Beynimizin Tamamını Kullanmamız Mümkünmü?

lucy filmini geç o abartı, fantezi. asıl gerçek olan limitless filmi.

kimyasal ilaçlarla zihinsel ve beyinsel performans en az 2 kat artabiliyor. limitless filmin de bu konu incelenmeşti. esasında limitless filminde adı geçen kimyasal ilaç usa ve japonya dışında uyuşturucu kapsamına girdiği için forum da yazamıyorum. hatta şu kadarını söyleyeyim usa ve japonya'nın akademik başarısının sırrı bu kimyasal ilaçlardır çünkü hem kolej hem üniversite öğrencilerinin yarısı limitless filiminin gerçek dünya da karşılığı olan kimyasal ilacı kullanmaktadır.

bizim burada ki bebeler dört işlemi bile yapamazken adamın ergenleri bir gecede kuantum fiziğini bitiriyor. böyle ağır bir dersi nasıl anlıyor ? çalışarak diyeceksin.. he yavrum he oturup saatlerce kuantum fiziği çalışacak dikkati nereden kazanıyor bir düşünün bakalım....

çok mantıklı.. gerçek olma ihtimali varmı, orası tartışılır

standford'a nasıl girdiklerini sanıyorsun :D hadi standford'a girdin bir şekilde oradan nasıl mezun oldun ? california ekibinin mezun olduğu okullar normal bir insan evladının kaldıramayacağı okullar. olağanüstü performans sergilemek gerekiyor. ama bu tür kimyasallar bir zaman sonra şanjımanı dağıtıyor. şuan yaşadığımız sorunların kaynağıda bu :D yaptıkları güncellemenin altından kalkamayıp sıvama durumuna geçmişler.

Bence California ekibi de o ilacı kullanıyor olabilir @ilyas ,ne dersin?

---------- Spam Engelliyici 01:11 ---------- Önceki Mesaj 01:09 ----------

forumda narkotik polisleri var arkadaş. ne isim soruyorsunuz :D usa ve japonya dışında yasal bir ilaç değil. orada yaşamıyorsan ülkede kullanman narkotik olayına girer. saf olarak zaten usa ve japonya da bile yasak.. esansiyel düzeyde labratuvar ortamların da kontrollü bir şekilde geliştirilmiş. usa da olsaydım açık açık söylüyorum mübtezel olurdum. o ilaçla yapılmayacak hiç bir şey yok.

Son düzenleme:
Bu film geldi aklıma güzel filmdi.
https://www.youtube.com/watch?v=3cc1lrrJXQU
watch

Herkes beyninin tamamını kullanırsa bu sefer hayat daha zor olur
Herkes her programı öğrenir bir değeri kalmaz
Herkes borsa forex uzmanı olur yine sana bir şey kalmaz

Katılmıyorum.. :)
O zaman yine herkes eşit olur.. Bu eşitliği bozanlarda yoluna gider.. Yani değişen bir şey olmaz..

Böyle bir şey olsaydı dünya diye bir yer kalmazdı.Çünkü insan ne kadar zeki olursa savaşlar'da o denli acımasız oluyor.İnsan kendi kendine yok ederdi bence.Belki bilmiyoruz ama %100 kullanmak için kim bilir ne deneyler yapıldı,yapılıyor ne canlar gidiyor kobay olarak kullanılıyor...

arkadaşlar, hepimiz lucy olabilseydik hawking den sonra dünyanın en ünlü fizikcisi olan michio kaku'ya göre tip 2 - tip 3 uzaylı olurduk. galaktus gibi bir şey işte :D

türk aklı işte hemen atlamışlar konuya milleti dolandırıyorlar. vitamini limitless hapı diye iteliyorlar millete :D narkotik kapsamına girmese nzt nin gerçek dünya da karşılığını yazardım foruma.

standford'a nasıl girdiklerini sanıyorsun :D hadi standford'a girdin bir şekilde oradan nasıl mezun oldun ? california ekibinin mezun olduğu okullar normal bir insan evladının kaldıramayacağı okullar. olağanüstü performans sergilemek gerekiyor. ama bu tür kimyasallar bir zaman sonra şanjımanı dağıtıyor. şuan yaşadığımız sorunların kaynağıda bu :D yaptıkları güncellemenin altından kalkamayıp sıvama durumuna geçmişler.

---------- Spam Engelliyici 01:11 ---------- Önceki Mesaj 01:09 ----------

forumda narkotik polisleri var arkadaş. ne isim soruyorsunuz :D usa ve japonya dışında yasal bir ilaç değil. orada yaşamıyorsan ülkede kullanman narkotik olayına girer. saf olarak zaten usa ve japonya da bile yasak.. esansiyel düzeyde labratuvar ortamların da kontrollü bir şekilde geliştirilmiş. usa da olsaydım açık açık söylüyorum mübtezel olurdum. o ilaçla yapılmayacak hiç bir şey yok.

edittt

Son düzenleme:
insan beyni 1 hapla gelişecek kadar basit yapıda değil en azından şuanki teknolojide , bu tarz bir ilacı bulmadan önce kanser ve türevlerinin tedavisi bulunmalı zaten bu tarz bir ilac ancak tıp dünyası çağ atlarsa mümkün olur tabi öncelikle hastalıklara çare bulmaları lazım ki bir sonraki evreye geçebilsin blim insanları

Şu youtube muhabbetlerini bilen bile çok az aslında Türkiye'de. Herkes forumda kendi çapında Lucy zaten neyin muhabbetini yapıyorsunuz. :) Sadece cinsiyet farkı var. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri