Beyond Network - Aralık Ayı Kazançları Şubat Ödemeleri

• Kullanıcı Incubus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yerli Network Bayileri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ödeme sorunsuz geldi, hocam birde önceki konudaki mevzuyu açıklığa kavuştursak?

Ödemem gelmis tesekkürler :) Sormak istedigim bir konu var. Bunun icin özel msj atmama gerek yok. Her gelen ödememde xx miktar eksiklik oluyor. Acaba bu kurdan dolayi mi? Aralik ödemesini kactan bozum yaptiniz? Size para dolar olarak geliyor acaba ödemeleri döviz hesabina dolar olarak mi almaliyiz? Örnegin benim gibi birikim yapanlar?

@ıncublus hocam ödemeler tamamlandımı?

5 gün oldu desteğe yazalı herhangi bir dönüş yapılmadı [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Gün içerisinde desteğe yazılan tüm cevaplar ilgili yöneticimize (destek ekibinin yanıtlayabileceği genel sorunlar dışında) iletilecek. En kısa sürede ilgilenilecek, kusura bakmayın gecikme için.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Hocam 10 gün oldu destekten cevap gelmiyor sıkıntı nedir acaba?

Merhaba,

Ödemeler tamamlanmıştır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ediyoruz.

Kanal alımımız aktiftir bol kazançlar: https://www.ytpara.com/beyond-netwo...l-kazanc-oran-degisikligi-ve-kanal-alimi.html

Ödemeler ile ilgili sorun yaşayan,ödemesi gelmeyen partnerlerimiz lütfen Beyond Network Destek adresinden kayıt açarak bize ulaşsınlar.

Onur hocam çok iyi kanalım var acil partnere sokmam lazım.3 haneli dolar kazandırıyor acil partner sokulmalı

Hocam yüksek gelirli 2 kanalım mevcut, alım yapmaya devam ediyormusunuz?

Tabi, bana pm ile ulaşabilirsiniz. Gelirine ve daha çok kalitesine göre değerlendiriyoruz kanalları.

Kanal bilgisi (url), izlenim ve kazanç için analytics ekran görüntüleri göndermeyi unutmayın ;)

Hocam ben aralık ödememi alamadım maillerime de cevap alamıyorum.

Hocam tekrar merhaba, ödemeler konusunda gerçekten benim bir yaptırımım bulunamıyor. Ben tekrar tekrar sizin durumunuzu ilettim yönetici arkadaşıma; ancak kendisinin de çok yoğun bir dönemi, tekrar ileteceğim bir başka yönetici arkadaşıma, bana özel mesaj ile buradan gönderebilir misiniz kanal adı, kayıtlı iban adı vb. bilgileri, ben direk kopyalayıp Whatsapp üzerinden yönetici arkadaşa göndereyim.

Hocam tekrar merhaba, ödemeler konusunda gerçekten benim bir yaptırımım bulunamıyor. Ben tekrar tekrar sizin durumunuzu ilettim yönetici arkadaşıma; ancak kendisinin de çok yoğun bir dönemi, tekrar ileteceğim bir başka yönetici arkadaşıma, bana özel mesaj ile buradan gönderebilir misiniz kanal adı, kayıtlı iban adı vb. bilgileri, ben direk kopyalayıp Whatsapp üzerinden yönetici arkadaşa göndereyim.
Eve geçince atayım hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri