Beşiktaş - Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6-0, 6-1 derken 8-0 (liverpool) 6-0 (leeds) ları unutmak..

edit : alıntı yapıp durmayın sonu iyiye gitmiyo :)

kardeş şimdi gs nin 12 tane yediği fotoları paylaşacam bu sefer muslera06 hocayla kötü olacaz :) boşverin geçmişi.geçmiş geçmişde kaldı. biz ileriye bakalım...

o değilde yine piyasaya çakma isimli videolar çıkacak .)

Söz konusu Çarşı ve Beşiktaş ise şartlar önemli değildir Atmosferde bile desibel rekoru kırılır

Orası GS için cehennem olacak bugün, çok harika maç olucak bence.

Biliç aşısı tuttu Beşiktaş ın, Fatihe kafa tutacak kapasitesi var Biliç in.

Gs kesin kazanamayacak bu gece en iyi berabere kalırlar.

tartışmaya girip konuya zarar vermek istemiyorum da beşiktaş kimdir hocam yaa.. bizim anladığımız manada derbi bile değil bu maç..

kendi kalene gol atasın hemi erdalllll, kanalın kapansın, yeşil ışıkların sönsünnn :D
hadi ordan lidere laf yok :D

GS de durumlar karışık BJK basar bence.(GS liyim bu arada)

bir kenera not alın 3-1 GS bjk gelecek haftada berabere kalacak

Kimse farkında değil ama kafası en rahat takım Beşiktaş. Üstüne bir de evinde oynuyor. Biliç gerçekten nokta transfer, kim ne derse desin beşiktaş 5 sene kontrat yapmazsa hata yapar bence. Hakeden kazansın. Maçta vurduğun gol olsun Fernandes :D bence skor 2-0

Fenerliyim o yüzden Gsnin yenmesini istiyorum ama bir yandan da de gsnin yenmesini istemiyorum bu maç en çok Fenere yarayacak galiba iki takım yense de yenilsede...

Fenerliyim o yüzden Gsnin yenmesini istiyorum ama bir yandan da de gsnin yenmesini istemiyorum bu maç en çok Fenere yarayacak galiba iki takım yense de yenilsede...

Gs kopsun Beşiktaş 5 te 5 yapsın aramızdaki maçlarda kopartırız işi Beşiktaştan

Berabere kalsınlar istiyorum(FB'liyim) :D Ama tahmin yapmak çok zor, kaybetme lüksü olmayan bir Galatasaray ve lige çok iyi başlayan ve evinde oynama avantajı olan bir Beşiktaş var. Derbilerde malum sonuç tahmin edilemiyor ama berabere kalma olasılıkları en yüksek ihtimal bence.

15990_736788656347219_1320855200_n.jpg

fb den 10 yıldır çıkaramadı 6-0 ın acısını :) madrid in acısını bjk denmi çıkaracak :)

Son 2 yıldır fenerin elinden aldığımız kupalar ve sahalarında kaldırdığımız kupaların acısını fener 12 tane atsa çıkaramaz :). Beşiktaş formda olabilir ama bu akşam Galatasaray bu maçı kazanacak bence (kazanmak zorunda), inşallah kavgasız gürültüsüz bir maç olur hakeden kazansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri