Benim Eşim Özgün bir Youtuber :)

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
İngilizce kanal tutması kolay değil. Zaten 5-6 ayda anca bu kadar olur. Birde Stil kategorisi özgünde rekabeti çok olan kategori. O yüzden kanal yinede güzel yerlerde. Yeni videolarla uçar gider bu kanal.

Tebrik ederim kardeşim senide eşinide. İnşallah daha güzel yerlere gelir kanal.

hocam microfonu değiştirin sanırsam kameranın microfonunu kullanıyorsunu iyi değil ses kalitesi bozuk tam anlaşılmıyor

haklısınız gerçekten

geçen senenin konusu :D vay be. Bu kanal baya tutar diyodum ama niye gelişemediniz?

Video çekemeyince tutmuyor doğal olarak :)

İngilizce kanal tutması kolay değil. Zaten 5-6 ayda anca bu kadar olur. Birde Stil kategorisi özgünde rekabeti çok olan kategori. O yüzden kanal yinede güzel yerlerde. Yeni videolarla uçar gider bu kanal.

Tebrik ederim kardeşim senide eşinide. İnşallah daha güzel yerlere gelir kanal.

teşekkürler. Ya rekabetine falan bakmıyoruz aslında. O canı istediği zaman çekelim diyor çekiyoruz, ben de elimden geldiği kadar düzenliyorum. Baktığımız sadece abone sayısı. izlemeye falan baksaydık hiç yapmamak lazımdı sanırım :)

Helal olsun valla hala devam ediyor eşin yılmamış. Bu kanal uçar gider eminim. Gerçi videoları izlemedim işinizede karışmak istemem. Ama Yabancıların bilmediği Farklı bir şeyler yerler gösterebilir tanıtabilirsiniz. İlginç enteresan bir video patlar gider sonra Gelsin yatlar katlar hadi İnşallah :D

reklamın da forex çıkartıp tıkladım kardeş. niche olayını çözdüm sanki :)

elinize sağlık.Tabiki sizin emeğiniz büyük fakat yengenin özgüveni çok iyi iyide ingilzicesi var şahsen özgün olup uğraşılıp böle 5-6 ayda tutmayacak kanal yoktur belirli bi kitle yavaş yavaş yakalamışsınız twitterda açmadıysanız ben göremedim twitter açmanızı öneririm faydası büyük bu arada bana ulaşın web sitenizi yapalım

yenge hanımı ve seni tebrik ederim ama ciddi anlamda ışık problemi yaşıyorsunuz. isterseniz bana danışabilirsiniz. yardımcı olurum.

Kanal tutmasa bile insanın böyle bir kanalının olması çok güzel bence. Ben de sırf tutmasa bile bir kanal oluşturmak istiyorum özgünlük güzel duygudur.

Eşimin kanal pek video eklemesek de biraz daha büyüdü ve 1k bandını geçti. Oğlumuzun doğduğu dönemde kanal boş kalmasın diye önceden çekim yapmıştık ancak benim laptoptaki performans sorunundan dolayı bir türlü editleyememiştim videoları. sonunda bir tanesini yaptım (bir sürü laf yedikten sonra :D )

https://www.youtube.com/watch?v=GB9vl_7NMMA

Kazanç falan önemli değil ki şimdiye kadar adsense hesabına 100 tl ancak birikmiştir sanırım :) kanalının yavaş da olsa büyüdüğünü görmesi kendisini mutlu ediyor, önemli olan o.

Özgün olmak istiyorsanız sevdiğiniz şeyleri düşünün. Kendinize güvenin. İlk başta çok amatörce oluyor, sonradan da belki ama kitleyi tutturmaya başlarsanız hep daha iyiye gidiyor diyebilirim.

İyi akşamlar :)

bu kanalı bence Türkçe yapsanız daha iyi olurdu. Tutacak bir şeydi bence Türkçe yapsanız. Genede bi düşünün derim.

Eşimin kanal pek video eklemesek de biraz daha büyüdü ve 1k bandını geçti. Oğlumuzun doğduğu dönemde kanal boş kalmasın diye önceden çekim yapmıştık ancak benim laptoptaki performans sorunundan dolayı bir türlü editleyememiştim videoları. sonunda bir tanesini yaptım (bir sürü laf yedikten sonra :D )

https://www.youtube.com/watch?v=GB9vl_7NMMA

Kazanç falan önemli değil ki şimdiye kadar adsense hesabına 100 tl ancak birikmiştir sanırım :) kanalının yavaş da olsa büyüdüğünü görmesi kendisini mutlu ediyor, önemli olan o.

Özgün olmak istiyorsanız sevdiğiniz şeyleri düşünün. Kendinize güvenin. İlk başta çok amatörce oluyor, sonradan da belki ama kitleyi tutturmaya başlarsanız hep daha iyiye gidiyor diyebilirim.

İyi akşamlar :)

Gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün :)

Merhaba arkadaşlar,

Geçen gün Stop motion tekniği ile hazırladığım bir videoyu paylaşmıştım. Orada eşimin de kanalının olduğundan bahsetmiştim. Kendisi bu tip işlerde tamamen arkamda durduğu için çok şanslıyım.

Aslında ben de onun arkasında duruyorum. Yaklaşık bir sene önce özgün bir kanal açtı ancak devamını öyle ya da böyle getirmedi. İngilizce kanal. Belki burada yapılacak yorumlardan sonra daha fazla video çekme isteği artar. Kendisi paylaşmamı istedi.

Kanal linki: https://www.youtube.com/channel/UCAlN7SjFwKRsNO57xoCgUQA
Kanalın tutmama nedeni ingilizce olması türkçe yapmış olsaydınız çok iyi izlenimler alabilirdiniz ki ytden kazanmak için değil sponsordan kazanmak için yine türkçe olmalı..

Bence türkçe altyazıda yapın hocam çok daha faydalı olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri