Beyond Network Eylül Ayı Kazançları - Kasım Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün mesai saatleri içerisinde herkesin bankasına düşmesi gerekiyor arkadaşlar, toplu bir problem yok, tek tük kanallar ile ilgili problemler var ise de mail gönderirseniz ilgilenelim. Bol kazançlar.

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] Bikac saat önce ödemeyle ilgili [MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] uyeligine pm ve [email protected] ya mail attim ama cevap gelmedi daha...?

[MENTION=10082]Incubus[/MENTION] size mesaj attim forumdan cevap vermediniz. [email protected] adresine attigim maile 2-3 haftadir cevap gelmiyor. Daha Agustos ödemesini alamadim.

Özel mesajlarımda Dün öğlendeyim, günde 50-100 arası özel mesaj geliyor, daha yakın zamanda atmışsınızdır, diğerlerine cevap verdim.

Ödemeler kısmındaki mail'e finans departmanımız bakıyor, benim ulaşımım yok; ancak gün içinde kontrol edilir diye düşünüyorum. Ancak ağustos ayının ödemesiyle ilgili bir problem var ise benim baktığım [email protected] adresine yollarsanız daha öncelikli de ilgilenebilirim konuyla ilgili. Çünkü o ayrı bir durum.

Mailde yolladık ama ne para ne cevap gelmedi hala

uplayalım tekrar belki gören olurda bi cevap alabiliriz

[MENTION=51425]Beyond Network[/MENTION] 3 gün oldu ne zaman cevap vereceksiniz ?

[email protected] adresine mail gönderdiyseniz lütfen bekleyin, PM göndermeniz bana ya da forumdaki diğer hesabımıza Beyond Network olana hızlandırmıyor süreci. İzzettin Bey bizzat ilgileniyor mail'lere bakıyor. Finans departmanını ilgili şekilde yönlendiriyor. Biz forumdaki danışmanlar olarak bu konuya bakmıyoruz, taleplerinizi yönlendiriyoruz sadece. Şu an [email protected]'ya mail attıysanız bekleyin lütfen. 15'ine kadar çözülmüş olur problemi olanlar.

Tüm ödeme alanlara hayırlı olsun.

Ödeme sorunum çözüldü. Özellikle İzzettin Bey e çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Ödemem geldi fakat bu sefer de eksik yatmış. Mail gönderdim dönüş bekliyorum, Teşekkürler,,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri