Beynim Artık Kabul Etmiyor [YARDIM]

Efecan # Önal

Yasaklanmış
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Başlıkta Belirttiğim Gibi Beynim Kabul Etmiyor Artık Bazı Şeyleri Makale Yazıcam Düşünemiyorum Kafamın İçinde Başka Şeyler Var Hani Örnek Veriyorum Bir Flash Bellek 4 GB Olur ve 4GB Olduğunda Başka Birşey Almaz Bellek Dolu Der Benim Kafamda Böyle Arkadaşlar Hiç Birşeyi Almıyor Kabul Etmiyo Bu Durumu Yaşıyan Arkadaş Varmı Aranızda Sadece Makale Yazarken Falanda Değil Günlük Hayatımda da Kabul Etmiyor Bu Sorun Nasıl Düzelir Lütfen Yardım Edin

Not : Daha Önce Beyin Kanaması Geçirdim

Son düzenleme:
Uzun zamandır yt işi mi yapıyorsun veya pc başında mısın ?
Bende genelde bu anlarda oluyor. Kafanı evde asla boşaltamazsın, dağıtamazsın. Mecbur dışarı çıkmak zorundasın. Arkadaşlarınla sinemaya falan git veya gezmeye falan. Eğer arkadaş istemiyorsun yalnız gidebilirsin. Ha yalnız ne yapılabilirsin bilmiyorum. Ben bisiklet tutkunuyum o yüzden o konuda şanslıyım. Gidip 40-50 km bisiklet sürüyorum 2-3 saat kafamı toparlıyorum =)

Veya dibimde deniz var gidip 1 saat denize girsem biraz güneşlensem yetiyor.

Yalnız yapacak aktivite bulman lazım. Yani dışarıda vakit geçirmen lazım. Şimdi sana 1 hafta tatil falan öneririm fazla kaçar )

ya belleğin kapasitesini arttır,yada bellekteki gereksiz dosyaları sil.

web tasarımcıyım bilgisayar okuyorum ünide ve sürekli pc iphone playstation başındayım bu anlattıklarınız teknoloji rahatsızlığı elektrikli aletlerden uzak 1 hafta sessiz bi tatil yaparsanız kendinize gelirsiniz ben böle olnca havuza gidiyorum geçmiş olsun

kardeş sen git bir temiz hava al şöyle ormanlık bir yerde yürüyüş yap kendine gelirsin,akşam üstü al eline oltayı yaşadığın yerde balık tutma imkanın varsa balık tut iyi gelicektir...

Bence de acil profesyonel yardım alman gerekli. Hala bilincin yerindeyken acele et!
Daha önceki yaşadığın olayı İnşallah bir daha yaşamazsın.

Bende genelde bu anlarda oluyor. Kafanı evde asla boşaltamazsın, dağıtamazsın. Mecbur dışarı çıkmak zorundasın. Arkadaşlarınla sinemaya falan git veya gezmeye falan. Eğer arkadaş istemiyorsun yalnız gidebilirsin. Ha yalnız ne yapılabilirsin bilmiyorum. Ben bisiklet tutkunuyum o yüzden o konuda şanslıyım. Gidip 40-50 km bisiklet sürüyorum 2-3 saat kafamı toparlıyorum =)

Yalnız yapacak aktivite bulman lazım. Yani dışarıda vakit geçirmen lazım. Şimdi sana 1 hafta tatil falan öneririm fazla kaçar )

Aynen katııyorum sosyallikten çok uzaklaşıp hatta bazen evden bile hiç çıkmayıp pc ye gömülünce bazen benimde kafam duruyor sonuçta uykusuzluk ta var
ama biraz ara verip güzel bir uyku gezmek tozmak insan yaşadığını anlıyor
benimde tavsiyem az çık gez hiç bir şey yapamassan bile çalışman şart değilse net işlerinde biraz dinlen 1 -2 hafta iyi geliyor :) yani beyin yoruluyor kardeşim bende evden çıkmıyom hani beynimiz yıpranıyor hepimizde olan şeyler kendine vakit yarat :) [MENTION=15989]Efecan # Önal[/MENTION]

Bence pc basından uzaklas, biraz kendine zaman ayır ve en az 2 3 gün pc basına gelme.
Eger bir de fazla kazanamıyorsan daha da stress yaparsın.
Uzak kalmak sana daha iyi fikirler getirir.

Aynen katııyorum sosyallikten çok uzaklaşıp hatta bazen evden bile hiç çıkmayıp pc ye gömülünce bazen benimde kafam duruyor sonuçta uykusuzluk ta var
benimde tavsiyem az çık gez hiç bir şey yapamassan bile çalışman şart değilse net işlerinde biraz dinlen 1 -2 hafta iyi geliyor :) yani beyin yoruluyor kardeşim bende evden çıkmıyom hani beynimiz yıpranıyor hepimizde olan şeyler kendine vakit yarat :) [MENTION=15989]Efecan # Önal[/MENTION]

Hocam senin profil resminden uykuyu çok sevdiğini anladım :)

7/24 Pc Başındayım Hiç Kalkmam Tuvalete Bile Gitmem Sürekli Dolaşıyorum Surf Yapıyorum YT İşinde Yeniyim Fazla Takılmıyorum YT'ye İşte Aynı Şöyle Bilgisayar Benim Hayat Kaynağım Sadece Buna Bağlıyım Girerim Odama Sabah Bir Başlarım Ertesi Sabah Kalkarım Yatarım Yataktan Bilgisayar Bilgisayardan Yatağa Böyle Geçiyor Günüm

7/24 Pc Başındayım Hiç Kalkmam Tuvalete Bile Gitmem Sürekli Dolaşıyorum Surf Yapıyorum YT İşinde Yeniyim Fazla Takılmıyorum YT'ye İşte Aynı Şöyle Bilgisayar Benim Hayat Kaynağım Sadece Buna Bağlıyım Girerim Odama Sabah Bir Başlarım Ertesi Sabah Kalkarım Yatarım Yataktan Bilgisayar Bilgisayardan Yatağa Böyle Geçiyor Günüm

hocam yaş kaç ?

ya belleğin kapasitesini arttır,yada bellekteki gereksiz dosyaları sil.

Hocam Beyin Kanamasında Zaten Hafıza Sıfırlanmış Nesneleri Falan Unutmuşum Ailem Bardakta Su Verirken Bardağı ve Suyun Ne Olduğunu Cisimlerin Ne İşe Yaradığını Söylüyormuş

Hocam bence bir doktora gidin

Doktor Falan Hiç Uğraşmak İstemiyorum Neredeyse Mahkeme Gibi Birşey Seni Ordan Oraya Yolluyorlar Saçma Geliyor ve İnsanı Yoruyorlar

web tasarımcıyım bilgisayar okuyorum ünide ve sürekli pc iphone playstation başındayım bu anlattıklarınız teknoloji rahatsızlığı elektrikli aletlerden uzak 1 hafta sessiz bi tatil yaparsanız kendinize gelirsiniz ben böle olnca havuza gidiyorum geçmiş olsun

Teşekkürler Hocam Deniyicem Ankarada Oturuyorum Burda Deniz Olmaması Kötü Havuza Gidicem

kardeş sen git bir temiz hava al şöyle ormanlık bir yerde yürüyüş yap kendine gelirsin,akşam üstü al eline oltayı yaşadığın yerde balık tutma imkanın varsa balık tut iyi gelicektir...

Teşekkürler Ankaradayım Deniz Yok :) Ormanlık var Bildiğim Kadarıyla Tavsiyeniz İçin Çok Sağolun

Bence de acil profesyonel yardım alman gerekli. Hala bilincin yerindeyken acele et!
Daha önceki yaşadığın olayı İnşallah bir daha yaşamazsın.

Teşekkürler Hocam O Yönden Yardıma İhtiyacım Yok Sadece Şunun Çözümüne İhtiyacım Var

вєякαη;520275' Alıntı:
Bence beynini formatlaman gerekiyor geçmiş olsun

Bir Kere Format Atıldı Birdaha İstemiyorum :)

Teşekkürler Hocam Tavsiyelerinizi Deniyeceğim

Bence pc basından uzaklas, biraz kendine zaman ayır ve en az 2 3 gün pc basına gelme.
Eger bir de fazla kazanamıyorsan daha da stress yaparsın.
Uzak kalmak sana daha iyi fikirler getirir.

Teşekkürler Deniyicem Umarım İşe Yarar

hocam yaş kaç ?

15 Yaşındayım Hocam

Dışarı çık hava al. sosyalleş biraz düzelirsin

Umarım Teşekkürler :)

bu yorgunluk ve uykusuzluğun verdiği birşey dinlenmen gerekiyor.

kendini bi pencerenin önüne mahkum edersen
başka bi pencerenin arkasına mahkum olursun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri