Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
profiline tıklarsan ban sebebi yazar muslera daha yeni konu açtı bu konu hakkında.
3 şubatta kalkacak banı
Hocam kalkıp kalkmamasından bahsetmiyorum. Neden banlandı diyorum.![]()
вєякαη Nickli Üyeden Alıntı
Ben derim arkadaş Çünkü Ben Türküm , Benim Türk İnsanıma Kimse hakaret edemez ve forum olarakta ettirmeyiz. !! Kimsenin Türkiyeyi ne şekilde gördüğü umrumda değil ! Bu onlara Lafım o seviyesiz karaktersiz haysiyetsiz, kendi benliğini ve Türklüğünü unutmuş insana! Türkiye ye ve Türk insanına hakaret etmesi gerektiği anlamına gelmez ! Türkiye eleştirilebilir, farklı görüşler olabilir Ama Türkiyeye ve TÜRK VATANDAŞLARIMA HAKARET ETTİRMEM FORUM OLARAKDA HAKARET EDİLMESİNE MÜSADE ETMEYİZ ETTİRMEYİZ ! O KADAR !
[MENTION=1936]Akıncı[/MENTION] Muhtemelen bu sebepten
YTPara.Com - YouTube-Adsense Destek Forumu - Profil bilgileri: вєяк±·
Sağ tarafta tüm bilgiler mevcut.
Yahu niye bu kadar detaya giriyorsun üstad 3 şubatta açılacak işte banı,banlanmayan mı var foruma böyle![]()
Sağ Taraftaki Bilgiler çok yeterli hocam. Teşekkürler.
Banlanan bir arkadaşımın banlanma sebebini öğrenmek istiyorum ne detayı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.