Beşiktaş - Club Brugge | 19.03.2015

Tecrübesiz oyuncularla ve yıldız oyuncusuz buraya kadar gelmesi bile iyi.Defans hattına tecrübeli stoper almassan böyle basit basit goller yersin.Kaleci de yabancı olması şart.Türk kalecilerde konsantre sorunu var.

olcay tırt gökhan kendini messi veya ronaldo felan sanıyor bu adamlarla nasıl ligde ilerliyorlar ilginç gerçekden

1-1 den sonraki BJK psikolojisini, taraftarın ölüm sessizliğini hiç anlamadım.

1 gol atsalar uzayacaktı maç, gol yeyince neden tüm umutlar tükendi herkeste ?

Daha 30 dk vardı 1 gol atılırdı

Liverpool maçının penaltılarında elense daha akılda kalıcı bir başarı olurdu belkide.. Buraya kadar çok güzel top oynayıp şu maçta neredeyse pozisyon bulamaması hoş bir final olmadı Beşiktaşın.. Yinede gelinen nokta güzel, tekrar tekrar tebrik etmek lazım. Seneye nice sevinçler yaşamak dileğiyle

bunlar böyle gs de aynı şekilde :D bi bursaspor kadar olamadılar :D

Bursaspor, UEFA Avrupa Ligi play off'unda 3-1 kazandığı maçın rövanşında Twente'ye 4-1 yenilerek kupaya veda etti.

ne fark eder biz avrupa da 4 de yedik yine kalecimizi yuhlamadık.

twente güçlü bir rakip bu kesin önemli olan 3-1 yenmemiz. ve sonuca gelicek olursak uzatmalar da 4-1 oldu bu da gayet normal

Doğru tespit ben spiker söyleyene kadar 1 gol maçı uzatmayacak heralde diye düşündüm maçı uzatmak bu kadar kötü müydü ? liverpolu penaltılarda elediler birde.

Bu arada cenke o kadar güvenmişsin liverpool maçlarında da güzel oynamış şu maçta tolgayı oynatmanın mantığı nedir yok efendim tolga gelmiş çok iyi hissediyorum demişte sen hoca değil misin efendi oynatsana cenki yine adam zaten kendine güvenli belki maçı vermeyecektin o zaman 1 ay oynamamış adamı böyle bir maçta 11 de başlatmakta nedir ?

birisi de cıkıp ülke puanından bahsetmıyor arkadaş!!!
Özellikle bu sene için tebrik ya da takdir bi yana, dua edin şu takıma;)

arkadaşlar demba ba gerçekten çok kötüydü.Gökhan töre sürekli bireysel oynadı çünkü bir iki maç iyi oynaynca bizim millet çok pohpohladı.Onun dışında veli tek başına ortasahayı sırtlayabilcek bir adam değil.Stoperde mutlaka tecrübeli bir abi vasıfları olan futbolcu olması şart.gökhan töreni olmadığı kanat hiç çalışmadı oradaki adam kimdi ne yaptı anlamadım.

Onun dşında Club takımı harika alan savunması yaptı.Alan savunması yaparak beşiktaş ın pozisyon bulmasını engelledi.Alan savunmasına karşı alınacak en güzel önlem yerden isabetli paslar ve forvetler sürekli dinamik olmasıdır.başka türlü aşamassın.Ama demba ba hem çakılı oynuyor hme de inanılmaz ağır kalıyordu.İşte bu yüzden beşiktaş pozisyon üretecek alan bulamadı.Club kulübüde saldırı olarak hızlı ataklar yapıp hızlı geri dönüşlyapıyordu.İleri hızlı ve perdeleme yapabilen bir futbolcu koydular.Nitekim de başarılı oldular.Bizzat futbolcu olduğum için maçı izlerken çok iyi analizler yapabiliyorum çünkü aynışeyleri kendimde yaşıyorum rakiplere karşı:)Şuraya 10 sayfa yazabilirim belki:) neyse devam etmim:)

birisi de cıkıp ülke puanından bahsetmıyor arkadaş!!!
Özellikle bu sene için tebrik ya da takdir bi yana, dua edin şu takıma;)

Yapmayın şöyle şeyler işte, zorla antipati besletmeyin şu takıma. Tebrik edilmese çıkıp bir tebrik etmiyor olur insanlar, tebrik etse ne tebriği dua edin olur. Ne diye dua edeceğiz arkadaş, sanki her sene çıkıp Galatasaray'dan, Fenerbahçe'den Allah razı olsun, bu sene de bir tarafımızı kurtardılar diyorsunuz.

Bu hesaplara gireceksek Galatasaray'ın 2 sene önce şampiyonlar ligi çeyrek finali, geçen sene yine şampiyonlar ligi gruplarından çıkması, Fenerbahçenin Avrupa ligi yarı finali başarılarının meyvesidir derim bu puanlar için.. Sonuçta Türkiye kupasında Bucaya elenmiş, sezon sonunda liderin 12 puan gerisinde kalmış genel anlamda başarısız bir sezon sonunda avrupada top oynamış bir Beşiktaş'tan bahsediyoruz. Böyle söyleyince ben kötü olurum ama. Şu başarının arkasından diğer takımlara saydırma saçmalığından kurtulun artık.

Yapmayın şöyle şeyler işte, zorla antipati besletmeyin şu takıma. Tebrik edilmese çıkıp bir tebrik etmiyor olur insanlar, tebrik etse ne tebriği dua edin olur. Ne diye dua edeceğiz arkadaş, sanki her sene çıkıp Galatasaray'dan, Fenerbahçe'den Allah razı olsun, bu sene de bir tarafımızı kurtardılar diyorsunuz.

Bu hesaplara gireceksek Galatasaray'ın 2 sene önce şampiyonlar ligi çeyrek finali, geçen sene yine şampiyonlar ligi gruplarından çıkması, Fenerbahçenin Avrupa ligi yarı finali başarılarının meyvesidir derim bu puanlar için.. Sonuçta Türkiye kupasında Bucaya elenmiş, sezon sonunda liderin 12 puan gerisinde kalmış genel anlamda başarısız bir sezon sonunda avrupada top oynamış bir Beşiktaş'tan bahsediyoruz. Böyle söyleyince ben kötü olurum ama. Şu başarının arkasından diğer takımlara saydırma saçmalığından kurtulun artık.

"Özellikle bu sene için" cumlesının altını çiziyorum!!2li polemiklere girmek veyahut tartısma ortamı yaratmak kımseye fayda saglamayacaktır.
bahsettiğin takımlardan Fb nin bu sene nerde oldugu ya da Gs nin aldığı sonuçlar da ortada.Ülke puanı açısından Yunanıstanın altında kalmadıysak
bu;bu seneki Beşiktaş klubunun basarısından kaynaklıdır. geçmişte şu oldu bu bunu yaptı su sunu yaptı, yapamadı dıye söze girecek olursak sayfalarca sey yazılır
muhabbet uzar gider,kimseye de fayda saglamaz.
ayrıyetten bi cümleden "diğer takımlara saydırma saçmalığı"fikrini çıkarabildiğin için seni de tebrık edıyorum.:)

club brugge dnipro ile eşleşmiş , daha da çok üzdü elenmek

Valla bu senesi geçen senesi yok bu muhabbetin hocam, yine de haklısın tartışma ortamına dönmesin alıntılamadım o yüzden. Kolay gelsin

club brugge dnipro ile eşleşmiş , daha da çok üzdü elenmek

Haketmeden hiç bi maç kazanılmaz brugge köy takımı dediler forumda dün gördük kim köy takımı hep rakibi küçümseyelim zaten biz çok iyiz kim yenebilir ki bizi.

Avrupa arenasına çıkıyorsanız profesyonel oynamak zorundasınız arkadaş..Defans yeri geldi amatörce oynadı kaleci de dahil..Ben fenerliyim ve gönül ister ki avrupa maçlarında fenerin,gsnin,bjknin ve diğerlerinin maçlarına herkes gitsin..Elin ecnebisine topu zehir etsin, topu ayağına aldığında bassın ıslığı..Fakat takımlarımız da sağolsunlar dışarıda süt dökmüş kedi gibi amatörce gol yemeler filan yazık oluyor o taraftara sonra..Avrupa maçı hata affetmez..Sağlam ve kontrollü profesyonelce oynayacaksın..yoksa bir gol atıp üstüne goller yiyorsanız kusura bakılmasın çıkmasın bi üst tura, çünkü bi üst turda sizi şamar oğlanına çevirirler fark atıp rezil ederler..Velhasıl kelam önce Bence takımlarımız profesyonel futbolcularla bu işi yapacaklar, sonra taraftarı beklicekler. Taraftar üstüne düşeni yapar fakat iş gene futbolcuda, kafada, profesyonellikte bitiyor. Yoksa biz daha çok bekleriz avrupa kupası..turu..

Maçı izlemedim eğer yanlışım varsa düzeltin arkadaşlar ama duyduğum kadarıyla Tolga'ya küfredilmiş . Hatarılarından dolayı Tolga gibi bir insanın bile ölmüş anasına küfür edilebiliyorsa ben o takımın elendiğine üzülmem açıkcası. İsterse bariz bir hatayla 90+10 da gol yesin. Tolga'nın karakterini insanlığını ve karakterini her birimiz biliyoruz . O gün o stadda bulunan Beşiktaş taraftarı turu takıma adına hak etmemiştir ve bir utanca imza atmıştır bence . Yazıklar olsun.

Haketmeden hiç bi maç kazanılmaz brugge köy takımı dediler forumda dün gördük kim köy takımı hep rakibi küçümseyelim zaten biz çok iyiz kim yenebilir ki bizi.

Brugge köy takımı falan değildi tabiki de , avrupa'da yenilmemiş kendi liginde 1.ci olan takımı nasıl küçük görülür.
Sadece BJK değil , bizim türk takımlarının hepsinde var bu.Önceki mesajımda da söyledim gereken profesyonellik ve ciddiyetlilik Türk takımlarımızda yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri