Bir Fenerbahçeli olarak izlenimlerim. Herhangi bir şekilde tartışma, vs girmeyeceğim. Sadece gözlemlerim. Doğru yada yanlış.
Öncelikle rakip dersine çok güzel çalışmış.
Mustafa Pektemek, maalesefki o üzerindeki ölü toprağı atamamış, bu şekilde sezon sonuna kadar devam edeceği kanaatindeyim.
Gökhan Töre, çok sıkı bir markaj altındaydı, top geldiğinde 2 kişi prese geliyor, sağ tarafta devam etmesi bir yanlıştı, kanatını değiştirse farkı bir Gökhan izleyebilirdir. Ancak Oparenin ataklarında hiç top atmadı neredeyse, çoğunda geri döndü Opare.
Veli, bugün neredeyse rakibe çalıştı, doğru düzgün ne top tuttu, ne top attı, atılan topları da çoğunlukla kaptırdı. Necip, çok gereksiz yerlerde gereksiz hatalarla rakibe güven ve cesaret verdi. Buda rakibin daha baskılı oynamasına neden oldu.
Arkadaşlar Demba Ba, arkasında bir adam olmadığı sürece bu şekilde devam eder. Demba Ba beslenerek en üst seviyeye ulaşabilir. Markajlardan çıkmak alan açmaktan başka hiçbirşey yapmadı. Ne arkadan düzgün top geldi nede, düzgün bir tehlikeli atak sağlayabildi.
Tolga'ya gelince, bugün beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim. Evet mükemmel formda Cenk varken neden Tolga sorusunu herkes soruyor. Bende soruyorum, cevap bulamıyorum. Gününde değildi diyeceğim ama böyle önemli bir maçta formayı almış olması açıkçası sorumluluk ister. Maç içinde bariz hataları golün geleceğinin habercisiydi.
Olcay, bugün gezindi Veli ile beraber alan turu atmaktan başka hiç bir şey yapmadılar.
Motta, bugün basklı, etkili alanındaki adamı yoran bir yapıdaydı. Genç arkadaşımız Tolgay bugün Mottayı iyi kaçırdı iyi besledi.
Burada Beşiktaş takımını kötülemek değil ama gerçekler bunlar. Bu takım sonuç olarak ligte şuan bu durumdaysa bu adamlar sayesindedir. Atibanın durumunu bilmiyorum ama velinin yerinde çok iyi işler yapardı. İyileşti mi formsuz mu takip edemedim. Ancak 21 maça çıkan bir adam ve %90 pas istatistiği ile oynayan bu adam eğer iyileşmiş ve oynamamışsa yazık olmuş. Beşiktaş orta sahasını ve arka tarafı toparlardı.
Herşeyin hayırlısı diyerek Beşiktaşa lig hayatında başarılar dilerim.
Hafta sonu oynanacak olan derbide, bizim mübarek antrenör ilk 11 de meireles ve alperi koyup, diego ve sowu keserse, avantajlı oluruz. Ancak bildiğini okur, Gençlerbirliği maşı ile çıkarsa. Maçın sonucu berabere olur.
Hadi selametle