Beşiktaş - Bursaspor [Günün maçı]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki penaltıda doğru karar.

yanlış görmediysem penaltı değil sanki. Pozisyon dışarıda gibi. Tekrar bakmak lazım.

Hocam ayağa olan müdahale temiz gibi, içerdeyken kollarını kullanarak düşürdü ona çaldı penaltıyı.

Edit:Hocam tekrar baktımda dediğiniz gibi , ayaklar dışardayken kollarını kullanmış penaltı değil pozisyon.

Son düzenleme:
Bülent Yıldırım 2-0 Bursaspor

haykırdım :D :D :D

tumblr_inline_nm7049XvIy1qmhz76.gif

Yalnız beşiktaş son 3-4 maçtır oynadığı iyi futboldan uzaklaşıyor

Pek çözemedim seni ergen. Anlatmak istediğin neydi acaba?

ergen he en son 3 ay neden banlandın acaba kim ergen tartışmayalım.

maç 0-0 ken çıldıran kimdi :D :D :D :D :D :D yine 1 puan alacagız diye ağladınız

Harun denen karaktersiz olayı abartı bu kadar basit.. Şuan zafımız var sinirliyiz adamlar resmen bunun üzerine oynuyor. Bursa bu kadar kaypak bir takım işte.. Daha bir şey demicem arkadaşlar..

çıldırdık ondan futbolculara kulube böyle hakaretler ettik. efendi bjk...

Yalnız beşiktaş son 3-4 maçtır oynadığı iyi futboldan uzaklaşıyor

Bunu bende bir Beşiktaşlı olarak zaten söylüyorum.. Her Beşiktaşlı söyüyor.. Ama sıkıntılı süreç düzeleceğiz.. ;)
[MENTION=11858]bayburt16[/MENTION] report edip banlatabilirsin beni sıkıntı yok. Sen mutlu yeter kardeşim. :)

Son düzenleme:
Ve tabii ki Marcelo sarı :D :D Her hafta her hafta :)

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] tekrarını ilzledim ligtv den pozisyonu dışarıda gördüm hareketi. Ama yazıcağımı söyledim. Ben Beşiktaşlı olduğum için rengarenk takımlar gibi yalan söyleyemem. Pozisyon penaltı değil. Yanılmışım. Dışarda yapılmış hareket.

Ama bu renkliler tarafından penaltı diye sevinilip, söylenmeyen gerçekler yanında hiç bir şey kalır.. Biz söyleriz siz söylemezsiniz gerçekleri!!! NOKTA!

@GriAy tekrarını ilzledim ligtv den pozisyonu dışarıda gördüm hareketi. Ama yazıcağımı söyledim. Ben Beşiktaşlı olduğum için rengarenk takımlar gibi yalan söyleyemem. Pozisyon penaltı değil. Yanılmışım. Dışarda yapılmış hareket.

Ama bu renkliler tarafından penaltı diye sevinilip, söylenmeyen gerçekler yanında hiç bir şey kalır.. Biz söyleriz siz söylemezsiniz gerçekleri!!! NOKTA!

Ben Beşiktaşlı olduğum için rengarenk takımlar gibi yalan söyleyemem.
Sizin için bütün takımlar yalancı o zaman ?

İzlemeyin abi filmin sonu belli ben haftalardır yazıyorum tiyatro oynanıyor. 6 penaltı :D

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş, 13 maçta 9 penaltı atışı kullandı. Bunu sebebi topa çok sahip olup, ceza sahası içinde fazla pozisyona girme midir bilmiyorum. İzlemedim tüm maçlarını. Bursa bugün topu tamamen bjkye bıraktı. bi ara topa sahip olmaz 75-25 diye yazıyodu. Mağlubiyeti haketti bursa.

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] tekrarını ilzledim ligtv den pozisyonu dışarıda gördüm hareketi. Ama yazıcağımı söyledim. Ben Beşiktaşlı olduğum için rengarenk takımlar gibi yalan söyleyemem. Pozisyon penaltı değil. Yanılmışım. Dışarda yapılmış hareket.

Hocam ben galatasaraylıyım dışardan takip ediyorum burayı ama saçmalıyorsunuz artık :D tamam gerçekleri söylediğinize göre ilk penaltıyı iptal edelim marceloyada kırmızı verdik mi son dk lardada bursa iyi oynuyodu bir gol daha atardı maçı bursaya verelim ee gerçekleri söylediniz sonuçta :D
şaka maka bu konuşmalarla saçma yerlere varılır ne demek renki takımlar yalancı beşiktaşlılar dürüst :D böyle bişey mi var ya :D

bu kadar fanatiklik boş kardeşim boş , kusura bakma ama neyi savunuyorsun bu kadar , kimi savunuyorsun , anan mı baban mı ? ne kadar eminsin ?

Hocam ben galatasaraylıyım dışardan takip ediyorum burayı ama saçmalıyorsunuz artık :D tamam gerçekleri söylediğinize göre ilk penaltıyı iptal edelim marceloyada kırmızı verdik mi son dk lardada bursa iyi oynuyodu bir gol daha atardı maçı bursaya verelim ee gerçekleri söylediniz sonuçta :D
şaka maka bu konuşmalarla saçma yerlere varılır ne demek renki takımlar yalancı beşiktaşlılar dürüst :D böyle bişey mi var ya :D

Güzel kardeşim asıl saçmalayan sensin diyim başta.. :) O zaman niye penaltı olmadan attığınız golleri söyleyemiyorsunuz? Buyur burdan yak şimdi.. Ben sadece aradaki farka değindim.. Siz gerçekleri söylemeden sevinebilen bir taraftarsınız biz öyle değiliz..

Yav herşeyi geçtimde siz rengarenk takımlar bursacığıma medet ummaya başladınız yav bizi yakalamak için.. ?

Son düzenleme:
vodafone arenada 13 maçta 9 penaltı verilmiş :D:D şerefspora saygılar

Güzel kardeşim asıl saçmalayan sensin diyim başta.. :) O zaman niye penaltı olmadan attığınız golleri söyleyemiyorsunuz? Buyur burdan yak şimdi.. Ben sadece aradaki farka değindim.. Siz gerçekleri söylemeden sevinebilen bir taraftarsınız biz öyle değiliz..

Niye ben Galatasaraylıyım ama haksız maç kazandıysak bunu söylüyorum napcaz şimdi :D yapma hocam böyle bişey mi var ne demek beşiktaşlılar dürüst diğerleri yalancı... neyse maçın stresi var heralde üstünde

Son düzenleme:
daha dün 6 yiyenler çıktı ortaya ne oldu 2 penaltıdan yendiniz diyemi sesiniz çıkıyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri