Berkcan Güven Kafayı Yedi

bunları insanlar niye izliyor ki :) yapmacık insanlar.. bi video 2 şey için izlenir, 1- öğrenmek 2- eğlenmek ...

neyseki Stolk var

Beter olsun :)
YouTube bunu çekemiyormuş :D FBI yapmış :D ahaha :D
Bizim çektiklerimizi çekse intihar eder sanırım :D

tavşan dağa küsmüş dagın haberı olmamış

Beter olsun :)
YouTube bunu çekemiyormuş :D FBI yapmış :D ahaha :D
Bizim çektiklerimizi çekse intihar eder sanırım :D

Niye bu kadar kötü kalpli bu forumun üyeleri anlamıyorum. :) Umarım bir gün özgün bir kanalınız olur ve bir günde 10 bin lira kazanacakken Youtube saçmalığı yüzünden kazanamazsınız. O zaman anlarsınız. Sonra biri gelip size beter ol der. :)

Not: Berkcan'ı da sizi de tanımıyorum sadece beddua etmeyi hiç yakıştıramıyorum insanlara.

ahaha ben buna anca gülerim. Bırakın Allah aşkınaya bu aboneye ulaşmış bir insan ve az çokda kazanıyodur bu adam youtubeyi bıraksın bende spamı bırakırım.

Niye bu kadar kötü kalpli bu forumun üyeleri anlamıyorum. :) Umarım bir gün özgün bir kanalınız olur ve bir günde 10 bin lira kazanacakken Youtube saçmalığı yüzünden kazanamazsınız. O zaman anlarsınız. Sonra biri gelip size beter ol der. :)

Not: Berkcan'ı da sizi de tanımıyorum sadece beddua etmeyi hiç yakıştıramıyorum insanlara.

Düşüncelerimiz farklı :) İşini çok güzel yapan çok iyi youtubeder arkadaşlarımız var. Onlara sözümüz olamaz.
Özgün olmaya gerek varmı bunu tadmak için :) Hergün binlerce liramız çöpe gidiyor zaten :)
Benim beter ol dememin sebebi ise küçük çocuklara kötü örnek teşkil edecek her videoya projeye karşı olmam. Yüksek aboneli özgün bir kanaldaki bir video bu şikayeti aldı ise bu youtube saçmalığından çok kendi hatasıdır. İzleyenler neden her videosunu şikayet etmemişte sadece tek bir videoyu hedef almışlar?
Özgünlüğünde sınırı var olmalı... Bundan sonra yiyorsa aynı hatalara devam etsinde görelim :) Her ne kadar videoyu böyle çeksede ders almışır illaki :)

Youtube benim için bitmiştir diyen kişinin kanal resmi :)
vXvaAz.png

Son düzenleme:
Gençlik kendini böyle rezil ediyor başka bir şey değil

Şahsi fikrimi söylüyorum.. Bir çok türk youtuber gördüm basitlikte çığır açmış.. Bu çocuğu vinelerden beridir görüyordum hep göz çarpması.. Daha ilk defa youtube videosunu izledim sizin attığınız ve gerçekten eğlenceli ve başarılı geldi gözüme. Basitlik diye birşey yok sadece dalga geçmiş ve eğlenmiş. Bu kadar kötümser olmayın, daha iyisini yapabiliyorsanız ozaman siz yapın arkadaşlar.

gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
Youtube Çivisi Çıktı İyice... Kız Kanal Açmış Saniyede Binlerce Abone Geliyor...
Sonra Milyon Aboneli Milyon İzlenmeli Kanal Diyoruz...
Gündeme Gelmek İstiyorsan Bas Abone Bas İzlenmeyi 100 Bini Devirdimi Youtube Türkiyede Meşursun...

https://www.youtube.com/watch?v=ekvQMQZi3V4

Videoyu siz mi yaptınız bilmiyorum ama bas aboneyi bas izlenmeyi bot dediğiniz kız zirvedeki türk youtuber enes baturun kız arkadaşı ve sosyal medyada çokca takip edilip ısrarlar üzerine kanal açan biri çok basit ve saçma bir iddaa

gerekli bilgi alındı

Son düzenleme:
bir açıdan mantıklı
siz şuanda bu arkadaşa haksız gibisiden yorumlar atmışsınız.
ama sizin kanallarınız spamdan kapanırken topluluktan kapatılıyor.
Birileri saldırıyor kanala hop kanalınız kapanıyor.
Burdada mevzu aynı adamın kanalına saldırmış birisi botla topluluk ihtarı yemiş sizde olsa kanal kapanır.
Veya aynı videoyu OHA DİYORUM koysa hiç bir şey olmaz arkasında mediakraft var
yani youtube da büyük bir ayrımcılık var

EDİT: Burda hergün konu açıyorlar %100 özgün kanalım kapandı.
Adsensedeydim özgün kanalım kapandı
Yarı özgün kanalım kapandı
acaba neden

bol bol pewdiepie esintili
bkz;
https://www.youtube.com/watch?v=wx9Jv5uxfac

hiç bir yaratıcılığı olmayan tamamen özentili saçma çoğu ergen yt kullanıcı gibi felaket bir Türkçe bozukluğu buna gülen 8-15 yaş arası veletler, ve bu psikolojide olan veletlerin yarın bir gün devlet yönetecek olması.
Eğer Berkcan Güven denen arkadaş bunları okuyorsa tek tavsiyem var,
"özenti değil üretici olmaları"

Şimdi müzik

https://www.youtube.com/watch?v=HEXWRTEbj1I

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri