benim tıklanma arttırma ilk sayfada çıkma teknigim

• Kullanıcı msn560
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
Spam çalışacaklara gün doğdu :D. Taktik güzel ama. Konu sabite alınmalı.

Bence sadece etiketlere bagli degildir 1. sayfaya cikmak google+1,tweet,video begeni,yorumlar ve facebook paylasimida etkili.

etiketleri ogrenmek için bukdar ugrasmaya gerek yok choromenın vidIQ Vision for YouTube eklentısını kurun etiket baslik herseyi gosterır

Bence bunun burda söylenmesi biraz saçma herkes uygularsa bi anlamı kalmıcak=) bazı şeyler söylenmemeli yoksa b*kunu çıkartır bizim millet

hocam "meta name" yerine direk "keywords" yazıp aratırsan direk çıkmıyor mu? :) Meta name kapsamlı birşey 1 youtube video sayfasında yaklaşık 25-30 tane meta name vardır en basitinden title, description falan.
sitelerin etiketi elle yazıldıgı için kewordstür. keyword yazarsanız daha kısa olacaktır (sonuçta aynı sey) site etiketlerini bilmeyen arkadaşlarımız için kolay yol

bunu kanalımıza mı uyguluyoruz yoksa tek tek videolarımıza mı?tam anlayamadım?!!:confused:

yükledigin videolara hocam

---------- Spam Engelliyici 12:00 ---------- Önceki Mesaj 11:58 ----------

etiketleri ogrenmek için bukdar ugrasmaya gerek yok choromenın vidIQ Vision for YouTube eklentısını kurun etiket baslik herseyi gosterır

sence eklenti kurmak daha kolaysa onu yapabilirsin hocam nasıl istiyorsan öyle yap sonuçta aynışeyler

videomu youtubeye yüklüyorum. videomla ilgili googlede arama yapıyorum ilk çıkan sonuca tıklıyorum ve sayfaya giriyorum.
sayfadayken sag tıklıyorum,
sayfa kaynagını görüntüle,
çıkan html kodlarından F3 e basıyorum ve 'meta name' yazıp arıyorum çıkan etiketleri kopyalayıp videoma yapıştırıyorum bu kadar genelde ilk sıralarda çıkıyorum, ve bir kısa not video başlıgınız kısa özgün ve popüler kelime olduguna dikkat edin video sıramalarında %60 kadarında başlık önemlidir.. ben yapıyorum işe yarıyor hep ilk sayfalarda oluyor.(denemesi bedava :) ) iyi günler ;)

daha denemedim ama çok işe yarar bişeye benziyor ve çok akıllıca tebrikler

videomu youtubeye yüklüyorum. videomla ilgili googlede arama yapıyorum ilk çıkan sonuca tıklıyorum ve sayfaya giriyorum.
çıkan html kodlarından F3 e basıyorum ve 'meta name' yazıp arıyorum çıkan etiketleri kopyalayıp videoma yapıştırıyorum bu kadar genelde ilk sıralarda çıkıyorum, ve bir kısa not video başlıgınız kısa özgün ve popüler kelime olduguna dikkat edin video sıramalarında %60 kadarında başlık önemlidir.. ben yapıyorum işe yarıyor hep ilk sayfalarda oluyor.(denemesi bedava :) ) iyi günler ;)

Paylaşım için teşekkürler hocam ama dediğiniz gibi yaptım ,kodların olduğu sayfada f3 e bastım ama olmadı?arama yaptıramadım?:confused:

açıklamaya mı koyuyorsun yoksa etiketlere mi? yoksa her ikisine de mi detaylı bilgi verir misin? çok özelse pm den yolla

Güzel taktik teşekkürler bende deniyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri