Beşiktaş - Club Brugge | 19.03.2015

70 bin seyircinin önünde bu turu geçeceğiz Allahın izniyle.

2-1 Beşiktaş Alacak Allahın izniyle...

Bruj her türlü gol atar.
Bjk'nin yediğinden fazla atması lazım.

Kolay maç değil.

Umarım dembaba açılır artık o sezon başındaki arsenal maçındaki gibi oynamaya başlar :D

10 sene bir çoşar beşiktaş çocukluğumdan beri hatırladığım bu o yüzden beşiktaşlı olan bu tarihi anları kaçırmasın. 1-2 sene daha ilerler sonra yine 10 sene çekilirsiniz kabuğunuza.

biliyorum sinir edici bir yorum ama inanın objektif.

edit: 10 değil bikere diyecek olmasın diye 6.5, 7 diyelim hadi :D

İlk maç 1-0 iken 2-1 yenileceğini söylemiştim.
Bu maç 2-1 yenecekler maç uzatmaya gidecek tahminim. Uzatmalarda BJK alır.

Bir Galatasaraylı olarak heyecanla bekliyorum.
Umarım 4-1 gibi bir skorla biter :)

10 sene bir çoşar beşiktaş çocukluğumdan beri hatırladığım bu o yüzden beşiktaşlı olan bu tarihi anları kaçırmasın. 1-2 sene daha ilerler sonra yine 10 sene çekilirsiniz kabuğunuza.

biliyorum sinir edici bir yorum ama inanın objektif.

edit: 10 değil bikere diyecek olmasın diye 6.5, 7 diyelim hadi :D

öyle kabuğa çekilme bi durum olmaz çok şükür başkanımız güzel projelere imza atıyor gs,fb sponsor bulamazken milyon dolarlık sponsorlar buluyoruz
Gsnin borcu zaten tavan yapmış iflasın eşiğinde fb desen başında aziz var herşeye karışıyor Beşiktaş genç oyuncularıyla gelecek senelere damga vuracak stadsız bunu yapıyorsak stadlı düşünün birde

Eleniceğimize dair kötü bi his var içimde. Hem de 1-4 gibi farklı bi skor bekliyorum. Kırmızı da olacak maçta.

Umarım yanılırım.

öyle kabuğa çekilme bi durum olmaz çok şükür başkanımız güzel projelere imza atıyor gs,fb sponsor bulamazken milyon dolarlık sponsorlar buluyoruz
Gsnin borcu zaten tavan yapmış iflasın eşiğinde fb desen başında aziz var herşeye karışıyor Beşiktaş genç oyuncularıyla gelecek senelere damga vuracak stadsız bunu yapıyorsak stadlı düşünün birde

fenerbahçeliyim ama bu yönetimden sıkıldım gerçekten.Saltanat kurmuş sanki.
İnşallah beşiktaş şampiyon olur cok istiyorum yeterki bunlar gitsin.

Paypal ödemesi gelseydi basacaktım beşiktaş ml'ye ama gelmedi:)

inönü stadıda zamanının en iyi stadıydı. yani stadla vs olacak iş değil. ben hatırladığım kadarıyla bir istatistik söyledim kendimce sadece. olur olmaz ama bu zamana kadar olan bu değişecek gibide görmüyorum pek.

inönü stadıda zamanının en iyi stadıydı. yani stadla vs olacak iş değil. ben hatırladığım kadarıyla bir istatistik söyledim kendimce sadece. olur olmaz ama bu zamana kadar olan bu değişecek gibide görmüyorum pek.

Bizim takımların avrupada başarılı olmaları için önce kafa yapısının değişmesi lazım ama oda imkansız gibi bişey.Yada arapların satın alması gerekiyo :D

Umarım beşiktaş kazanır.Bir galatasaraylı olarak canı gönülden istiyorum beşiktaşın kazanmasını..

Bizim takımların avrupada başarılı olmaları için önce kafa yapısının değişmesi lazım ama oda imkansız gibi bişey.Yada arapların satın alması gerekiyo :D

ben galatasaraydan bile soğudum o derece. fm falan oynarsam galatasarayı almak bile istemiyorum ama gs liyiz izliyoruz maçlarını falan ama zerre zevk alıyosam ne oliyim :) . olay zevk değil sadece klüp içi klüp dışı taraftarı vs soğuttu diğer takımlara zati bi sempatim yok ama izliyoruz hala işte alışkanlık.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri