Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
3:58 Halen gözümün önünde![]()
serkan hocam bu ankarada deme gençlik parkının içinde , eğer ordakiyse bende o ilk videonun başındaki makinaya bindim ama yanımda hanım vardı o videoyu yayınlamak isterdim ama yayınlayamam çünkü hanım kasımpaşa hacı hüsrev büyüme 35 yaşıma geldim böle küfür görmedim hocam , inan bana öle küfürler öle tehtitler ettiki makinayı kullanan adam kör oldu , durmasın da inmeyelim diye dua ettim aşşagıya indikden sonra fark eetikki ikimizinde terlikleri o karşısındaki dönen savurulan aletin oraya fırlamış yukarda kavga etmekden , ve konuşurken tükürüklerin hava da uçuşmasından başka hiç bişe yapmadık , onu o makinaya bindirdiğim için bana inat istanbula gelirken boluya kadar otobüsle geldi arkasından araba ile takip ettim bolu istasyondan aldım..
Ha bak paraşüte binerim ondan korkmam. Paraşütlü videom var bi ara eklerim videosunu.Bulamazsamda bu agustosda Fethiyede yine bi Paraşütlü videomu eklerim.Abi bu adrenalin yetmez bi dahaki videoya paraşütle atlamanı bekliyoruz![]()
![]()
Ha bak paraşüte binerim ondan korkmam. Paraşütlü videom var bi ara eklerim videosunu.Bulamazsamda bu agustosda Fethiyede yine bi Paraşütlü videomu eklerim.Yanlız o bildiğiniz paraşütden deüğilde Hani Bot,Tekne seni çekiyor sende denizde Paraşütle geziyonya ondan
Yani gene bi yere bağlıyım
:d
bu video gizlidir......
edit:şimdi düzeldi.
video güzel yer neresi acaba gidip eğlenmek lazım biraz. eskişehirde sadece gondol var ya la.
3:58 vay maşallahkapatcagına kamera cevirseydinde bizde görseydik
![]()
Aynen esk. de ranger var, o da artık kesmiyor.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.