Şikayetçi Üye: @tahir055
Şikayet edilen üye: @beyinfirtinasi
Olay:
Beni ve @mehmet.mania arkadasi dolandirdi ilk kanal satiyorum dedi bekledim belli bir sure sonra parayi paparadan istedi oradan gonderdim kendisine daha sonra kanali istedim gece pc baglandi skype de lag var dedi kapatti kac defa yazdiysam cevap dahi vermedi foruma giriyor konuyu okuyor cikiyor pazartesi kendisi hakkinda hukuki islem baslatacagiz arkadas ile butun bilgiler elimizde buradan da paylasacagim hala ciddiyete almiyor basi agriyacak haberi yok kanitlar asagidadir.
Kisinin ip bilgilerini de istiyorum adminlerden savciliga suc duyursunda bulunacagiz.
@flyx @era @Incubus @mNote [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
Kanitlar :
Kisi hakkinda bilgiler :
Mail adresi : [email protected]
Telefon no : 05383565983
Instagram : brkoztrk_
Papara hesab no : 1842739198
Papara hesab adi : Ali kilisli
Iban enpara : TR210011100000000070820218 = Alihan kara
Tc : 11339351152
Forumdan bir arkadas r10 hesabini verdi :https://www.r10.net/members/100319-cruzel.html
Nedense arkadasimin hesabi dedi paparaya skype de adi da farkli baskasinin adina banka hesabi var buyuk ihtimal.
not : klavyem us klavye oldugun dan dolayi bu sekilde yaziyorum.
Şikayet edilen üye: @beyinfirtinasi
Olay:
Beni ve @mehmet.mania arkadasi dolandirdi ilk kanal satiyorum dedi bekledim belli bir sure sonra parayi paparadan istedi oradan gonderdim kendisine daha sonra kanali istedim gece pc baglandi skype de lag var dedi kapatti kac defa yazdiysam cevap dahi vermedi foruma giriyor konuyu okuyor cikiyor pazartesi kendisi hakkinda hukuki islem baslatacagiz arkadas ile butun bilgiler elimizde buradan da paylasacagim hala ciddiyete almiyor basi agriyacak haberi yok kanitlar asagidadir.
Kisinin ip bilgilerini de istiyorum adminlerden savciliga suc duyursunda bulunacagiz.
@flyx @era @Incubus @mNote [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
Kanitlar :
Kisi hakkinda bilgiler :
Mail adresi : [email protected]
Telefon no : 05383565983
Instagram : brkoztrk_
Papara hesab no : 1842739198
Papara hesab adi : Ali kilisli
Iban enpara : TR210011100000000070820218 = Alihan kara
Tc : 11339351152
Forumdan bir arkadas r10 hesabini verdi :https://www.r10.net/members/100319-cruzel.html
Nedense arkadasimin hesabi dedi paparaya skype de adi da farkli baskasinin adina banka hesabi var buyuk ihtimal.
not : klavyem us klavye oldugun dan dolayi bu sekilde yaziyorum.
Son düzenleme: