Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
10 sene bir çoşar beşiktaş çocukluğumdan beri hatırladığım bu o yüzden beşiktaşlı olan bu tarihi anları kaçırmasın. 1-2 sene daha ilerler sonra yine 10 sene çekilirsiniz kabuğunuza.
biliyorum sinir edici bir yorum ama inanın objektif.
edit: 10 değil bikere diyecek olmasın diye 6.5, 7 diyelim hadi![]()
öyle kabuğa çekilme bi durum olmaz çok şükür başkanımız güzel projelere imza atıyor gs,fb sponsor bulamazken milyon dolarlık sponsorlar buluyoruz
Gsnin borcu zaten tavan yapmış iflasın eşiğinde fb desen başında aziz var herşeye karışıyor Beşiktaş genç oyuncularıyla gelecek senelere damga vuracak stadsız bunu yapıyorsak stadlı düşünün birde
öyle kabuğa çekilme bi durum olmaz çok şükür başkanımız güzel projelere imza atıyor gs,fb sponsor bulamazken milyon dolarlık sponsorlar buluyoruz
Gsnin borcu zaten tavan yapmış iflasın eşiğinde fb desen başında aziz var herşeye karışıyor Beşiktaş genç oyuncularıyla gelecek senelere damga vuracak stadsız bunu yapıyorsak stadlı düşünün birde
inönü stadıda zamanının en iyi stadıydı. yani stadla vs olacak iş değil. ben hatırladığım kadarıyla bir istatistik söyledim kendimce sadece. olur olmaz ama bu zamana kadar olan bu değişecek gibide görmüyorum pek.
Bizim takımların avrupada başarılı olmaları için önce kafa yapısının değişmesi lazım ama oda imkansız gibi bişey.Yada arapların satın alması gerekiyo![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.