Benim yerimde olsanız ne yapardınız?

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Paramedic

Kayıtlı Üye
Beyler adsenselerimden birisinin gecen ay para kaaznması kapatıldı bir kanal yüzünden adsensede 180 tl para var pin geldi şimdi girdim ama eşik 200 tl oldugu için parayı alamayacagım, yeni kanal baglasam 3 güne para kazanması kapanıyor.zaten adsense 2 gün sonra baslıyor saymaya ben parayı kazanamadan hesapın para kazanması kapanıyor hesapt a50-60 lira olsa takmayacagımda 180 de kalınca o parayıda almak istiyorum sizce o parayı nasıl 200 e tamamlarım.Bir fikir verebilirmisiniz?

sorunlu kanalı silmen lazım

hocam onu biliyorum zaten ama silemiyorum o kanalı gmailini hatırlamıyorum.

Şimdi kazanmaya başlasanda zaten bu ay yine alamassın. Şimdi kazanmaya başlayacagın para diyer ay kesinleşip 180tl nin üstüne eklenir. En iyisi sorunlu kanalları sil. Diğer ay 180in üstüne daha fazla kesinleştirip çek.

---------- Mesaj saat 19:44:25 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:43:54 civarında gönderildi. ----------

hocam onu biliyorum zaten ama silemiyorum o kanalı gmailini hatırlamıyorum.
Adsense ayarlarda davet ettigin mailler yazar.

Kanal Bağla Dizi Felan At 1 gün Sonra Komple Kanalı Sil sonra Yine Açıp Aynısını Yap heralde Olur :)

adsensenin bağlı oldugu maili ve dolayısıyla adsenseyi silerseniz para 90 gün içinde hesabınıza yatar diye biliyorum...banka onayı yapmayı unutmayın bu arada...kuralları o şekilde.

adsensenin bağlı oldugu maili ve dolayısıyla adsenseyi silerseniz para 90 gün içinde hesabınıza yatar diye biliyorum...banka onayı yapmayı unutmayın bu arada...kuralları o şekilde.

evet hesap iptali muhabbeti var kesinleşen paranı 3 ay içinde pinini girdiysen ve banka kartını onaylattıysan sorunsuzca yatırıyorlar

Hocam 1 soruda ben sorayim sizlere benim 2 kanal var biri eski olan durumu pek iyi değil onu adsense den çıkarıp diğer kanalımı adsense bağlasam ilk kanaldaki paramı alırmıyım yine ?

Bir şekilde gmaili hatırlamaya çalış kardeşim, her yolu dene. az parada değil dediğin gibi. Benim içim yandı resmen..

Bir şekilde gmaili hatırlamaya çalış kardeşim, her yolu dene. az parada değil dediğin gibi. Benim içim yandı resmen..

hocam gmaili hatırlamamın imkanı yok o ihtimal sıfır.
o ndan başka ne yapabilirim bana o lazım

Aynı sorun bende de var . Adsense hesabım çöp oldu . Kapatılmaya sebep olan kanalın mailini ve şifresini bilmiyorum . Keşke bir yolu olsa .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri