BerberLer Beni AnLamıyor.

bu konudan ben de çok çektim istanbulda bulduydum bitane adam taşınmış bi daha ulaşamadım eskişehirde de kaç aydır bulamadım daha adam gibi yapanını

Antalyada berber çok az kaldı :D sen kuaföre git 50 tane berber bulman bile mucize ... :D

bide bazı berberler var birbirlerinin kestikleri saçı hiç beğenmezler :)

Büyük ihtimal senin kafa tipi sorunlu hiçbir model yakışmıyor demek ki berberlere suç atma boş yere bende bir sıkıntı yok

Hocam uzunken sıkıntı yok seklede giriyor ama ne kadarda olsa toparlatmak gerekiyo gidyiimde bi toparlatıyım diyorum

Kafanın yan tarafı şişkinse yani karşıdan bakınca yuvarlak bi kafa yapın varsa istediğin modeli tutturmak kolay olmuyor. Ben o derdi unuttum, şimdi saçın sağını solunu eşit kesmeyi beceremeyenlerle uğraşıyorum. Yan tarafı 2 numara yap diyorum adam sağ tarafı kaş hizasında sol tarafı göz hizasından alıyor. Ne kadar ispat etmeye çalışsan da doğru kestiklerini iddia ediyorlar bir de. :D

aynen laf anlamıyor berberden içeri girince sen anlatıyorsun ama o aslında hiç dinlemiyor içinden arkadaları şöyle yapıyım yanları böyle yapıyım diye kuruyo kafasından senin dediginin gram önemi yok adamın gözünde :)

bu konudan ben de çok çektim istanbulda bulduydum bitane adam taşınmış bi daha ulaşamadım eskişehirde de kaç aydır bulamadım daha adam gibi yapanını

Gel sarılalım.

bide bazı berberler var birbirlerinin kestikleri saçı hiç beğenmezler :)

Doğru dedin bide o tipler var sanki kendi güzel kesiyo onlarıda gördüm

bikere çok büyük hata yapmışssın bir berberin olcak adama 1-3-5-7 defa traş olcan her seferinde isteidğini söleye söleye en sonunda anlıcak ve ömür bou kurtulcan benım 11 yıldır berberim aynı :D

Benim saçlar uzun (: bende kolay kolay berber beğenmem.Heryerde saç kestirmem kaliteli yerde saç kestiririm.Ama eninde sonunda bir yer vardır elbet sabit gideceğin.

Eğer 50 berber gezip berber bulamıyorsan sıkıntı sende bence.

ben çözümü 50 euro philips bir makina ile çözdüm kendim kesiyorum :D terzi kendi söküğünü dikemezmiş lafıda LAF yani. 10 numara 5 yıldız oluyor :D

makara bu form :)

"şu çamaşırları uçan arkadaşı merak ediyorum"

son durum ne oldu onda :)

Valla dostum aynı durumdan muzdaribim , her berbere gidişimde bi hevesleniyorum bu sefer güzel bir iş çıkar diye gidiyorum ama büyük hüsranla dönüyorum eve , ayrıca saç kesildikten sonra kafayı yıkarken boğuluyorum abi bayanlarda ne güzel arkaya doğru atıyolar kafayı biz öne doğru atıyoruz nefes alamıyorum kafam yıkanırken hele bide burnun tıkalıysa işkence gibi oluyor :D

Yanlar kısa, üst uzun olsun diyorum yapıyor birşeyler. Çok iyi de olmuyor, çok kötü de olmuyor. Biraz da kafa yapısıyla alakalı.

Saçların fazla uzun değilse hep kısa modellerde kestiriyorsan ilk 1 hafta düzene girmesi var saın sonuçta saçın dibi daha dik oluyor saç uzunken kestirince üstleri yatmaya başlıyor.

Is yerinde sesli guĺdüm :D gercektem cok zor durum allahtan kuzenim iyi bir berberde en guzel sekilde ayarliyoruz :D

bir de aramakası vurma de o yüzden gözüne az gözüküyordur

Evet.Aynen baslıktada dedigim gibi berberler beni anlamıyor 21 yasına geldim herseferinde farklı bir berbere gidiyorum.Şimdiye kadar nerden baksam 50den fazla berber gezmişimdir artık gidecek baska berber dükkanı kalmadı yasadıgım yerde,lan acaba bizim burdaki adamlarmı bön dedim Sehir dısına çıkmıştım orda yaptırdım oda aynı.Yokmu şu işi adam akıllı yapan bir insan koca Türkiyede,Yurt dışınamı çıkayım saç kestirmeye.ne yaptıysam ne ettiysen hiçbiri beni anlamıyor. Berber fobisi olmaya basladı berbere gitmeye korkar oldum.

Birara saçımı uzatacak oldum üstlerden az toparla abi diyorum ara makas falan atıyor sonra bi bakmışım saç kalmamış kafamda.
Başka bir berbere gidiyorum usta diyorum yanları al üstler kalsın diyorum apaçiye döndürüyolar.Öyle dolaşmaktansaa vur dayı diyorum 5numaraya.
Neyse saçım uzuyor yine bu sefer yine baska berbere gidiyorum dayı diyorum şu kafama bak sen bişeyler ayarla diyorum.Yine hüsran.
Fotoğraf gösteriyorum olmuyo.
Baska birinin kafasını gösteriyom olmuyo olmuyo
Başka birine gidiyorum Abi çok az kes yani azcık al tamam gözünü seveyim kısatma diyom,tamam sen merak etme diyo bi bakıyom saç 5numara olmuş bide jöle süriyimmi diyo sanki jole sürülcek saç kaldı.

En sonunda bide eline aynayı alıyo aynayı tutupta gösteriyolarya abim nasıl olmuş diye (içimden:yine olmadıbe..hay ben senin traş eden elini *** b*k gibi olmuş)abi aslında böyle dememiştim ama yapcak bişey yok kesmişsin artık diyorum sanki olmamış desem tekrar kaynak yapacak.Tabi berberden sonra bir pişmanlık alıyo,dükkandan çıkıp,kimse görmeden eve gitmeliyim hemen telaşına girip depara kalkarak ara sokaklardan eve gidiyorum.koşarken hayatım gözümün önümden bir film şeridi gibi geçiyor, keske kestirmeseydim diyorum, halbuki berbere gitmeden önce ne güzel saçlarım vardı.

Ne yaptıysam olmadı,ne dediysem kurtarmıyo ne hayallerle gidiyorum. 3numara saçla çıkıyorum berberden.Psikolojim bozuldu,En sonunda bir makina alcam kendi kendimi traş etcem.

Bu adamların dilinden anlıyan yokmu ne demem gerekiyor siz ne diyerek traş oluyorsunuz.Bi akıl verin.

Edit:yazı yı düzelttim.

başlık ve ilk paragrafı okuyarak yazıyorumki aynı sıkıntı bende de var bizi anlamadıklarından değil kendi kafalarında oluşturdukları kalıplaşmış tasarımlarla yola çıkıyorlar ne dersen de yine bildiğini yapıyorsun

nasıl oldu ? diye sorarsa b*k gibi oldu diyemiyor insan :D

50 tane berberi nasıl denedin ya ben 6 yıllık berberimi degiştirince aldatmış gibi hissediyorum.

berberden-yapmasini-bekledigim-ve-yaptigi-467x864.jpg

Bu Sorun hepimizde var hocam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri