Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son zamanlardaki gundemi iyi takip ediyorsun ama o kilolu kiz abonelerin kiymetini bilemicek o kizi nerde gordum hatirlamiyorum ama hamur falan yapiyodu sanirin 2 kelimeyi bir araya getiremedi...Abone kasmak icin gerekli malzemeler
1)kacirilan youtuber
2)kilolu bir kiz
Bu 2'sini harmanliyip karistiriyosunuz 100k abone geliyor. hayirli ugurlu olsun aboneleriniz.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son zamanlardaki gundemi iyi takip ediyorsun ama o kilolu kiz abonelerin kiymetini bilemicek o kizi nerde gordum hatirlamiyorum ama hamur falan yapiyodu sanirin 2 kelimeyi bir araya getiremedi...
!!! mobildeyim !!!
Kizi hatirlamiyorum nerde gordum ama bazi siteler kizin kanalini paylasmis bos kanala 100000 gibi abone gelmis. ..Konuyu dağıtmak gibi olmasın da o kilolu kız kim arkadaşlar
Son zamanlardaki gundemi iyi takip ediyorsun ama o kilolu kiz abonelerin kiymetini bilemicek o kizi nerde gordum hatirlamiyorum ama hamur falan yapiyodu sanirin 2 kelimeyi bir araya getiremedi...
!!! mobildeyim !!!
Konuyu dağıtmak gibi olmasın da o kilolu kız kim arkadaşlar
Merhaba
Edit: vazgeçtim öneriye gerek yok.
%95 spamcı olan foruma üye olmuşun, üstüne birde konu açıp yardım istemişin, sonra da spamcılara bi ton laf etmişiniz..
İyi forumlar,
Öncelikle içerikleriniz ve kanalınız çok kaliteli. Türkiye youtube kitlesi için fazla kaliteli bu yüzden takipçi çekemiyorsunuz![]()
Türkiye'deki insanlar Slime, Smoothie Challenge, Bilmem ne cezalı bilmem ne yarışması severler.
Garip bir şekilde eminim ki bahsettiğim içeriklerden üretmeye başladığınız anda kanalınızın istatistikleri birden fırlayacak. Ama dediğim gibi; kaliteyi korumak sizin elinizde.![]()
17 Yaşındasın ama herşeyi biliyorsun maşallah. Her fırsatta yaşadığınız ülkeyi kötüleme alışkanlığınızdan vazgeçin.
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...-sokaklara-falan-cikmayin-manyak-misiniz.html
Kanal da video sayısı çok az.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.