[MENTION=48829]fatihcray[/MENTION] eğer Adsense kesinleştiği de ödeme almayı kabul edersen sana adminlerden guven konusunda referans bulurum çalışırız ...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben sana günluk adsenseden 1000 tl kazandiriyim sadece 150 tlsini bana versen yeterli yani. Ben sana 5 gunde 5000 tl kazandircam .sen bana 750 vercen ama gerisine karismam .kesinlesir kesinlesmez bilemem
Bu forumdan admin haric kimseyle calismicam bilginize arkadaslar admin arkadas bana ulasirsan senle yapariz islemi olur biter sen kazan ben kazanayim olsun bitsin ne konu oldu arkadas herkeze iyi gunler foruma ara ara girip cikicam admin yazarsan donus saglarim
Not yine lafimin ardindayim kazandirdigim paranin %98 kesinlesip hesaba yatmaz ise adminler banlasin beni
Hocam sana dogru gelmeyen konuya ne atliyorsun ben ne yazdim admin arkadaslar calisirim onlarda tamam kardesim islem der isteyen calisir isteyen calismaz bukadar basit zorla gel calismi dedik kimseye
adminlerden onay alırsanız çalışmak isterim hocam sizinle @fatihcray
bu arada adsense ödemelerini beklemem 5. günün sonunda paranın yarısını hesabımda isterim
hocam sana uyarsa anlaşalım 5. gün sabahında hesabındaMerhaba arkadaşlar birlikte para kazanabiliriz.
Adsense hesabınız olması yeterli
Youtube
web
fark etmez
Sizden adsense hesabınızı vs hiç birşey istemiyorum hesaplarınızada zarar vs gelmeyecek
günlük ortalama 100 tl civarı kazandıracagım bu paranın yarısı benim yarısı sizin olacak
o yüzden forumda güvenilir bir arkadaş olması gerekir yani ben hesabı vs görmeyecegim için her şeyi siz göreceginiz için güvenlir bir arkadaş olması gerekir
5 gün çalışırım sadece günlük 100 veyada daha fazlasını kazanırım adsense hesabınıza bu paranın yarısını alırım
bu arada adsense ödemelerini beklemem 5. günün sonunda paranın yarısını hesabımda isterim ilgilnen olursa pm atsın.
admin arkadaşlar hem diğer üyelere güven olması hemde kanıt için birinizle çalışmak isterim adnsense ödemeyi yapınca siz bana yollarsınız.
ARKADAŞLAR ADMİNLERLE ÇALIŞTIKTAN SONRA DİĞER ARKADAŞLARLA İŞ YAPCAGIM OZAMANA KADAR LÜTFEN KONUYA YORUM ATMAYIN SİZDEN RİCAM
Bence arkadaş ya illegal bir iş yapıyor ya da vergiden kaçmak için kendince böyle bir yola başvurmuş.
seni tebrik ediyorum kardeşim hiç kimsenin anlamadıgı olayı anladın müsait bir zamanda senin için 1 gün çalışacagım not aldım kullanıcı adını kazancın tamamı senin olsun
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.