Beşiktaş - Club Brugge | 19.03.2015

Tolga'ya yükleniyoruz da , annesi vefat ettiğinde fedakarlık gösterip maça çıkacak kadar da fedakar bir kişiden bahsediyoruz her ne kadar yaptığı hata büyük olsa da tek hatayı ona bağlamak yanlış olur. 1-1 olduktan sonra seyircinin de son derece saçma davranışı oldu.
1-1 olmuş maç takım psikolojik olarak çökmüş üstüne taraftar baskısı da gelince iyice işler çığrından çıktı. 1-2 olduktan sonra zaten hiçbir önemi kalmadı değerlendirmeye bile değmez. Geçmiş olsun diyelim beşiktaşlı arkadaşlara.Yeni stadınız ile birlikte inşallah herşey daha iyi olur.

Son düzenleme:
tolga git bu takımdan :(

---------- Spam Engelliyici 00:09 ---------- Önceki Mesaj 00:08 ----------

Tolga'ya yükleniyoruz da , annesi vefat ettiğinde fedakarlık gösterip maça çıkacak kadar da fedakar bir kişiden bahsediyoruz her ne kadar yaptığı hata büyük olsa da tek hatayı ona bağlamak yanlış olur. 1-1 olduktan sonra seyircinin de son derece saçma davranışı oldu.
1-1 olmuş maç takım psikolojik olarak çökmüş üstüne taraftar baskısı da gelince iyice işler çığrından çıktı. 1-2 olduktan sonra zaten hiçbir önemi kalmadı değerlendirmeye bile değmez. Geçmiş olsun diyelim beşiktaşlı arkadaşlara.Yeni stadınız ile birlikte inşallah herşey daha iyi olur.

sahada karakter oynamıyor yetenek oynuyor pektemekte kafasını gözünü yarıyor diye sözleşme uzattık herşey vefa değildir

Tipik türk takımı rakibi küçümsersen olucağı bu bizde anderlecti küçümsedik elde ne kaldı 0.

arkadaş bu Ülkenin takımları avrupada neden iyi Değil ya bu nedir arkadaş. Bir avrupa kupamız var Bu ülkede onunda üzerinden 14 yıl geçmiş yeter artık ya

adam zaten yeni sakatlıktan çıkmış abi cenk gibi kalecin varken neden tolgayı oynatırsın bu uefa deneme tahtasıda bizmi bilmiyoruz.

necip'in stoper oynatılması, tolga'nın saçmalıkları, pektemek saç baş yoldurması..

Fenerbahçeliyim ben deli oldum beşiktaşlılara allah sabır versin diyorum

herşey tolga denen salağın mal mal hareketler yapmasıyla başladı. kalede cenk olsaydı böyle olmazdı.

yazık oldu Beşiktaşın en büyük problemi gene tekerrür etti skoru koruyamamak oysaki iki maçta da öne geçmişti

Necip beşiktaşın çocuğu, tolga adam gibi adam, olcay çok koşuyor, pektemek çok fedakar...

Beşiktaş yardımlaşma ve dayanışma vakfı zaten bu tarz embesiller olduğu sürece takım eşiği atlayamaz, ama bu taraftar sebep oluyor bunlara...

Aferin böyle beşiktaşlılığınızı gösterin yenildik geçmiş olsun önümüzde ki maçlara bakalım diyeceğinize bütün hatayı tolgaya yükleyin tekrar ediyorum bu takıma stoper lazım tamam opara ve tolgay transferleri 10 numara transferlerdi fakat artık bütün bütçeyi stoper'e harcamak gerek.

valla tolga ya gelene kadar kimler var.olcay şahan ı görmedim bile.gökhan töre yi resmen ezdiler.pektemek li forvetten de hayır gelmeyeceği belliydi,demba ba nın alanını daraltmaktan başka işe yaramadı...

tolga git bu takımdan :(

---------- Spam Engelliyici 00:09 ---------- Önceki Mesaj 00:08 ----------

sahada karakter oynamıyor yetenek oynuyor pektemekte kafasını gözünü yarıyor diye sözleşme uzattık herşey vefa değildir

Hocam benim tolgayı savunmak gibi amacım yok.Tek kişiye bağlamak anlamsız geliyor 1-1'den sonra şansın halen devam ediyorken taraftar'dan bilic'e herkes hata yaptı.

Mustafa Pektemek 5-1lik mactada odun gibiydi bu mactada kaleye giden topu kesti sonra bos kaleye atamadı..!!

ALLAH aşkına bana biri şunu açıklasın!
CENK GÖNEN YERİNE TOLGAYI NEDEN OYNATIYORSUN SEN YA!!!!

cenk gibi formda bir kalecin varken neden tolga de ısrar edersin ki anlamak valla zor ya :(

Maçtan önce yediğinden fazlasını atması lazım demiştim.
Haddinden fazla gol yedi, yediğinden fazlasını atamadı.

Bu kadar basit, maçın analizini vs yapmaya gerek yok BJK'nin pozisyonu yok daha ne analizi ne kritiği.

2. golde olcay ofsayt diye hakeme bakıyor, hakeme bakacağı yerde rakibe müdahale etmek için koşsaydı belki o pozisyon gol olmayacaktı. Basit gibi görünebilir ama ölümcül hatadır bu!

Yeminle sinir hastası eder bunlar adamı necip ersan Franco olcay ancak yedek olur, tolga pektemek gibi embesillerin lisansı iptal edilmeli

Bir Fenerbahçeli olarak izlenimlerim. Herhangi bir şekilde tartışma, vs girmeyeceğim. Sadece gözlemlerim. Doğru yada yanlış.

Öncelikle rakip dersine çok güzel çalışmış.

Mustafa Pektemek, maalesefki o üzerindeki ölü toprağı atamamış, bu şekilde sezon sonuna kadar devam edeceği kanaatindeyim.
Gökhan Töre, çok sıkı bir markaj altındaydı, top geldiğinde 2 kişi prese geliyor, sağ tarafta devam etmesi bir yanlıştı, kanatını değiştirse farkı bir Gökhan izleyebilirdir. Ancak Oparenin ataklarında hiç top atmadı neredeyse, çoğunda geri döndü Opare.

Veli, bugün neredeyse rakibe çalıştı, doğru düzgün ne top tuttu, ne top attı, atılan topları da çoğunlukla kaptırdı. Necip, çok gereksiz yerlerde gereksiz hatalarla rakibe güven ve cesaret verdi. Buda rakibin daha baskılı oynamasına neden oldu.

Arkadaşlar Demba Ba, arkasında bir adam olmadığı sürece bu şekilde devam eder. Demba Ba beslenerek en üst seviyeye ulaşabilir. Markajlardan çıkmak alan açmaktan başka hiçbirşey yapmadı. Ne arkadan düzgün top geldi nede, düzgün bir tehlikeli atak sağlayabildi.

Tolga'ya gelince, bugün beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Evet mükemmel formda Cenk varken neden Tolga sorusunu herkes soruyor. Bende soruyorum, cevap bulamıyorum. Gününde değildi diyeceğim ama böyle önemli bir maçta formayı almış olması açıkçası sorumluluk ister. Maç içinde bariz hataları golün geleceğinin habercisiydi.

Olcay, bugün gezindi Veli ile beraber alan turu atmaktan başka hiç bir şey yapmadılar.
Motta, bugün basklı, etkili alanındaki adamı yoran bir yapıdaydı. Genç arkadaşımız Tolgay bugün Mottayı iyi kaçırdı iyi besledi.

Burada Beşiktaş takımını kötülemek değil ama gerçekler bunlar. Bu takım sonuç olarak ligte şuan bu durumdaysa bu adamlar sayesindedir. Atibanın durumunu bilmiyorum ama velinin yerinde çok iyi işler yapardı. İyileşti mi formsuz mu takip edemedim. Ancak 21 maça çıkan bir adam ve %90 pas istatistiği ile oynayan bu adam eğer iyileşmiş ve oynamamışsa yazık olmuş. Beşiktaş orta sahasını ve arka tarafı toparlardı.

Herşeyin hayırlısı diyerek Beşiktaşa lig hayatında başarılar dilerim.

Hafta sonu oynanacak olan derbide, bizim mübarek antrenör ilk 11 de meireles ve alperi koyup, diego ve sowu keserse, avantajlı oluruz. Ancak bildiğini okur, Gençlerbirliği maşı ile çıkarsa. Maçın sonucu berabere olur.

Hadi selametle

Bence Hutchinson Beşiktaş'ın bel kemiği Demba Ba ve Gökan Töre kadar önemli bir oyunuc, O'nun yokluğu her iki maçta da çok belli oldu

Boş boş konuşmayın ya Cenk dün ki antremana katılmadı sakat zorunlulukdan da Tolga oynadı bu kadar basit işte.

YEEETEEEER YILDIRIM DEMİRÖREN S:DAS:dasDa :D :D :D sağlık olsun yaa napalım seneye bi daha denerz şansımızı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri