öncelikle Selamun aleykum
herkese kolay gelsin düzenli olarak 5 ay ödeme alabildim bu ay malesef ödemem işleme girmedi kesinleşmiş kazancımda var ama beklemekteyim
En son Eski düzenli ödeme aldıgım telifsiz kanallarım toplu kıyımda kapandı
tamamı gerçek telefon onaylı eski kanaldı bana göre forumda bir çok arkadaşımızın başına gelen olay
2 adet adsensem ve sıfıra düştüm çok sistemsiz çalışıyordum şimdi ise
aklımda olan ise 2 adsensimi halletikten sonra partnere yönelmek
hergün minumum 3 kanal sözü verdim kendime 5 gündür eksiksiz yapıyorum işim bittikten sonrada tek bir mail adresine yönlendiriyorum
Her Kanalda 50 video ünlem dahi gelmiyor kanallara
Tamamı Eski gmail maşallahı var Navi satmıyor onaysız kalanlar
1- her adsense için kaç kanal önerirsiniz?
2-çok izlencek cizgi filmleri tekrardan atıyorum ama başta patlıyor izleniyor sonra hemen duruyor hiç izlenmiyor resmen sebebi ne olabilir?
3-Sizce kanallara profil resmi kapak resmi koymalımıyım
4-Eskiden uzun video atıyordum simdi ise 1 saatlik bir video 25 parçaya bölüyorum mantıklımı sizce?
5-partner Quiz ve Life düşünüyorum
6-Bazen istemeden aynı videolar diger kanallarımda oluyor bu sorun olurmu?
Dn:Sorularım için şimdiden özürdilerim günde 15 sayfa okuyorum forumdan hergün yeni şeyler ögreniyorum lakin Özgün bir kanal açmak istiyorum
Böyle movie maker gibi degilde camtasiada kolay editleyebilecegim özgün slaytlar resimlerden oluşan bilgilerden oluşan seyler yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum bu konuda
Skype sürekli Disk Hatası veriyor çözümü Nedir acaba konu arası onuda soruyim rahatliyim
herkese kolay gelsin düzenli olarak 5 ay ödeme alabildim bu ay malesef ödemem işleme girmedi kesinleşmiş kazancımda var ama beklemekteyim
En son Eski düzenli ödeme aldıgım telifsiz kanallarım toplu kıyımda kapandı
tamamı gerçek telefon onaylı eski kanaldı bana göre forumda bir çok arkadaşımızın başına gelen olay
2 adet adsensem ve sıfıra düştüm çok sistemsiz çalışıyordum şimdi ise
aklımda olan ise 2 adsensimi halletikten sonra partnere yönelmek
hergün minumum 3 kanal sözü verdim kendime 5 gündür eksiksiz yapıyorum işim bittikten sonrada tek bir mail adresine yönlendiriyorum
Her Kanalda 50 video ünlem dahi gelmiyor kanallara
Tamamı Eski gmail maşallahı var Navi satmıyor onaysız kalanlar
1- her adsense için kaç kanal önerirsiniz?
2-çok izlencek cizgi filmleri tekrardan atıyorum ama başta patlıyor izleniyor sonra hemen duruyor hiç izlenmiyor resmen sebebi ne olabilir?
3-Sizce kanallara profil resmi kapak resmi koymalımıyım
4-Eskiden uzun video atıyordum simdi ise 1 saatlik bir video 25 parçaya bölüyorum mantıklımı sizce?
5-partner Quiz ve Life düşünüyorum
6-Bazen istemeden aynı videolar diger kanallarımda oluyor bu sorun olurmu?
Dn:Sorularım için şimdiden özürdilerim günde 15 sayfa okuyorum forumdan hergün yeni şeyler ögreniyorum lakin Özgün bir kanal açmak istiyorum
Böyle movie maker gibi degilde camtasiada kolay editleyebilecegim özgün slaytlar resimlerden oluşan bilgilerden oluşan seyler yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum bu konuda
Skype sürekli Disk Hatası veriyor çözümü Nedir acaba konu arası onuda soruyim rahatliyim