Beşiktaş - Bursaspor | 15/02/2015 16:00

Penaltı yazan arkadaşlar hangi kafayla yazdılar bilemicem ama izledıklerı ılk futbol macı galiba :D ofsaytı bılıyormusunuz :D

bursasporlular kırmızı kartı konuşmuyolar penaltıyı konuşuyolar :) o kırmızıyı verse maç çoktan kopmuştu

penaltıdır değildir bilemem ama hakkımız olan maçı aldık :D

posizyonu tekrar izledim sizin gibi hakemlerim allah belasını versin !! o kadar...

https://www.facebook.com/video.php?v=873321209415448

yazık yemın edıyorum yazık

gitmiş adamın koluna bakıyorsunuz şu adamın ayaklarına bi bakın sonra konuşun adam dengesini kaybetmiş zaten...

akşam yorumcularda bu posizyona penaltı derse onlarında bin belasını versin... bu nedir ya

---------- Spam Engelliyici 17:36 ---------- Önceki Mesaj 17:35 ----------

ee o zaman faulu bursa kullanıcak ? şener süratle geliyor ve kerim şenerin üstüne kendini atıyor bunuda açıkla çok biliyorsun ya
Top şenerin ayağında mı ? Yada pozisyon üstünlüğü şenerdemi ? yorum yapıyosun önce bi ölç tart sonra buraya yaz . Burda bide hızla koşan futbolcuya yandan veya arkadan yapılan hareket penaltıdır dediğim zaman hızla koşan topçunun pozisyon üstünlüğünde olmasını veya topun kendisinde olması gerektiğinidemi anlatıyım ? Öyle olcaksa tartışmaya gerek yok :)

---------- Spam Engelliyici 18:51 ---------- Önceki Mesaj 18:48 ----------

bu bilgilendirme için teşekkürler şu penaltıyı 3 istanbul takımından hangi birine çalabilirler?bu kadar basit penaltı olurmu gözünüzü seviyim ya gidin az ingiltere,ispanya ligi izleyin
Keşke verseler işte..

Buraya çok şeyler yazılır ama boşuna elimizi yormanın anlamı yok. Bir değil iki değil beş değil on değil, bu ligde maçlar sahada kazanılmıyor işte yapacak bişey yok

Hacı sen simdi faulu kerim mi yaptı diyorsun. Arkadaki oyuncuya faulu de senden duydum. Şener hiziyla gelip kerimi dusuruyor koluyla bi darbesi var senerin.

Sen fernandaonun pozisyonuna ne diyorsun bi soylesene :D

:D :D fernando %100 kırmızı neden çünkü ligde aynı şekilde 3 4 tane daha oldu hepsinide kırmızı çıktı. ama benim fikrim kırmızı değil neden adamı görmüyor vs. ama %100 kırmızı çünkü diyer maçlarda kırmızı çıkmış

onuda orcuna kızdım ondan öyle dedim :D :D adam dengesini kaybedip şenere yükleniyor yani bir ayak boşta kalıyor ee şenerde süratle geliyor o çarpmayla düşüyor. kol hareketine gelicek olursakda futbolcular bunu hep yapar çünkü rakiop oyuncunun eli havada olur yüzüne filan gelmesin diye o biçimde 2 tarafda öyle bir hareket yapmak zorunda kalır

Top şenerin ayağında mı ? Yada pozisyon üstünlüğü şenerdemi ? yorum yapıyosun önce bi ölç tart sonra buraya yaz . Burda bide hızla koşan futbolcuya yandan veya arkadan yapılan hareket penaltıdır dediğim zaman hızla koşan topçunun pozisyon üstünlüğünde olmasını veya topun kendisinde olması gerektiğinidemi anlatıyım ? Öyle olcaksa tartışmaya gerek yok :)

herşey topla veya posizyon üstüğünle mi oluyor güldürme beni :D top ayagında olupda faul yapan oyuncu görmedin heralde sen :D

---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:54 ----------

dipnot bu adam madem vuruyor madem süratli yav arkadaş bu adam nasıl topun üstüne düşüyor :D güldürmeyin beni

hadi süratli adam buna çakıyor omuzu bu adam olduğu gibi düşüyor

:D :D fernando %100 kırmızı neden çünkü ligde aynı şekilde 3 4 tane daha oldu hepsinide kırmızı çıktı. ama benim fikrim kırmızı değil neden adamı görmüyor vs. ama %100 kırmızı çünkü diyer maçlarda kırmızı çıkmış

onuda orcuna kızdım ondan öyle dedim :D :D adam dengesini kaybedip şenere yükleniyor yani bir ayak boşta kalıyor ee şenerde süratle geliyor o çarpmayla düşüyor. kol hareketine gelicek olursakda futbolcular bunu hep yapar çünkü rakiop oyuncunun eli havada olur yüzüne filan gelmesin diye o biçimde 2 tarafda öyle bir hareket yapmak zorunda kalır

herşey topla veya posizyon üstüğünle mi oluyor güldürme beni :D top ayagında olupda faul yapan oyuncu görmedin heralde sen :D

---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:54 ----------

dipnot bu adam madem vuruyor madem süratli yav arkadaş bu adam nasıl topun üstüne düşüyor :D güldürmeyin beni
Neyse hocam ben odaklandıkça sen dağıtıyosun konuyu :) sonuçta iyi olan kazandı ve lideriz :D adamlar sabaha kadar tartışıyo tv de sonuca bağlayamıyo bizde burda sabaha kadar tartışsak anlaşamıycaz :)
Biz yt de kazanalımda varsın ligde kim isterae kazansın kaybetsin :D

Arkadaşlar penaltı pozisyonu tartışmalı verilsede olur verilmesede olur o biçim bi penaltı

neyse beyler birbirimizi kırmaya gerek yok maç bitti bjk yendi maçın hakkıda beşiktaşındır biz gerçekten oynayamadık dediklerimin arkasındayım.

bjk çok hakkı yendi hakemlerden bugunde bizim yendi benim için bu maçlar olucak olmaya devam edicek yapıcak birşey yok. he tartışılır ama kalp kırmadan moral bozmadan önemli olan bunu yapmak :)

benım için yine süper ligin en iyi topunu biz oynuyoruz bjk de iyi oynuyor ama bizim kadar değil :P nedeni kendi sahalarının olmamasıdır ve sakatlıklardır yani şans yok adamlarda o yüzden düzgün bir seri ve düzen oturtamadılar.

önemli olan budur...

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] sener omuz cakiyor demedik ki kerim uzaga dussun . Dirsegiyle dusuruyor kerimi :D

Neyse herkese iyi akşamlar iyi olan kazandı :D

[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] sener omuz cakiyor demedik ki kerim uzaga dussun . Dirsegiyle dusuruyor kerimi :D

Neyse herkese iyi akşamlar iyi olan kazandı :D

:D :D akşam stadyumdan net bir şekilde izleyelim tekrar konuşalım :D bence kerim şenerin üstüne düşüyor ee şenerde sağlam üstüne düşmesiyle şenerin çakması bir oluyor :D

Söz konusu beşiktaş ise verilen penaltıda tekmenin sesinin tribünden duyulması gerekir aksi durumda penaltı haksızdır, zira bu pozisyonda gole giden oyuncuyu arkadan itip dengesini bozmak penaltı olur mu hiç...

Fener ve Gs maçlarında olan penaltılardan daha ağır bir penaltı. Sizler penaltı diyosanız Burak gibi futbolcuların kendini yere atmalarına falan, biz buna hayli hayli penaltı deriz.. Alnımızın akıyla kazandık onun bunun lafı boş burada şuan.. Lider geliyor aklınızı devşirin..

Sağlam ... neyse. :D

Niye bukadar atarlandınızki anlamadım ben sadece penaltı değil dedim ve değil zaten . Lider geliyorsa hoşgelsın çekişme olur en azından ligde diğer takımlar varmı yokmu belli değil.Hersene şampiyon tribine girip sonradan bu lig için fazla şerefliyiz diyosunuz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri