Beyler Yatırım Yaptım

dizikit

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Youtube'dan kazandığım paraları har vurup harman savurmuyorum.Hamdolsun güzel bir para biriktirdim.Bu paranın cüzi bir kısmı ile bir pc aldım.

Bu pc 16gm ram i7 işlemci 3gb ekran kartı vs yüksek özellikli sağlam bir makina.Bunu almamın sebebi yt de artık özgüne dönüyorum ve tamamen yabancı çalışıcam özgünde.Evimde home studio var ve iyi bir pc eksikti.Onuda tamamladım.Seslendirmesini de yapıp güzel bir özgün ingilizce olan kanalımı açtım tasarımlarımı tamamladım şimdi sadece introm kaldı.Yani sonuç olarak iyi bir para harcadım.Hedefim şuki haftada birkaç video atmak.Zannediyorum ki en geç 1 seneye çok hatrı sayılır bir kanal olacak.Tabi o sırada spama devam edecem.1 sene sonunda tek gelir kaynağım özgün kanalım olacak inş.Sizlerden dua ve öneriler beklerim.

Not: Beyler elimde olan bir after şablon var.7 saniye sanırım.Sadece içindeki bir satır yazıyı değiştirecek biri aranıyor.Ben normalde yaparımda after efekt 10 üzeri sürüm pc de kurulu olmalı şimdi 1 gb onu indirmeye vaktim yok.Yapabilecek pm atsın !

Son düzenleme:
Heyecanını paylaşıyorum ve böyle özgün için emek veren arkadaşlara da her zaman imreniyorum. Bir yılın sonunda da kanalını hedeflediğin yerde görürsün inşAllah. Başarılar Allah utandırmasın.

o sırada spama devam edecem.

Hocam hazır siz yazmışsınız burdan sorayım yeni konu açmıyayım . Şimdi bende özgüne geçiyorum , malum bu pc den daha önce spam yaptım . Çerezleri vs. silip modem resetlesem ( yada format ). Özgüne geçsem bir sıkıntısı olur mu kanala ?

valla helal olsun hocam. size tavsiyem kesinlikle hedefinizin peşinden koşun

çok iyi yapmışsın ancak spam kanallara login olup sıkıntı yaşama vps falan ile çalışırsın zaten. hadi hayırlısı umarım iyi yerlere gelirsin.

Hocam hazır siz yazmışsınız burdan sorayım yeni konu açmıyayım . Şimdi bende özgüne geçiyorum , malum bu pc den daha önce spam yaptım . Çerezleri vs. silip modem resetlesem ( yada format ). Özgüne geçsem bir sıkıntısı olur mu kanala ?
valla hocam dediklerini yaparsan bir problem olmaz sanırsam.Şimdi ben işyerindeki pc de spam yapmadım bilmiyorum hep vds den yaptıığım için bu sorunun cevabını bilemem.
valla helal olsun hocam. size tavsiyem kesinlikle hedefinizin peşinden koşun

Sağolun hocam çok teşekkür ederim.İnş 1 sene sonra buraya ne durumda olduğuma dair konu açıp insanlara örnek olmaya çalışıcam bu alanda.

Birde arkadaşlar elimde hazır after şablonu var 7 saniyelik bir video ve içindeki tek satır yazıyı değişip bana atacak bir arkadaş varsa lütfne pm atsın !

Hayırlı olur umarım. Güzel bir adım atmışsın. Bende son zamanlarda yarım bıraktığım özgün kanalıma devam etmek istiyorum. Özgünde istikrarlı olmak çok önemli. Umarım başarılı olursun.

Merhaba Arkadaşlar

Youtube'dan kazandığım paraları har vurup harman savurmuyorum.Hamdolsun güzel bir para biriktirdim.Bu paranın cüzi bir kısmı ile bir pc aldım.

Bu pc 16gm ram i7 işlemci 3gb ekran kartı vs yüksek özellikli sağlam bir makina.Bunu almamın sebebi yt de artık özgüne dönüyorum ve tamamen yabancı çalışıcam özgünde.Evimde home studio var ve iyi bir pc eksikti.Onuda tamamladım.Seslendirmesini de yapıp güzel bir özgün ingilizce olan kanalımı açtım tasarımlarımı tamamladım şimdi sadece introm kaldı.Yani sonuç olarak iyi bir para harcadım.Hedefim şuki haftada birkaç video atmak.Zannediyorum ki en geç 1 seneye çok hatrı sayılır bir kanal olacak.Tabi o sırada spama devam edecem.1 sene sonunda tek gelir kaynağım özgün kanalım olacak inş.Sizlerden dua ve öneriler beklerim.

Not: Beyler elimde olan bir after şablon var.7 saniye sanırım.Sadece içindeki bir satır yazıyı değiştirecek biri aranıyor.Ben normalde yaparımda after efekt 10 üzeri sürüm pc de kurulu olmalı şimdi 1 gb onu indirmeye vaktim yok.Yapabilecek pm atsın !

render alıyorum oyun kanalım için bitsin ben yazıyı değiştirir atarım sana

Ustam kusura bakma geç döndüm sen upla nete bana özel mesaj at ben onu sabah çıkarıyım sana saat 10:00'da iş başı yapıyorum

bence konuyu günlük şeklinde ara ara güncelleyebilirsiniz.. atıyorum her hafta pazar günü akşam bir mesaj atarsınız o hafta içinde neler yaptığına dair, kaç video yüklediniz, ne kadar izlendi, kaç abone geldi vs vs.. burda beyin fırtınasıda yaparak hepbirlikte gelişim sürecini beraber takip etmiş oluruz

Ustam kusura bakma geç döndüm sen upla nete bana özel mesaj at ben onu sabah çıkarıyım sana saat 10:00'da iş başı yapıyorum
hallettim hocam geek kalmadı.
bence konuyu günlük şeklinde ara ara güncelleyebilirsiniz.. atıyorum her hafta pazar günü akşam bir mesaj atarsınız o hafta içinde neler yaptığına dair, kaç video yüklediniz, ne kadar izlendi, kaç abone geldi vs vs.. burda beyin fırtınasıda yaparak hepbirlikte gelişim sürecini beraber takip etmiş oluruz

çok güzel fikir tamam bu şekilde ilerleyeceğim:)

kusura bakmayasın hocam yardımcı olmak istedim de bizim işler belli olmuyor bir ofis bir saha

hayırlı olsun ama belirli bi seviyeye geldikden sonra inhş shate flag den toplulukdan vs kanalın gitmez. youtube hic belli olmuyor . :(

Allah daha çok versin, özgün kanalında başarılar dilerim.. çalışmaya devam..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri