Bent Pixels MCN - Tanıtım

• Kullanıcı OquzAlp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
herkes %50ye takmış ama 20den fazla aboneniz varsa %70 oluo direk 20 abone de çok zor değil hani :)

Ciddi ciddi partnere girenler olmuş :) %50 kesinti nedir arkadaş ondan sonra bide paypal webmoney kesintisi derken ne kaldı geriye ? Yazık günah emeklerinize az bekleyip quize sokun 1k izlenim zor değil 1k izlenimi en fazla 1 haftada alamayan kanal zaten ne kazandıracak ki...

Dün Gece Bent Pixels Kapanan Kanalımın Parasını göndermiş Paypal ile. kapandığı ay aldım parayı. Bilginize.

Dun acik kanal parasini gondermis fakat kapanan kanallari gondermemisler. Acaba kapanan kanal odemesi alan oldumu ?

Dun acik kanal parasini gondermis fakat kapanan kanallari gondermemisler. Acaba kapanan kanal odemesi alan oldumu ?

Açıklardan hemen hemen hepsini göndermiş partnerden atılan bi kanalıma ödemesini yapmamış kapalılarda gelmedi.Budamı Freedoma dönüyor yoksa.

Aman uzak durun bu partnerden kapanan kanalı ödemiyor, soyguncu açık olan kanaldan da birsürü kesinti yapıyor.Özellikle anime içeriğe eşleşen atıyor, partnere girince ne hikmetsem eşleşen hiç gelmiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şuraya kanal bağlayacağıma eşe dosta hayrına forumda dağıtırım daha iyi.Partnere girmeden biraz yabancı forumları kurcalayın.Körü körüne herkes giriyor adamlarında bi tarafları kalkıyor. Onun için %50 kesinti diye soyuyorlar. Aylık tahahüt ettiği izlenimi alamasın bak nasıl %80 lere çıkıyor.Neyse çok yazılırda anlayan pek olmaz.

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar Forumda bir kaç kez muhabbeti geçmiş fakat ayrıntılı bir bilgi yok bu partnerli ilgili. Bende biraz araştırma yaptım bi kaç kanal soktum partnere sizleride Bilgilendireyim Dedim Umarım İşinize Yarar..

Partnerin Web Sitesi: We Create Content, Distribution and Monetization Technology for the Future of Media
Apply Kısmından Başvuru Yapılıyor. Apply Now | BentPixels

Partnere Girmek İçin Şartlar;
1 Yıllık Kontrat Yapıyorlar.Girdikten Sonra Bir Yıl Çıkamıyorsunuz.
Yazılı Olarak Günlük 50 izlenim şartı var.
(Fakat boş kanal aldıklarını duydum) ama denemedim hiç.

Kesinti Oranları;

0-9,999k Abonesi Olanlar için % 50
10-19,999k Abonesi Olanlar için %60
20-99,999k Abonesi Olanlar için %70
100k-999,999K Abonesi Olanlar için %80
1 Milyon ve Daha Fazla Abonesi Olanlar için %90

Yani Bizim için Kısaca %50 :)

Açıkcası Çok büyük bir kesinti oranı..

Ödeme Zamanı ve Yöntemi;

Paypal'a Ödeme yapıyorlar.
Ödeme Zamanı Ayın 15'i.

Ocak Ayında Partnere Katılan Birinin İlk ödemesi Mart 15 de Oluyor..

Başvuru Yaptıkdan 20-25 Dk sonra Davetiye Geliyor. Yine akabinde Davetiyeden Yarım saat sonra felan dashboard aktif oluyor ve girebiliyorsunuz. Ayrıntılı ve güzel bir dashboardları var. Hoşuma gitti açıkcası.

Dashboard'dan Bir Görüntü;

Kapanan Kanalları ödüyorlarmı, telif gelince Atıyorlar mı Bilgim yok. Bende daha yeni katıldım. İlerleyen Zamanlarda ki İzlenimlerimi Konu altından Belirtirim.

İYİ FORUMLAR

iyi herşey çok güzelde ben şimdi kaydoldum yenibi mail adresiyle simdi ben buna kanal ekliyecem nasıl ekliyecem yardımcı olursanız cok iyi olur

---------- Spam Engelliyici 09:24 ---------- Önceki Mesaj 09:23 ----------

[MENTION=25336]axipower07[/MENTION] yakalandın :D

Yakanlandın? derken hocam :)

iyi herşey çok güzelde ben şimdi kaydoldum yenibi mail adresiyle simdi ben buna kanal ekliyecem nasıl ekliyecem yardımcı olursanız cok iyi olur

Yakanlandın? derken hocam :)

fb gurubunda paylasmısın bentpixel die. dedim bu kesin benim konuda şuan. direk konuya girdim alta baktm konudasın :)

https://dashboard.bentpixels.com/auth/v2/youtube/authenticate?return_to=/bp/apply
bu linkten kanalını sokucan sonra soru felan cevaplıyosun kanalda en az 1 video olması gerekiyor. ıvır zıvır bi sürü şey var sonra quiz gibi davet geliyo direk

fb gurubunda paylasmısın bentpixel die. dedim bu kesin benim konuda şuan. direk konuya girdim alta baktm konudasın :)

https://dashboard.bentpixels.com/auth/v2/youtube/authenticate?return_to=/bp/apply
bu linkten kanalını sokucan sonra soru felan cevaplıyosun kanalda en az 1 video olması gerekiyor. ıvır zıvır bi sürü şey var sonra quiz gibi davet geliyo direk

yeme şimdi beni :D ref linkini verion buradan sokucan die :D dashboardan bir yerden kendi kanalımı sokucam onu soruyom ben

yeme şimdi beni :D ref linkini verion buradan sokucan die :D dashboardan bir yerden kendi kanalımı sokucam onu soruyom ben

ref linki mi veriyorum ? o kadar düşmedik emin ol. :) .ayrıca bilmiyosan öğren ref linklerinin baslangıcında genelde .com dan sonra içinde ref geçer. neyse bütün yazdıklarımı geri alıyorum ne biliyosan onu yap.

ben çok temiz düşünmüştüm ama, senin facebook da paylastıgını tanıtım amaclı sanmıstım. halbu ki şimdi fark ettim ref linkini paylaşmısın. bana çamur atınca senin foyan cıktı yani . neyse en azından ben yazayım oraya da insanlar bilsin

ref linki mi veriyorum ? o kadar düşmedik emin ol. :) .ayrıca bilmiyosan öğren ref linklerinin baslangıcında genelde .com dan sonra içinde ref geçer. neyse bütün yazdıklarımı geri alıyorum ne biliyosan onu yap.

ben çok temiz düşünmüştüm ama, senin facebook da paylastıgını tanıtım amaclı sanmıstım. halbu ki şimdi fark ettim ref linkini paylaşmısın. bana çamur atınca senin foyan cıktı yani . neyse en azından ben yazayım oraya da insanlar bilsin

bende sıkıntı yok :D ben zaten üst tarafta belirtmişim demi Ref linki die amacın ne?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri