Beyaz Show'u Bekleyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

facebook

Kayıtlı Üye
Boşuna beklemeyin;

Beyazıt Öztürk, programını iptal ederek konuk öğrenciler ve ekiple birlikte Taksime doğru gidiyor.

ayakta alkışıyorum tüm gün ellerim şişeseye kadar alkışladım. yine devam edecegim bütün protesto ve eylemelre katılacagım.

Ulan hala dalga geçenler var bu nasil bir soysuzluk bu nasil bir şerefsizliktir!!!

helal olsun kutluyorum.. Medyada yalakalık yapmayanlar yani, ARTILAR VE EKSİLER kendini belli ediyor.. Sevmezdim ama şimdi gözüme girdin adamsın BEYAZIT ! ( Doğruysa Tabi)

ayakta alkışıyorum tüm gün ellerim şişeseye kadar alkışladım. yine devam edecegim bütün protesto ve eylemelre katılacagım.

bu olay çok farklı bi yere taşınmaya başladı
ilk başlarda normal gezi parkı için toplanmıştı halk
sonradan polis müdahale edince
birçok anti akp lilier bu polislerin direk hükümet emriyle bu müdahaleyi yapmayı olarak gördü olayı
ve şuanda kaçtane anti akp kişi varsa
olayı protesto etmek için
bişeyler yapıyor
ha yokmudur sadece gezi parkı için protesto edenler
vardır illaki ama
hiç mi yok bu olayı kendi çıkarı için kullanan
soruyorum size

"Bu misilleme sadece Gezi parkı için değil... 2 ayyaş için! Reyhanlı için! Pkk ile pazarlık için! Kutlayamadığımız 19 mayıs için! 29 ekim için! Anasını alıp giden çiftçi için!Cumhuriyet için! Kısacası ; DEĞERLERİMİZ İÇİN!"

bu olay çok farklı bi yere taşınmaya başladı
ilk başlarda normal gezi parkı için toplanmıştı halk
sonradan polis müdahale edince
birçok anti akp lilier bu polislerin direk hükümet emriyle bu müdahaleyi yapmayı olarak gördü olayı
ve şuanda kaçtane anti akp kişi varsa
olayı protesto etmek için
bişeyler yapıyor
ha yokmudur sadece gezi parkı için protesto edenler
vardır illaki ama
hiç mi yok bu olayı kendi çıkarı için kullanan
soruyorum size

butür insanlar herzaman heryerde olmuştur bugün eskişehir protestosunda cav bellalar- dağlara gel dağlara sarkılarını söyleyen bazı siyasi parti sempazitanlıgı adı altında farklı yollarda adımlar atan insanlar yokmuydu ! evet vardı ordaydım gördüm ama yeri geldi kol kola sloganda attık.

tema-kızılay-greenpeace-siyasi örgütler-sivil toplum kuruluşları daha ismini sayamıyacagım bircok örgütlenme-örgenci kulüpleri hepsi oradaydı.

atılan sloganlar aynı oldugu sürece. taşınan pankartlar aynı oldugu sürece, insanların düşünceleri beni ilgilendirmez. insanı insan yapandır şey düşünce özgürlügü. en ufak bir provake dahi olmadan protestomuza son verdik.

yanımızda götürdügümüz limonarıda afiyetle yedik.

ancak ve ancak sen ve senin gibiler hala işin altından başka şeyler aramaya devam edersen işte o zaman dur demesinide bilirim. neymiş efendim akp karşıtlıgına dönüşmüştür.

evet dönüştü-dönüşmelide.

arap baharı adı altında aselsan ve daha niceleri satıldı.

polislere bu emri veren siyasiler degilse onlarca hatta yüzlerce insan yaralanırken neden hala bir acıklama yapmadılar? neden bu işe dur demediler.

neden medya 3 salagı oynuyor?

butür insanlar herzaman heryerde olmuştur bugün eskişehir protestosunda cav bellalar- dağlara gel dağlara sarkılarını söyleyen bazı siyasi parti sempazitanlıgı adı altında farklı yollarda adımlar atan insanlar yokmuydu ! evet vardı ordaydım gördüm ama yeri geldi kol kola sloganda attık.

tema-kızılay-greenpeace-siyasi örgütler-sivil toplum kuruluşları daha ismini sayamıyacagım bircok örgütlenme-örgenci kulüpleri hepsi oradaydı.

atılan sloganlar aynı oldugu sürece. taşınan pankartlar aynı oldugu sürece, insanların düşünceleri beni ilgilendirmez. insanı insan yapandır şey düşünce özgürlügü. en ufak bir provake dahi olmadan protestomuza son verdik.

yanımızda götürdügümüz limonarıda afiyetle yedik.

ancak ve ancak sen ve senin gibiler hala işin altından başka şeyler aramaya devam edersen işte o zaman dur demesinide bilirim. neymiş efendim akp karşıtlıgına dönüşmüştür.

evet dönüştü-dönüşmelide.

arap baharı adı altında aselsan ve daha niceleri satıldı.

polislere bu emri veren siyasiler degilse onlarca hatta yüzlerce insan yaralanırken neden hala bir acıklama yapmadılar? neden bu işe dur demediler.

neden medya 3 salagı oynuyor?

Peki siz Çeçenistanda Filistinde Bosnada Irakta Suriyede
acımasızca katledilen din kardeşleriniz için
hiç tepki gösterdiniz mi
hiç meydanlara çıktınız mı
hiç zannetmiyorum
söylermisiniz ağaç mı daha önemli yoksa bir can mı
tabiki ben ağaçların kesilmesinin kesinlikle taraftarı değilim
ama
dünyanın çeşitli yerlerinde onca katledilen kardeşleriniz için en ufak bir tepki bile göstermeyenler
ağaçlar katledilince mi iyi insan rolunu oynuyolar
doğru ya tabi ya
onlar örümcek kafalılardır
onlar yobaz insanlardır
onlar cahil insanlardır
niye kardeşleriniz olsun ki
tabi ya ağaçlar daha önemli ya
Sen bu yahudilerin markalarını sürekli satın al
onlara destek ver
bu yahudilerde buradan kazandıkları paralarla silah alsınlar bu yobazları öldürsünler
bunlar yobazlar tabi ya

Boşuna beklemeyin;

Beyazıt Öztürk, programını iptal ederek konuk öğrenciler ve ekiple birlikte Taksime doğru gidiyor.

Beyaz show ile ilgili yalan haber atıldı beyazın biryere gittiği yok canlı yayında olay olmasından korkup hiçkimseyi kapıdan içeri dahi almamışlar beyazda stüdyodan cıkmış eve gitmiştir heralde... bizzat beyaz showa giden arkadaşım aradı.

Ne farkederki en fazla iki gün sonra olaylar bitince biraz ortam durulsun gene cal oyna Türkiyem olcaz ölen öldüğüyle söven sövdüğüyle kalacak.

ya olayi particilige olayi hep kavgaya getircek durumlar olusturuluyor sonra cani yanan yine benim yurdum insanina oluyor .bugün tayyip in 10 yilda yaptigini kim yapti fakat tr de satilmadik yerde kalmadi telefonumuz bizim degil yollarimiz satiliyor ee devlet nerde ama yerine gelecek adam kim biri türkce konusmayi bile bilmiyor biri desen ya güldürmeyin yok abi siyasette normal adam yok aga hepsi kendi menfaatlerini düsünüyor bizi hallediyor..bugün düsünce özgürlügü var fakat bunlari göstermek yasak insanlarin kuzu olmasi isteniyor.para kim deyse güc ondadir ve dedigi olur onun icin okuyun okuyun kazanin o makama erisin sonra dünyayi siz sekillendirin ..

Beyaz show ile ilgili yalan haber atıldı beyazın biryere gittiği yok canlı yayında olay olmasından korkup hiçkimseyi kapıdan içeri dahi almamışlar beyazda stüdyodan cıkmış eve gitmiştir heralde... bizzat beyaz showa giden arkadaşım aradı.[

Demekki bende kandım haber yaptım olayı desene :) Zaten biz youtubeden para kazananlar için önemli olan gezi parkına gitmesi değildi programa çıkmayacak olmasıydı yada en azından benim için önemli olan oydu. :)

hiç tepki gösterdiniz mi
hiç zannetmiyorum
ama
dünyanın çeşitli yerlerinde onca katledilen kardeşleriniz için en ufak bir tepki bile göstermeyenler
doğru ya tabi ya
onlar yobaz insanlardır
onlar cahil insanlardır
onlara destek ver
bu yahudilerde buradan kazandıkları paralarla silah alsınlar bu yobazları öldürsünler
bunlar yobazlar tabi ya

O kardeşlerimiz içinde sokağa çıkıldı. Sadece medya fazla üzerinde durmadı.

hiç tepki gösterdiniz mi
hiç zannetmiyorum
ama
doğru ya tabi ya
onlar yobaz insanlardır
onlar cahil insanlardır
onlara destek ver
bunlar yobazlar tabi ya

kendi ağzınla söylediğin gibi dünyanın çeşitli yerlerinde katledilen onca din kardeşlerimiz için amerikaya yaltaklık yapıp incirlik havaüssünü açanlara oy verenlerden olmadığımız için şuan gezi parkı direnişini destekliyoruz.
Ek olarak din kardeşini düşünmeden önce sokaklarında aç gezen onca insanın kendi kaviminin açlarına destek vermek varken...

Müslüman kardeşlerimiz,Kudüsü kutsal kitabımızda lanetli millet olan israiloğullarına kendi eliyle satarken ses çıkarmanız gerekmez miydi?

Veya ırak iran savaşında birbirlerini yerken arabuluculuk göreviniz nerdeydi?
Apo itini suriye'de saklayan kardeşlerin neredeydi?
Suriye'de onca kan dökülüyorken sen suriyenin militanlarını sırf mezhep farklılığı yüzünden kendi ülkende barındırıyorsan ,kendi vatandaşların reyhanlı da can verirken ABD'de obamadan emir almaya gidiyorsan evet din kardeşlerin için sokağa dökülmen gerekli çünkü yapabileceğin tek şey bu oyunu bunları yapan bir hükümete vermeye devam ettiğin sürece!!!...

Konuyu kutuplaştırmayın kardeşim.Alakasız yere çekmeyin.Her yerde dini kullanarak sömürü oluşturdular.Diktaya dönüşmeye başlayan bir yönetim oluşturdular.

Bari siz bilinçli olun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri