ama buradaki baskılara dayanamadım :D

Yorumlar için teşekkürler bu arada herkese.

Bu konuyla ilgili yaşadığımız bir şeyi söylemek istiyorum. Videolar daha çok izlensin diye imleme yapmaya başlamıştım farklı video sitelerinde.

Dün akşam liveleakte paylaştım. çok kısa sürede 25'in üstünde yorum geldi. Ama girip baktığımda oranın kemikleşmiş tayfasının ne kadar bağnaz, ırkçı ve terbiyesiz olduğunu gördüm. Gece sinirlerim bozuldu ve videoyu oradan hemen kaldırdım. Baş örtüsüyle ilgili çok fena dertleri varmış gerçekten orada yazanların.

reklamlarına tıkladım hayırlı olsun.

benim kız arkadaşım bana gmail açıyor, kanal açıyor hatta +15 dkları bile onayluyor k7 yi gösterdim ona. Bayağı işe yarıyor yani :v Hayat müşterekse her konuda paylaşmak gerek değil mi azizim :D

hocam videoyu cekerken nasil bir kamera kullaniyorsunuz , son videoyu indiriyorum izlicem 720p oldugunu gordum dedim iyi birsey ile cekilmis nasil bir kamera kullaniyorsunuz

Hocam çekimler oldukca iyi , yenge de konuşmalaı çok akıcı ve kamera karşısında çok başarılı ...

Umarım özgün bir şekilde çalışarak güzel başarılar elde edersiniz ...

Yanlış anlama da tıklanma oranını arttıran en önemli etken kişinin görselliği,çekici olması..Youtube'da kamera karşına geçen bayanlar, genç kızlar vs kendisini gösterişle önde tutuyorlar..Hitap edeceği insanlar elbet olacaktır en önemli avantajı youtube'da bu tarz sunumla birşeyler anlatan kişilerin olmamasıdır..Başarılar Eşinize :)

Hocam, yaptığın işi takdir ediyorum. Bu tür vlog videolarında çok fazla bilgim yok, arada izlerim ama sana tek bir tavsiye vereceğim eşine söylemen için. Dislike lara aldırmasın, çünkü dünyada (Türkiye'de sanmam) başörtüsünü gördüğü anda dislike a basan bir kitle var. Yaptığınız iş çok kaliteli, umarım böyle devam edersiniz :)

Yanlış anlama da tıklanma oranını arttıran en önemli etken kişinin görselliği,çekici olması..Youtube'da kamera karşına geçen bayanlar, genç kızlar vs kendisini gösterişle önde tutuyorlar..Hitap edeceği insanlar elbet olacaktır en önemli avantajı youtube'da bu tarz sunumla birşeyler anlatan kişilerin olmamasıdır..Başarılar Eşinize :)

hayırlısı artık. teşekkürler

Hocam çekimler oldukca iyi , yenge de konuşmalaı çok akıcı ve kamera karşısında çok başarılı ...

Umarım özgün bir şekilde çalışarak güzel başarılar elde edersiniz ...

inşallah. saolun

Hocam, yaptığın işi takdir ediyorum. Bu tür vlog videolarında çok fazla bilgim yok, arada izlerim ama sana tek bir tavsiye vereceğim eşine söylemen için. Dislike lara aldırmasın, çünkü dünyada (Türkiye'de sanmam) başörtüsünü gördüğü anda dislike a basan bir kitle var. Yaptığınız iş çok kaliteli, umarım böyle devam edersiniz :)

dün akşam liveleakta disliketan çok daha fazlasını gerçekleştiren haysiyetsizlere denk geldik. youtube şu ana kadar o konuda iyiydi :)

ingilizcesi çok iyi seviyede başarılar aksanı falan çok iyi

Bu videolar muhakkak izlenir özel takipçileri bile var bilirim.Bununla ilgili sayfa yada grupları araştırmalısınız.Mesala bu yönde bir profil açıp her gruba paylaşırsanız muhakkak yayılması muhtemeldir.Kanal gayet kaliteli ve başarılı görünüyor.

Bencede biraz sabır ve seo çalışmasıyla bu kanal tutar. Ama index ve sıralama çok önemli özgün olayında. Bir özgün kanalım vardı ama izlenim index olaylarında sıkıntı yaşadığımdan iyi videolar olmasına rağmen kapattım, o kadar da emek vermiştim.. Ondan dolayı buna önem verin. ne kadar iyi indexleme olursa o kadar görüntüleme, like ve abone. Video çekimleri,açılar vs güzel olmuş, 1 reklamınıza da tıkladım :D

Bencede biraz sabır ve seo çalışmasıyla bu kanal tutar. Ama index ve sıralama çok önemli özgün olayında. Bir özgün kanalım vardı ama izlenim index olaylarında sıkıntı yaşadığımdan iyi videolar olmasına rağmen kapattım, o kadar da emek vermiştim.. Ondan dolayı buna önem verin. ne kadar iyi indexleme olursa o kadar görüntüleme, like ve abone. Video çekimleri,açılar vs güzel olmuş, 1 reklamınıza da tıkladım :D

teşekkürler. bakalım yavaş yavaş izlrnmeler geliyor. Buradan bir arkadaşla bir çalışma yaptık. işe yarayacak mı göreceğiz.

Bu videolar muhakkak izlenir özel takipçileri bile var bilirim.Bununla ilgili sayfa yada grupları araştırmalısınız.Mesala bu yönde bir profil açıp her gruba paylaşırsanız muhakkak yayılması muhtemeldir.Kanal gayet kaliteli ve başarılı görünüyor.

Her türlü profili var facebook twitter instagram gibi mecralarda. bazen o profillerle büyük kanallara falan yorum yapıyoruz ilgi çekmesi için. teşekkürler.

ingilizcesi çok iyi seviyede başarılar aksanı falan çok iyi

teşekkürler

uzun zaman sonra yeni bir video hazırladık. Bu sefer biraz farklı bir şey oldu. Çok iyi video düzenleme ve oluşturma kabiliyetim olmasa da ortaya böyle bir şey çıktı. Müziği direkt youtube üzerinden ekledim. Değiştirebilirim belki.

http://youtu.be/2Rcx3vHrEyo?list=UUAlN7SjFwKRsNO57xoCgUQA

Bu arada yakında ben, eşimin ardından 8 ay sonra doğacak bebeğimizi de özgün bir Youtuber yapacağım :D mutlu haberi yeni öğrendik :)

uzun zaman sonra yeni bir video hazırladık. Bu sefer biraz farklı bir şey oldu. Çok iyi video düzenleme ve oluşturma kabiliyetim olmasa da ortaya böyle bir şey çıktı. Müziği direkt youtube üzerinden ekledim. Değiştirebilirim belki.

http://youtu.be/2Rcx3vHrEyo?list=UUAlN7SjFwKRsNO57xoCgUQA

Bu arada yakında ben, eşimin ardından 8 ay sonra doğacak bebeğimizi de özgün bir Youtuber yapacağım :D mutlu haberi yeni öğrendik :)

OOoo hocam allah analı babalı büyütsün çocuk ne güzel birşeydir bir tadını aldınmı anlarsın, bizimde 2.ciye 4 ay kaldı sağlıkl olsunlar allah hastalık dert tasa vermesin. Çok sevindim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri