Bent Pixels MCN - Tanıtım

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
sanmıyorum dostum ödeme panelinde öyle birşey yok benimde 1 yıldır gelirli kanalım var her ay düzenli ödediler hiç sıkıntı olmadı bugüne kadar ama adsense taşımak zorunda kalıcam galiba kanalı.

Panelde gözükmüyor evet belki bilen vardır diye yazdım..

paneldeki paypal hesabını değiştirmek için herhangi bir süre var mı ?

sanmıyorum dostum ödeme panelinde öyle birşey yok benimde 1 yıldır gelirli kanalım var her ay düzenli ödediler hiç sıkıntı olmadı bugüne kadar ama adsense taşımak zorunda kalıcam galiba kanalı.

Buradaki kanallarıma partnerden çıkma isteği yolladım attılar ama attıktan sonra bütün videolar turuncu dolar işaretli adsense bağlayamıyorum sadece bende olan bir sorun mu merak ettim bilginiz var mı?

Buradaki kanallarıma partnerden çıkma isteği yolladım attılar ama attıktan sonra bütün videolar turuncu dolar işaretli adsense bağlayamıyorum sadece bende olan bir sorun mu merak ettim bilginiz var mı?

bilgim yok dostum bende çıkarsam acaba bu şekildemi olacak abi paypalın kapatması kötü oldu ya

bentpixels den bu ay ödemeyi almak için adamlara mail mi atsam bilgisi olan var mı bu ayki para heba olacak

Ne olacak beyler bu durumun hali bentte kanallarım var paypal hesabımı mı değiştireyim napayım ben şimdi

Bu adamlarda başka ödeme yöntemi yok olsaydı panelde olurdu tek çare amerikan paypal hesabı açıp eklemek gibi duruyorki mecbur öyle yapacağım artık.. Başka çare yok

ödememi skrill yoluyla istiyorum dedim cevap gelmedi ne olacak böyle?

multicolora bağlı bir kanala 4K para verdim 2 hafta önce, daha hiç ödeme almadan paypal sorunu çıktı, zaten bütün aksilikler beni bulur,
Ramazanın yüzü suyu hürmetine inşAllah Allahın izniyle paralarımız içerde kalmayacak

Arkadaşlar bentpixel ile görüştüm ödemeleri banka hesaplarına yapacaklar bilginiz olsun.

bu partnerde olanlar iletişim maili atsınlar skrill yoluyla ödeme istiyorum diye hesap açın bide. Çok kişi olursak değiştirirler ödeme yöntemini.

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

Arkadaşlar bentpixel ile görüştüm ödemeleri banka hesaplarına yapacaklar bilginiz olsun.

aynen nereye giriyoruz banka bilgilerini yardımcı olursan iyi olur.

bu partnerde olanlar iletişim maili atsınlar skrill yoluyla ödeme istiyorum diye hesap açın bide. Çok kişi olursak değiştirirler ödeme yöntemini.

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 20:13 ----------

aynen nereye giriyoruz banka bilgilerini yardımcı olursan iyi olur.

Çözüm bulabilen varmı? Almanya'dan kuzene attıracağım artık yapacak birşey yok sanırım.

Banka bilgilerini girecek yer yok. Siz mail ile görüştünüz sanırım. Bilgi verme şansınız var mı?

Çözüm bulabilen varmı? Almanya'dan kuzene attıracağım artık yapacak birşey yok sanırım.

Banka bilgilerini girecek yer yok. Siz mail ile görüştünüz sanırım. Bilgi verme şansınız var mı?

1 tane topluluk var cevap vermediler. Sitelerine gir orada support sekmesi var oraya yaz. 3 tane kişi var kesin biri cevap veriyo ordan.

Arkadaşlar az bekleyin , konuşuyorum , 2-3 güne çözeceğim.

ne oldu bankaya mı alacaksın ödemeyi? bende 1 topluluk var o yüzden pek zorlamıyorum mail konusunda siz anlaşın bende atayım en son olarak. Skrill olsa iyi olurdu paypalın aynısı.

Ne oldu ödeme yöntemini değiştirdiniz mi? ben attım mail cevap gelmedi frik merdanal diye birine yazın diyo oda cevap vermiyo anlamadım gtti.
[MENTION=12961]mexis[/MENTION] [MENTION=8990]solace[/MENTION]

Ne oldu ödeme yöntemini değiştirdiniz mi? ben attım mail cevap gelmedi frik merdanal diye birine yazın diyo oda cevap vermiyo anlamadım gtti.
[MENTION=12961]mexis[/MENTION] [MENTION=8990]solace[/MENTION]

Ben mail göndermedim. Sıkıntıya girerim diye. [MENTION=12961]mexis[/MENTION] 'den de dönüş olmadı. Bu yüzden Almanya'da yaşayan kuzenimin paypal hesabını girdim. Yapacak birşey yok şimdilik

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri