Benim İçin Fikirleriniz Önemli

• Kullanıcı VASP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

VASP

Kayıtlı Üye
Merhaba ben VASP kanalının sahibi ve oyuncusu Onur,

Uzun(3ay) bir süre sağlık problemlerinden ara vermek zorunda kalmıştım, bu hafta hayırlısı ile geri dönüş sağladık.

Benim sizlere danışmak istediğim konu, fikir alışveriş yapmak Türkiye'de hangi şakayı veya sosyal deneyi görmek isterdiniz ?

Bunu merak ediyorum ve yorumlarınızı bekliyorum, benim için önemliler.

Sağlıcakla,

Hocam kendini harcıyor gibisin.Çocuk kategorilerine yönelip , onlara yönelik videolar çek.Senin videolarından bin beter ingilizce videolar milyon izleniyor.

Burda ya benim kurallarım bunlar deyip , aynı tarz videolar çekeceksin ya da çocuk oyuncakları , kostümler v.b. şeyler deneyeceksin ve para kazanacaksın.İstersen yapabilecek kapasitede olduğun zaten videolarında belli.

İstanbul'da yüzlerce alışveriş merkezi ve çocuk alanları var.Oralarda videolar çekebilirsin.Konuşma olmasına gerek yok başlık , etiket ve açıklamaları dünya geneli(ingilizce) yap , paranı kazan.

Bi kişinin yanına gidip sanki onu eskiden tanıyormuşta onu görmüş gibi heycanlı bir şekilde konuşmaya başlayabilirsiniz.Mesela tanımadığın bir erkeğe ahmet sen misin kaç seneden beri görmüyorum seni be kardeşim gibi vs.

Hocam maalesef maddi anlamda bir şey şuanda kazanamadım ve bu beni gerçekten üzüyor.

Kostüm vb. tarzı bir kanal açıp tekrar tutturmak cok zor olur,çünkü gerekli taktikleri bilmiyorum,

VASP bir gün iyi yerlere gelicek hayali ile gelir olmadan devam ediyorum

---------- Spam Engelliyici 00:01 ---------- Önceki Mesaj 00:01 ----------

Var ya onu hep yapasım var :D

Fakat şuan gücüm yetmez ileride inşallah ;)

Hocam maalesef maddi anlamda bir şey şuanda kazanamadım ve bu beni gerçekten üzüyor.

Kostüm vb. tarzı bir kanal açıp tekrar tutturmak cok zor olur,çünkü gerekli taktikleri bilmiyorum,

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocamla güçlerinizi birleştirseniz neler yaparsınız aslında :)
Bazen her işi tek başına yapmak çok zor oluyor ytdeki prof kanallar iyi bir ekibin ürünü.

Amerikadan bir arkadaşla görüşüyoruz.Bakalım henüz kesinleşen bir şey yok özgün kanal için.

Ama özgün kanaldan para kazanan birini gördüm ,spam benim için bitti.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocamla güçlerinizi birleştirseniz neler yaparsınız aslında :)
Bazen her işi tek başına yapmak çok zor oluyor ytdeki prof kanallar iyi bir ekibin ürünü.

hocam türkçe de kazanmak gerçekten zordur ya uzun video üreticeksin yada günlük 100 k gibi bir izlenimin olcak ki tatmin olasın

Ben eskiden 5-10 k günlük izlenim alırdım 3 lira bile kazanamıyordum şuan daha fazla emekle uzun videolar yapıyorum kazandım para bana yetiyor

Valla hocam özgün şaka bulacağım diye hiç uğraşma. Konseptini değiştir, şu ekin midir nedir dengesiz çoçuğun yaptığı gibi avrupada uygulanan Türkiye'de gidebilecek şakaları yap. Özellikle tanınana kadar kızların üzerinden video yap. İşte araba ile kız tavlama filan. Türk halkı bu tarz videoları sevdiği için iş yaparsın. Sonra kocakarıansiklopedisi var mesela o kanaldaki kadın ismini unuttum kocasına aldatma şakası yaptı. Haberlere kadar çıktı ve ondan sonra adam patladı gitti. Zaten belli bir süre sonra aboneleri topladıktan sonra vlog çekimlerine başlayacaksın sırf oradan gelen izlenimler bile sana yetecek.

Maddi durumunu bilmiyorum ama ister evinde ister ofis kirala kendine stüdyo kur. Yanına senin gibi temiz bir arkadaşını al ve kapışmalar filan çek. Video sayını attır günlük bir filan atmaya çalış.

Nacizane fikrim budur. Sürç-i lisan ettiysek affola. Ama ekin gibi dengesizlerin deli gibi para kazanıyor olmasını görmek değilde senin gibi değerli insanların kanalların tutuğunu, para kazandığını görmek isterim.

İnan İstanbul'da olsam sana katılmak isterdim, bu tarz işleri yapmak hayalim diyebilirim :)

Hocam çok teşekkür ederim ilgin alakan için,

Hedefim 50k olduktan sonra vlog kanalı açıp düzenli videolar sunmak.

Türk halkını hitap edebilicek şakaları düşünüyorum bende, sahte paralarım mevcut bir kaç gün daha bir fikir bulup geliştirmek için harcıcağım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri