Beşiktaş - Trabzon Spor | 21:45

EmreDemirci

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar maç saat 21:45'te başlayacaktır. İki takıma da başarılar diliyorum. Maç bağlantısını özelden isteyenlere verilir. :D

Goller

Asistler

Kartlar

Hakem: Halis Özkahya
Stat: Olimpiyat
Yayın: Lig TV ( Özelden isteyin.) :D
Saat: 21:45

Beşiktaş Kadrosu:
Tolga, Serdar, Escude, Sivok, Ersan, Olcay, Fernandes, Hutchinson, Oğuzhan, Gökhan, Mustafa
BJK Teknik Direktör: Slaven Bilic

Trabzon Kadrosu:
Onur, Olcan, Aykut Demir, Giray, Zeki, Malouda, Colman, Adrian, Aykut, Volkan, Henrique
TS Teknik Direktör: Mustafa Akçay

-----

Arkadaşlar dışarı çıkmaz zorundayım linki de açık açık vermem yasakmış. Google işleri falan galiba. :D

İsmim bu arada Emre(6-16-21-6 sayılarda bazen harftir. :D) [ Türkçedeki alfabe 29 harftir. :D ]

Bu sitenin linkini veremediğim için üzgünüm. :D 24-21-22-20-18-21-24-22.6-22

İsteyenlere bende maç linki atabilirim İnşallah beşiktaşımız kazanır. Almeida oynamıcak büyük ihtimal Beşiktaş 2 - 0 alır diyorum :)

Benim hiç ümidim yok alamayız diye düşünüyorum. Ferdi istekli oynarsa bişeyler olur.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

ASLINDA TARTISILMASI gereken TRİBÜNLERE RAKİP TARAFTARIN ALINMAMASI... BÖYLE REZİL BİR UYGULAMA OLAMAZ YA

ms2 oynadım viski mi yudumluyorum . hafif heyecan var ama takmıyorum

edit: forumda sansür varmıs arkadaşlar skandal !!
:D :D

Trabzonspor'da malouda ilk 11de adam 1-1.5 yıldır maç yapmıyor Bosingwa sakat atarsa Henrique atar Bizdende Olcay-Fernandes-Mustafa üçlüsünden gol bekliyorum :)

ilk yarı 1-1 biter yani 1,5 üst
maç sonucu bjk alır 3-1 ile maç üst olur ..

Trabzonspor'da malouda ilk 11de adam 1-1.5 yıldır maç yapmıyor Bosingwa sakat atarsa Henrique atar Bizdende Olcay-Fernandes-Mustafa üçlüsünden gol bekliyorum :)
evt ama batuhan karadenız gıbı dusunme maludayı . batuhan mesela 6 ayını evde gecırmıs pıknık falan yapmıs :D
ama maluda a2 ıle antrenman yapmıs sureklı + ozel kondısyon hocası ıle calısmıs . ama hıc resmı macta dakıka almamıs .

maludanın a2 ye gonderılmesı nın nedenlerı var . yerıne mata alınmıs . buna teklıf gelmıs bu hıcbırını kabul etmemıs en ıyı maası chelsea verıodu cunku . cehelsea da sen bılırsın bundan sonra a2 ıle antrenmanlara cıkıcaksın demıs

bi nevı semıh senturk gıbı dusun

25 yıllık beşiktaşlıyım ömrümü yedi benim bu takım İDDA oynayacakalra banko söylüuyorum Beşiktaş kazanamaz :D

Arkadaşlar dışarı çıkmaz zorundayım linki de açık açık vermem yasakmış. Google ile alakalı galiba. :D

İsmim bu arada Emre(6-16-21-6 sayılarda bazen harftir. :D) [ Türkçedeki alfabe 29 harftir. :D ]

Bu sitenin linkini veremediğim için üzgünüm. :D 24-21-22-20-18-21-24-22.6-22

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri