Benim Eşim Özgün bir Youtuber :)

• Kullanıcı acelik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Hocam özgün bir kanal öyle yada böyle bir gün tutar. Ben bunları çok yaşadım. Sabırla olacak bir şey. Üstelik İngilizce bu tür kanallar az. Kesinlikle devam edin..

Özgüven var ingilce var sabırla devam etmesi ve etiket açıklama olayınada egilrseniz
gelecegi olur bu kanalın.tebrikler. bizde başlayabilsek bi:)

İngilizcesi olması çok iyi bir fırsat, sizde ona destek verererk bi yerlere gelebileceğini düşünüyorum iyi çalışmalar...

Çok fazla abonesi olan make up kanallarını inceleyin. Nasıl bir yol izliyorlar. Ne sıklıkla ve saat kacta video atıyorlar. nasıl etiket ve acıklama giriyolar. Bence bunlar sizin icin en önemli konular. O düzen ve istikrar (ve bu ingilizce ) olduktan sonra kanalın tutmaması imkansıza yakın.

Söyle bir yol izlenebilir.. Bazı ülkelerin dizilerinden oyuncular ( başrol olursa daha iyi olur ) bulup onun üzerinden gidilebilir...

İçerik belirtmek yasak oldugu için söyle bir örnek verebilirim.. Bu cok fazla gelistirilebilir..

Örnek Başlık: Türkan Şorayın Alyazmalım season 3 episode 7 deki giyip tarzı

Bunu farklı ülkelere ,farklı karakterlere uyarlayabilirsiniz...

Valla hocam ingilizce bir blog açın ingilizce içerikle kazancınız iyi olacaktır.

benim zaten oldukça büyük bir sitem var. Ha hobi olarak yapıyorum diyebilirim. gelen gideni anca karşılıyor :) Bayağı da zaman alıyor. Eşime de editörlük yaptırmışlığım var arkadaşların sitesinde. İnternetten o şekilde takip biraz sıkabiliyor kendisin. Youtube daha eğlenceli ve ingilizcesini kullanmasını sağladığı için tercihimiz böyle :)

İngilizcesi çok iyi sadece bu proje ile kısıtlamayın kendinizi alternatifler ortaya çıkartın özellikle yemek, pasta tarifleri, yada diğer alternatif konulara yönelin hatta sadece bir kanal ile sınırlamayın kendinizi alternatif olarak gördüğünüz projeleri ayrı ayrı kanallar oluşturun 3 ayrı kanalda üç farklı proje video uzunluklarını en az 5 dakika tutun kazancınızın yüksek olması için, başlık etiket ve açıklamayı iyi girin kanallarınıza ait facebook twitter gibi sosyal paylaşım platformları oluşturun, gerçekden yapabilme potansiyeli var ama öncelikle nerelere hangi konu içinde videolar hazırlamalıyım sorusunu sormak gerekiyor kendinize, bence başarılı istikrarlı bir şekilde mishiliorus kanalı içinde ayrı playlistler oluşturularak farklı konularda tek kanal üzerindende devam edilebilinir tabiki başarılı buldum, kolay gelsin. :)

Teşekkürler. Muhtemelen bu kanalda ufak isim değişikliği yaparak Vlog tarzında o gün ne çıkarsa videosunu yapacağız. Buna tatilde çektiğimiz ve gezdiğimiz yerlerin vieoları ile başlayabiliriz :)

ingilizce bu seviyedeyken bence bu kanala devam edin yandanda 2-3 proje üretin illa bir tanesi patlar

Bu kanala devam edeceğiz bu kadar yorumun üstüne sanırım :) ondan sonrası Allah'tan hayırlısı :)

Hocam benim tavsiyem;
İngilizce anlatımlı olarak türk mutfağı konulu bir kanal üzerine devam etmek.
Hatta URL alınmamış bu kanaldan devam edilebilir. Az da olsa abone ve eski kanal olmasından faydalanılır. En azından kamera karşısına çıkmamış olur.

Etiket ve açıklama kısmında da anlaşılan epey eksiğiniz var.
Benim ilk zamanlar atıp unuttuğum en saçma slayt deneme videolarım bile 5-6 ayda 5 k ya yakın izlenme alıyor.
Bu başörtü videolarını bilmem ama o how to coffee videosu en azından 1 yılda epey izlenme alırdı.
Açıklama ve etiket çok önemli.
İlk başlarda göz tırmalamayacak şekilde açıklama ve etiketi doldurun.
Zamanla abone oldummu anahtar kelime girmeyede ihtiyacınız kalmaz.
Ama ilk zamanlar anahtar kelimeler can kurtarır. Onlarıda siz bulacaksınız.
Ki bu ingilizceyle büyük işler yapabilirsiniz.

Edit: Gözüme şu yorum takıldı.
Resmen kalite farkı var ya :D

Thanks for this video. Your English is as delicious as the coffee.

Teşekkürler tavsiyeler için. O tip yorumlar bitirici hamleler oluyor gerçekten. Etiket konusundaki tavsiyelerinize uymaya çalışacağız.

[MENTION=8651]acelik[/MENTION] oynarken konuşsun hocam arada kamera karşısına geçip sorsun hangi oyunları oynamalıyım öneride bulunun vb vb

Amaç sırf para kazanmak olmadığı için oyun oynarken sıkılacaktır muhtemelen. Beni beğenirlerse ben yapayım bu işi :P

+1 bu kanala bir yan kanal açın ordada gameplay videoları olsun 2 kanalda tutar

kısmet :)

abi ingilizce nerdeyse tüm dünyaya hitap ediyor illaki patlar bence devamı gelsin

inşallah diyelim :)

Vlog, Hertürlü tutar :)

buna da inşallah diyelim :)

Hocam özgün bir kanal öyle yada böyle bir gün tutar. Ben bunları çok yaşadım. Sabırla olacak bir şey. Üstelik İngilizce bu tür kanallar az. Kesinlikle devam edin..

Eşim bu videoları çektikten sonra pek sabredemedi. O bırakınca ben de kanalıyla pek uğraşmadım. Bundan sonra öyle olmayacak ama inşallah

Eğer kanalın üzerine düşerse aynen böyle olabilir.
https://www.youtube.com/user/Amenakin/videos

şansa bak kadında tam konyaya gelmiş bu hafta. Epey zengin zaten bunlar.

İstatistik olarak olsun ama kendisi gibi olsun inşallah :)

Özgüven var ingilce var sabırla devam etmesi ve etiket açıklama olayınada egilrseniz
gelecegi olur bu kanalın.tebrikler. bizde başlayabilsek bi:)

Teşekkürler yorum için. Siz de başlarsınız inşallah.. bir yerden başlamak lazım :D

İngilizcesi olması çok iyi bir fırsat, sizde ona destek verererk bi yerlere gelebileceğini düşünüyorum iyi çalışmalar...

Teşekkürler yorum için.

Çok fazla abonesi olan make up kanallarını inceleyin. Nasıl bir yol izliyorlar. Ne sıklıkla ve saat kacta video atıyorlar. nasıl etiket ve acıklama giriyolar. Bence bunlar sizin icin en önemli konular. O düzen ve istikrar (ve bu ingilizce ) olduktan sonra kanalın tutmaması imkansıza yakın.

Söyle bir yol izlenebilir.. Bazı ülkelerin dizilerinden oyuncular ( başrol olursa daha iyi olur ) bulup onun üzerinden gidilebilir...

İçerik belirtmek yasak oldugu için söyle bir örnek verebilirim.. Bu cok fazla gelistirilebilir..

Örnek Başlık: Türkan Şorayın Alyazmalım season 3 episode 7 deki giyip tarzı

Bunu farklı ülkelere ,farklı karakterlere uyarlayabilirsiniz...

Güzel fikirler var. Yorumunuz için teşekkür ederiz :)

eşinizin ingilizcesi çok iyi ama biyerde sıkıntı var gibi birşey eksik o eksiği bulursanız herşey çözülecek ve özgünlük zor bir iş devamını getirmelisiniz bi 50 100 videonuz olsun aboneleriniz artmış olur daha çok izlenim alırsınız ama asla pes etmeyin derim

eşinizin ingilizcesi çok iyi ama biyerde sıkıntı var gibi birşey eksik o eksiği bulursanız herşey çözülecek ve özgünlük zor bir iş devamını getirmelisiniz bi 50 100 videonuz olsun aboneleriniz artmış olur daha çok izlenim alırsınız ama asla pes etmeyin derim

video içi düzenlemeler eksik bana göre. çeşitli efektlerle daha güzel bir şeyler yapılabilirdi. Bir iki güne yeni videolarla başlayacağız. güzel olacak inşallah :)

eşinizin ingilizcesi gercekten harika bence baska alanlara yönlendirin

ha ben baska alanda calısmak istemem derse:
videolarda ışık az gibi geldi bana
çok amatörce kokuyor videolar
evinizin bir odasına az da olsa stüdyo ortamı olusturun derim :)

insallah basarılı olursunuz :)

Bende böyle ingilizce olsun yanıma direk para sayma makinası alırım :D Öğrenmeyi çok istedim 2,3 kere başladım sonra beceremedim. Nasip değilmiş :(

Böyle bir ingilizce bilgisi ile kesinlikle başka alanlara da yönelin.

Başarılı hocam. Tebrikler bide herkes ingilizceyi biliyor bir ben bilmiyorum hemen öğrenmeye başlıyorum :D

hocam size ve eşinize başarılar. kesinlikle devam edin özellikle yengede kamera karşısında bu kadar güzel ingilizce ile konuşabilecek özgünven varken :D
Benim nacizane tavsiyem, örnek olarak verilen diğer kanallardaki gibi videolara özel küçük resim eklemek. Kanal farklı bi hava katar.

bence esinizin ingilizce bilgisi ile onu kamera karsisinda göstermeden de biseyler kazanabilirsiniz. hem daha etik olur.

bence esinizin ingilizce bilgisi ile onu kamera karsisinda göstermeden de biseyler kazanabilirsiniz. hem daha etik olur.

Yorumunuz için teşekkürler.

hocam size ve eşinize başarılar. kesinlikle devam edin özellikle yengede kamera karşısında bu kadar güzel ingilizce ile konuşabilecek özgünven varken :D
Benim nacizane tavsiyem, örnek olarak verilen diğer kanallardaki gibi videolara özel küçük resim eklemek. Kanal farklı bi hava katar.

Teşekkürler. Bu konuda bazı çalışmalar yapmaya çalışıyorum tavsiyelere göre.

Başarılı hocam. Tebrikler bide herkes ingilizceyi biliyor bir ben bilmiyorum hemen öğrenmeye başlıyorum :D

Herkes biliyor derken? :) Teşekkürler

Bende böyle ingilizce olsun yanıma direk para sayma makinası alırım :D Öğrenmeyi çok istedim 2,3 kere başladım sonra beceremedim. Nasip değilmiş :(

Böyle bir ingilizce bilgisi ile kesinlikle başka alanlara da yönelin.

Teşekkürler. Başka alanlar derken?

@acelik Size söyle bir öneride bulunabilirim. Esiniz Türk mutfagi olarak yemekleri yapmayi becerebiliyorsa, Yemek tarifi üzerine kanal yapmasini öneriyorum.Yabancilarin cogu Türk yemek c tariflerine merak duyuyorlar. Özelden size örnek olmasi amaciyla baska bir yabanci dilde olan Türk bir abimizin kanalini gösterecegim. Düsüncem kendisi icin hem eglenceli olur, hem de ilerisi icin gelir saglamis olur.

@acelik Size söyle bir öneride bulunabilirim. Esiniz Türk mutfagi olarak yemekleri yapmayi becerebiliyorsa, Yemek tarifi üzerine kanal yapmasini öneriyorum.Yabancilarin cogu Türk yemek c tariflerine merak duyuyorlar. Özelden size örnek olmasi amaciyla baska bir yabanci dilde olan Türk bir abimizin kanalini gösterecegim. Düsüncem kendisi icin hem eglenceli olur, hem de ilerisi icin gelir saglamis olur.

öneri için teşekkürler. muhtemelen vlog tarzında olacak. bundan sonra yaptığı yemek ve tatlıları da çekecek sanırım :)

tutar, açıklamaya biraz etiket eklemeyi unutmayın.

teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri